ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απέδρασε από το «Άνφιλντ» η Τσέλσι των 10 παικτών

Απέδρασε από το «Άνφιλντ» η Τσέλσι των 10 παικτών

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για ένα ολόκληρο ημίχρονο, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Τόμας Τούχελ στο Άνφιλντ και έμεινε στο 1-1.

Το ματς:

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δεν έχουν στο μυαλό τους τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η πρώτη φάση ήρθε στο 4ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής του Χάρβι Έλιοτ το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μεντί. Στο 10′, από μια δημιουργία του Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν απελπιστικά άστοχος σε σουτ από εξαιρετική θέση. Στο 22ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρις Τζέιμς και μια άπιαστη ανάποδη κεφαλιά του Κάι Χάβερτζ η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Με τους γηπεδούχους να μην απειλούν ιδιαίτερα, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έφτασε «μια ανάσα» μακριά από το 2-0 στο 35′ όταν ένα πλασέ του Μέισον Μάουντ πέρασε οριακά άουτ.

Στο 45+1‘, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η Λίβερπουλ έχασε ανεπανάληπτη τριπλή ευκαιρία πάνω στην γραμμή για την ισοφάριση. Παρόλα αυτά σε μια από τις απομακρύνσεις των αμυντικών της Τσέλσι ο Ρις Τζέιμς χρησιμοποίησε το χέρι του, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι υπέρ των «κόκκινων». Παράλληλα, ο δεξιός φουλ μπακ της Τσέλσι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ και έκανε το 1-1 στο 45+5′.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας… «κόκκινος μονόλογος». Η κατοχή των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ έφτανε το 80%. Ταυτόχρονα, η Τσέλσι για 17 λεπτά δεν είχε βγει από το δικό της τρίτο του γηπέδου. Τεράστια ευκαιρία δεν υπήρχε, όμως η πίεση της Λίβερπουλ ήταν «ασφυκτική». Στο 63′ σε μια αντεπίθεση ο Λουκάκου προσπάθησε να απειλήσει χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε, κάτι που φυσικά ευνοούσε τους φιλοξενούμενους. Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν κάποια αξιοσημείωτη φάση και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1.

 

sports.ert.gr.



Το άρθρο Απέδρασε από το «Άνφιλντ» η Τσέλσι των 10 παικτών εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/apedrase-apo-to-anfilnt-i-tselsi-ton-10-paikton/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απέδρασε από το «Άνφιλντ» η Τσέλσι των 10 παικτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">