ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Και η τετράκωπος των κοριτσιών στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων

Και η τετράκωπος των κοριτσιών στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων

Η ελληνική τετράκωπος κοριτσιών, προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασία εφήβων – νεανίδων, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Οι Παπατέρπου, Χαραλαμπίδου, Ασβεστά και Αργυράκη, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της ημιτελικής σειράς τους, με χρόνο 7:10.57 και θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στη διοργάνωση στον τελικό της Κυριακής (15/8).

Υπενθυμίζεται, πως στον τελικό έχει προκριθεί από χθες (12/8) και η τετράκωπος των αγοριών, ολοκληρώνοντας την δικιά της «500άρα» κούρσα ως πρώτη.

Η ελληνική αποστολή έχει πραγματοποιήσει ως τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πλόβντιβ, καθώς σε έξι από τις επτά συμμετοχές, έχει προκρίσεις σε ημιτελικούς και τελικούς. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Και η τετράκωπος των κοριτσιών στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/alla-spor/ston-teliko-toy-pagkosmioy-protathlimatos-kopilasia-efivon-neanidon-i-tetrakopos-ton-koritsion/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και η τετράκωπος των κοριτσιών στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">