ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έφυγε άλλος ένας καταστροφέας του τόπου και του λαού


Έφυγε άλλος ένας καταστροφέας του τόπου και του λαού , ο οποίος αν και νοητικά μέτριος διετέλεσε βουλευτής και υπουργός επί δεκαετίες.

Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων ασχολούνται με τα σκάνδαλα , τις μίζες και την SIEMENS , εμείς θα σταθούμε σε όσα κακώς δεν έγιναν στον κατάλληλο χρόνο, καθώς και σε όσα κάκιστα έγιναν επί ημερών αυτών των μέτριων πολιτικών.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε λόγω συγκυρίας στην πολιτική, χωρίς να είναι μια πολιτική ιδιοφυία, και χωρίς να διαθέτει ιδιαίτερα πολιτικά προσόντα.

1984 - Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία

Το 1984 με τον εν λόγω υπουργό παρά το πρωθυπουργό, ( δηλ. με τον Άκη δεξί χέρι του Παπανδρέου ), δεχόμαστε ανήμερα Χριστουγέννων δίωξη - κατάσχεση του Ραδιοφωνικού σταθμού από σύσσωμο το αστυνομικό τμήμα του Νέου Κόσμου

Γύριζαν επί ώρες με το βαν του υπουργείου - ραδιογωνιόμετρο - και τα περιπολικά περιμετρικά του κτηρίου που λειτουργούσαμε τον σταθμό χωρίς να εντοπίζουν το σημείο εκπομπής. Έπειτα από αρκετές ώρες , και ενώ πλέον ακολούθησαν τη μέθοδο πόρτα - πόρτα από κτήριο σε κτήριο, βρέθηκαν στο σημείο εκπομπής λέγοντας '' Ανοίξτε γιατί θα σπάσουμε τη πόρτα ''. 

Κάπως έτσι απεδείχθη ότι ο λαός ποτέ δεν έγινε εξουσία επί ημερών ΠΑΣΟΚ , απλά καρπώθηκαν την εξουσία κλίκες και ιδιοτελή συμφέροντα. 

Παρεμπιπτόντως η ενόχλησή τους ήταν ότι είμαστε οι πρώτοι , που όχι απλά λειτουργήσαμε στα FM κύματα από την δεκαετία του 70, αλλά δώσαμε το μικρόφωνο στην κοινωνία βγάζοντας μαζικά στον ραδιοφωνικό αέρα τους κατοίκους της Αττικής, και ασφαλώς ήταν πρωτόγνωρο την δεκαετία του 80. Όσοι κυβερνούσαν είχαν υπό πλήρη έλεγχο το ''κοπάδι'' δια μέσω της απόλυτα ελεγχόμενης ΕΡΤ από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα.

Είναι καταφανώς αυταπόδεικτο ότι το 1981  οι ''Πασόκοι''βρέθηκαν στην εξουσία και αμέσως μετά αθέτησαν μια προς μία όλες τις υποσχέσεις - δεσμεύσεις τους προς τον Ελληνικό λαό. Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, και παράλληλα το ΠΑΣΟΚ διώκτης του λαού , ο οποίος θα ήταν επί ημερών τους στην εξουσία.

Το αντίστοιχο το ζήσαμε και την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ υπό διαφορετικούς όρους, όμως με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθούμε στην συνέχεια.

Οι Πασόκοι ''σοσιαλιστές'' συντήρησαν όσα είχε δομήσει η Χούντα των Συνταγματαρχών και η δεξιά

Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία διαθέτουμε, το πολλά υποσχόμενο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα διαμόρφωνε τους όρους ο λαός να γίνει εξουσία , την περίοδο 1981 - 1989 εφάρμοσε χουντικές πολιτικές διώξεων και κατασχέσεων κατά εκατοντάδων ερασιτεχνών της Ραδιοφωνίας.

Ειδικότερα, αυτή η κλίκα κάπηλων της εξουσίας και του πολιτεύματος αντί να θεσπίσει προοδευτικούς και σύγχρονους νόμους καρπώθηκε την εξουσία , και συντήρησε τον πλήρη έλεγχο του κομματικού μαγαζιού που λέγεται ΕΡΤ. Από αυτό το μαγαζί , πλήρως ελεγχόμενο και με τα χρήματα του Ελληνικού λαού , έχτιζαν πολιτικές καριέρες και σταδιοδρομίες και άφηναν τόπο και λαό ουραγό ολόκληρου του πλανήτη.

Το ΠΑΣΟΚ του Άκη κατά της ιδιωτικής Ραδιοτηλεόρασης , και κατά της σύγκλισης τηλεπικοινωνιών της χώρας μας με τις χώρες της Ε.Ε.

Όταν οι Πασόκοι απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο επί του δημόσιου μαγαζιού - ΕΡΤ - ήταν πεπεισμένοι ότι θα μείνουν στην εξουσία πολλές τετραετίες , και άλλωστε αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ήταν κάθετοι κατά της συμμετοχής της χώρας μας στα διαστημικά και τηλεπικοινωνιακά προγράμματα της Ε.Ε. 

Χωρίς ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, και χωρίς η χώρα μας να συμμετάσχει στα διαστημικά και τηλεπικοινωνιακά προγράμματα της Ε.Ε , οι Πασόκοι θα έμεναν στην εξουσία αιώνια.

Η Πειρατεία της ΝΔ

Το βρώμικο 1989 είχε προηγηθεί η πειρατεία της ΝΔ στα ερτζιανά ώστε να ''σπάσει'' το μονοπώλιο της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ.

Άφησαν την Ελλάδα ουραγό των εξελίξεων περισσότερα από 25 χρόνια

Όσοι/ες ακούγατε τον επανειλημμένα διωκόμενο και κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM θυμάστε όσα ανέφερα κατά του Τσοχατζόπουλου και του ΠΑΣΟΚ.

Άφησαν την Ελλάδα ουραγό των εξελίξεων επί πάρα πολλά χρόνια , και στη συνέχεια όσα ακολούθησαν τα αστικά πολιτικά κόμματα , όπως τα ακολούθησαν , δημιούργησαν ένα τεράστιο διαπλεκόμενο μπάχαλο.

Το 1999 του έτερου ''σοσιαλιστή'' Σημίτη 

Όσα είχε εφαρμόσει την περίοδο 1981 - 1989 το ΠΑΣΟΚ και ο Τσοχατζόπουλος , εννοούμε την ''μπατσοκρατία'' , τα εφάρμοσε και ο Σημίτης επί ημερών του , την περίοδο 1996 - 2004 , με πληθώρα διώξεων - κατασχέσεων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

Ειδικότερα εμάς μας έστειλαν σύσσωμο το Α/Τ Τερψιθέας το 1999 , ώστε να επιχειρήσουν καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση, ενώ από τα αυθαίρετα της Τερψιθέας λειτουργούσαν σειρά παράνομοι αναμεταδότες Ρ/Σ οι οποίοι δημιουργούσαν παρεμβολές. Άλλοι δημιουργούσαν τα προβλήματα, άλλοι ήταν στο στόχαστρο του ''συστήματος'' και του παρακράτους !!!

Το 2005 συμπλήρωσε το έγκλημα η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - Καραμανλή, με δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , ο οποίος υποτίθεται ότι θα άνοιγε μέτωπο με την διαπλοκή και τους ''νταβατζήδες'', ενώ όπως προαναφέραμε δίωκαν τους πρωτεργάτες των FM.

Την Τρίτη, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας θα γίνει η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΥΓ: Η ''κηδεία'' των έτερων ''σοσιαλιστών'' , χωρίς αντίκρισμα , της περιόδου 2014-2019 έχει ήδη συντελεστεί. Οι δήθεν αριστεροί, έπειτα από όσα ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ , απεδείχθησαν και αυτοί στην πράξη κάπηλοι και παράλληλα διαπράττοντας τεράστια προβοκάτσια , διότι αυτοί πρόδωσαν τον αγώνα των ''συντρόφων'' τους , ενώ την ίδια περίοδο γέμιζαν τους κωδικούς των τραπεζών και αγόραζαν δεκάδες ακίνητα. 

Σημείωση: Η εισαγγελέας που συμμετείχε στην επεισοδιακή δίωξη - κατάσχεση του ραδιοφωνικού μας σταθμού ανήμερα Χριστουγέννων το 1984, κ. Αικατερίνη Πιστόλη, (ενώ είχαν υποσχεθεί ότι ο λαός θα είναι στην εξουσία), ήταν η εισαγγελέας που καταδίκασε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον έστειλε στην φυλακή. Τυχαίο ; Πιστεύεται στις συμπτώσεις ;

Επισημάνσεις:

α) Κάθε επιτήδειος/α αυτοαναγορεύτηκε σε πολιτικό παράγοντα επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και έχοντας μια κλίκα λίγων ατόμων - συνιστώσα - μέσα σε κάθε οργάνωση φρόντιζε πως θα γεμίσει η τσέπη του αντί να δικαιωθεί ο αγώνας της κοινωνίας. 

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Οι μεγαλύτεροι βάνδαλοι όλων των εποχών

β) Μη ξεχνάτε ότι άφησαν αδικαίωτο τον αγώνα της κοινωνίας , και όλων ημών που είχαμε υποστεί επί δεκαετίες σειρά ΔΙΩΞΕΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ, και μεριμνούσαν να φτιάξουν κομματικά ΜΜΕ - ραδιοτηλεοράσεις - είτε των κολλητών τους, και προσωπικά περιουσιακά στοιχεία. Ενώ τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία ραδιοφωνίας είχαν κατασχεθεί και είχαν σταλεί στην ΕΡΤ , οι Συριζαίοι από το 2014 μέχρι το 2019 διόριζαν τους κολλητούς και τους συγγενείς στο κρατικό μαγαζί.

γ) Βρισκόμαστε 35 χρόνια έπειτα της πειρατείας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στα ερτζιανά κύματα , και περισσότερα από πενήντα (50) διακυβέρνησης ''δεξιών'' - ''σοσιαλιστών'', και ακόμα και σήμερα δεν έχει προκύψει ένας συνταγματικά ορθός νόμος αδειοδοτήσεων της Ραδιοφωνίας. ( Δεν υπάρχει αδειοδοτημένος Ρ/Σ στην Ελλάδα !!! Ακόμα και στην Ουγκάντα έχουν κάνει κάποια πρόοδο.)

δ) Κυβερνούν διαπλεκόμενα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και νέμονται θεσμούς και πολίτευμα σύσσωμες οι εξουσίες και τα αστικά πολιτικά κόμματα, τα σόγια , τα τζάκια, και λοιπά σούργελα. ( Ένα είναι το προσόν των νεοελλήνων. Πλιάτσικο και κλεψιά. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, άντε τρεις και πέντε, διότι η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στον τρίτο κόσμο.... 

ε) Κάποια στιγμή η ίδια η Ιστορία θα τους απορρίψει όλους μαζί, και ειδικότερα όσους/ες ''βρώμιζαν'' με σκοπιμότητα την ιδιοτέλεια τους - την τσέπη τους - έτερους ώς ''τρελούς'' και ''τρελές'', ενώ οι ίδιοι/ες απολάμβαναν αξιώματα και παχυλές αποδοχές χωρίς ωστόσο να διαμορφώνεται στροφή πολιτικών εναρμονισμού της χώρας μας με τις προηγμένες χώρες του πλανήτη. ) 












  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έφυγε άλλος ένας καταστροφέας του τόπου και του λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">