ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υμηττός - Αργυρούπολη: Μετά τον ''φακό'' τώρα σειρά έχουν τα γκαζάκια στο δασάκι (εικόνες)


Δύο γκαζάκια, τοποθετημένα κάτω από μαξιλάρι στη βάση ενός πεύκου, εντόπισε η περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης, σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Όπως αναφέρει στο F/B «μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Οι μετέχοντες του ΣΠΑΥ ''κάνουν την δουλίτσα τους''   , και γνωρίζουμε καλά ποια είναι αυτή δεδομένου ότι έχουμε χαρακτηριστική περίπτωση στον Δήμο Γλυφάδας

Έναν από τα βασικά του μέλη , '' προστάτη του επί σειρά ετών κατακαμένου  Υμηττού '' διατελέσαντας επί σειρά ετών αντιπρόεδρος κ.τ.λ, ο οποίος έπειτα από αιρετός χωρίς αντίκρισμα εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας , επιλέχτηκε και ως ''συμπαραστάτης του δημότη'' , ώστε να εξοικονομεί τις μηνιαίες αποδοχές.

Αναφορικά με φερόμενους εμπρηστές , εμείς θεωρούμε ότι αυτός η αυτοί που επιθυμούν να βάλουν φωτιά θα την βάλουν. Δεν αφήνουν ούτε φακούς , ούτε γκαζάκια. 

Είναι ξεκάθαρο ότι τα γκαζάκια ακόμα και με 50 βαθμούς κελσίου θερμοκρασία δεν θα προκαλέσουν πυρκαγιά, άρα πως ''βάλθηκαν'' να κάψουν τον Υμηττό στην Αργυρούπολη

Ποιος μας λέει ότι ο φακός, είτε τα γκαζάκια και το μαξιλάρι , δεν τα είχαν πετάξει ασυνείδητοι ως σκουπίδια. Πως θα πάρουν φωτιά τα γκαζάκια ώστε να προκαλέσουν πυρκαγιά ;

Εμείς δεν είμαστε σεναριογράφοι. Άφησαν τα γκαζάκια αντί να τα ανάψουν ώστε να προκληθεί πυρκαγιά ώστε να τα χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη στιγμή ; Ο εμπρηστής βάζει φωτιά δεν αφήνει άθικτα γκαζάκια τα οποία δεν θα προκαλέσουν μόνα τους φωτιά.

Τέλος , σε τοπικό επίπεδο υπάρχει έστω ένας που  '' τα λέει αλλιώς '' σε πλήρη αντιδιαστολή των συστημικών και εγκάθετων ΜΜΕ.

Κύριοι της πολιτικής διαπράττεται έγκλημα επί δεκαετίες αναφορικά με τους εμπρηστές. Έχουμε χαρακτηριστικές περιπτώσεις εμπρηστών οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να βάζουν πυρκαγιές , αφέθηκαν ελεύθεροι , και προκάλεσαν και φέτος τεράστια ζημιά στην χώρα μας. Γιατί τόσο ελαστικοί με τους εμπρηστές πολιτικοί και δικαιοσύνη ; Μήπως εξυπηρετούν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα ; 

Απαιτούνται ποινές ισόβια στους εμπρηστές ,  αντίστοιχες με τους δολοφόνους, διότι και αυτοί είναι δολοφόνοι της φύσεως , του περιβάλλοντος,  του μέλλοντος της κοινωνίας μας, και της ανάπτυξης. ( Επιβάλλεται αυστηροποίηση των ποινών και ποινικές μεταρρυθμίσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης )

ΥΓ: Ο Υμηττός στην περιοχή μας επί σειρά ετών στο παρελθόν κατακάηκε  , έχει μείνει κάτι να κάψουν ; (Αν σκοπεύουν να κάψουν και τα πουρνάρια έχουμε να κάνουμε με ζώα στην κυριολεξία.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υμηττός - Αργυρούπολη: Μετά τον ''φακό'' τώρα σειρά έχουν τα γκαζάκια στο δασάκι (εικόνες) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">