ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι καλύτερες αγορές της γης | Η πλωτή αγορά φρούτων Cai Rang στο Can Tho του Βιετνάμ

25/11/2021 

Στη διάρκεια της περιήγησης στην πλωτή αγορά Cai Rang στο Βιετνάμ δεν είναι όλα διασκεδαστικά. Αμέτρητες μαούνες – που μεταφέρουν χονδρέμπορους, λιανοπωλητές και τουρίστες – πλέουν η μία πίσω από την άλλη σε έναν ατελείωτο χορό, καθώς τα φρούτα και τα λαχανικά είναι το εμπόρευμα και οι φωνές και κόρνες ακούγονται παντού.
Η αγορά βρίσκεται κοντά στην πόλη Can Tho, στο νότιο Βιετνάμ, περίπου τρεις ώρες από την πρωτεύουσα πόλη του Χο Τσι Μιν.
Εκτείνεται σε πάνω από ένα χιλιόμετρο μήκος του ποταμού Μεκόνγκ, είναι η μεγαλύτερη χονδρική αγορά φρούτων και λαχανικών στην περιοχή.
Το Δέλτα του Μεκόνγκ παράγει περισσότερο από το 60% των φρούτων του Βιετνάμ.

Η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά τον κόσμο των τεχνιτών, των παραγωγών και των χαρακτήρων που εξελίσσονται από τις αγορές που βρίσκονται σε ολόκληρο τον πλανήτη για να βιώσουν την ποικιλομορφία και τη μοναδικότητα κάθε κουλτούρας.

Είτε επισκεπτόμαστε την αγορά Doha Falcons Market στο Κατάρ, είτε την αγορά Sultanate του Ομάν με τα θυμιάματα και τα αρώματα, είτε την αγορά Market Skun με τα έντομα και τις αράχνες στην Καμπότζη, κάθε προορισμός είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον κεντρικό ρόλο που παίζει η αγορά στην καρδιά της πόλης, αλλά και στην καρδιά της καθημερινής ζωής για όσους συμμετέχουν, μερικές φορές για ολόκληρες γενιές.

Ακολουθώντας έναν έξυπνο, περίεργο και λίγο άτακτο οικοδεσπότη, θα μεταφερθούμε σε ένα κόσμο γεμάτο με μυρωδιές, χρώματα, ανθρώπους και ιστορίες.Το άρθρο Οι καλύτερες αγορές της γης | Η πλωτή αγορά φρούτων Cai Rang στο Can Tho του Βιετνάμ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/xena-docs/oi-kalyteres-agores-tis-gis-i-ploti-agora-froyton-cai-rang-sto-can-tho-toy-vietnam/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι καλύτερες αγορές της γης | Η πλωτή αγορά φρούτων Cai Rang στο Can Tho του Βιετνάμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">