ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπαρέιρος στο sports.ert.gr: «Δεν ανταπεξήλθε στην Κορίνθιανς ο Σίντκλεϊ, δεδομένη η αγωνιστική του αξία»

Μπαρέιρος στο sports.ert.gr: «Δεν ανταπεξήλθε στην Κορίνθιανς ο Σίντκλεϊ, δεδομένη η αγωνιστική του αξία»

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Λούκας Μπαρέιρος, μίλησε στον Βασίλη Αγριτάκη για το sports.ert.gr, σκιαγράφησε το προφίλ του Σίντκλεϊ και τονίζει όλα τα θετικά και τα αρνητικά που συνοδεύουν τον νέο αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Η απόκτηση του 28χρονου αμυντικού από τον «δικέφαλο του βορρά» για έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού είναι εδώ και κάποιες ώρες επίσημη. Οι Θεσσαλονικείς φρόντισαν να βάλουν και οψιόν αγοράς η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί σε δέκα μήνες από τώρα.

Ο ρεπόρτερ της Κορίνθιανς στο IG Esporte είναι ένας εκ των καταλληλότερων ανθρώπων για να μιλήσει για τον Σίντκλεϊ. Άλλωστε ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να αγωνιστεί για περισσότερα από 90 λεπτά σύνολο στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν όταν και επέστρεψε στην Ντιναμό Κιέβου μετά το τέλος του δανεισμού του. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία «γεμάτη» αγωνιστική σεζόν του είναι αυτή του 2020 (σημείωση: Οι αγωνιστικές σεζόν στην Βραζιλία πάνε με βάση το ημερολογιακό έτος) στην πατρίδα του.

Οι δύο «θητείες» και η διαφορετική «εικόνα» στο χορτάρι.

Παρότι δεν έχει αγωνιστεί για περισσότερα από δύο χρόνια συνολικά με την Κορίνθιανς, έχει δύο θητείες στην ομάδα. «Όπως είναι γνωστό έχει «περάσει» δύο φορές από την Κορίνθιανς. Μια το 2018 και μια το 2020. Στην πρόσφατη θητεία του ήταν καλύτερος επιθετικά παρά αμυντικά. Όχι ότι εντυπωσίασε στο επιθετικό κομμάτι, μιας και έκανε κυρίως τα βασικά, αλλά ήταν κακός στα μετόπισθεν. Πολλές φορές «έπαιρνε» μέτρα στο γήπεδο και δεν επέστρεφε στη θέση του για να αμυνθεί» είπε ο Μπαρέιρος.

Το γεγονός ότι στάθηκε τόσο πολύ στην μέτρια παρουσία του Σίντκλεϊ κατά την δεύτερη θητεία του δημιούργησε την ερώτηση «Σε τι επίπεδο βρισκόταν το 2018;». Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο «Στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα ήταν πραγματικά «άλλος» παίκτης. Και στις δύο μεριές του γηπέδου ξεχώριζε χωρίς να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Για αυτό και υπήρχαν συγκεκριμένες απαιτήσεις όταν γύρισε έναν χρόνο μετά. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει».

Αυτή η δήλωση σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στο πρώτο μισό του 2021 με την Ντιναμό Κιέβου εγείρουν πολλά ερωτηματικά.

«Γύρισε στην Βραζιλία με αρκετά παραπάνω κιλά από όσα θα έπρεπε».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την φυσική του κατάσταση. Διότι η αγωνιστική του αξία δύκολα μπορεί να αμφισβητηθεί. Άρα το πρόβλημα θα έπρεπε να βρίσκεται κάπου άλλου. «Στην επιστροφή του το 2020 η φυσική του κατάσταση τράβηξε την προσοχή όλων. Η αλήθεια είναι πως όταν έφτασε στην Βραζιλία είχε αρκετά παραπάνω κιλά από ότι θα έπρεπε» τόνισε ο Μπαρέιρος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έκανε σχεδόν ένα μήνα να κάνει το «ντεμπούτο» του παρότι, θεωρητικά, θα έπρεπε να είναι έτοιμος εξαρχής αφού βρισκόταν σε άλλη ομάδα.

Για το τέλος έμεινε η ερώτηση για τον χαρακτήρα του. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος ήταν κατηγορηματικός. «Ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα στα αποδυτήρια. Δεν φημίζεται για κάτι τέτοιο» ξεκαθάρισε.

Η καριέρα του Σίντκλεϊ αναμφίβολα δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Όμως οι ικανότητες του στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούν αμφισβητηθούν. Ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία, σε ένα ιδανικό περιβάλλον, να βρει τα πατήματά του και να κάνει το «restart». Αν τα καταφέρει, πιθανότατα θα μείνει στην Θεσσαλονίκη για περισσότερα χρόνια. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» δεν έβαλαν τυχαία μια προσιτή οψιόν αγοράς στον δανεισμό. Πιστεύουν στον 28χρονο και θέλουν να του το δείξουν με κάθε τρόπο.

sports.ert.gr.



Το άρθρο Μπαρέιρος στο sports.ert.gr: «Δεν ανταπεξήλθε στην Κορίνθιανς ο Σίντκλεϊ, δεδομένη η αγωνιστική του αξία» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/mpareiros-sto-sports-ert-gr-den-antapexilthe-stin-korinthians-o-sintklei-dedomeni-i-agonistiki-toy-axia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπαρέιρος στο sports.ert.gr: «Δεν ανταπεξήλθε στην Κορίνθιανς ο Σίντκλεϊ, δεδομένη η αγωνιστική του αξία» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">