ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσαπατάκης: «Θεωρώ τον εαυτό μου νικητή, μόνο από την προσπάθεια που έκανε να φτάσει ως εδώ» (video)

Τσαπατάκης: «Θεωρώ τον εαυτό μου νικητή, μόνο από την προσπάθεια που έκανε να φτάσει ως εδώ» (video)

Ο Αντώνης Τσαπατάκης αναδείχθηκε χάλκινος Παραολυμπιονίκης εχθές (29/8) στο Τόκιο, στα 100 μ. πρόσθιο SB4 των ανδρών.

Ο Χανιώτης κολυμβητής, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και συγκλόνισε, μιλώντας για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για να βρίσκεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ενώ αναφέρθηκε και στην «αναγέννηση», μετά το ατύχημα του.

«Άκουσα πολλές φορές τη λέξη όνειρο, τη λέξη προσπάθεια, επιμονή, καμία στήριξη, κάποια στήριξη. Τι ωραίο να ακούς αυτές τις πρώτες λέξεις μέσα σε κουβέντες. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ελπίδα. Και όχι ελπίδα με την έννοια της τύχης, αλλά με την έννοια του ‘πράττω’. Και αυτό, όπως έχω πει σε όλες τις δηλώσεις μου μέχρι τώρα, είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από τη νίκη μου. Και λέω νίκη, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου νικητή, μόνο από την προσπάθεια που έκανε να φτάσει ως εδώ».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Τσαπατάκης: «Θεωρώ τον εαυτό μου νικητή, μόνο από την προσπάθεια που έκανε να φτάσει ως εδώ» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/alla-spor/olybiaki-agones/tsapatakis-theoro-ton-eayto-moy-nikiti-mono-apo-tin-prospatheia-poy-ekane-na-ftasei-os-edo-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσαπατάκης: «Θεωρώ τον εαυτό μου νικητή, μόνο από την προσπάθεια που έκανε να φτάσει ως εδώ» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">