ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ντουράντ για τη μεταγραφή του στους Ουόριορς: «Θα έπαιρνα την ίδια απόφαση ένα εκατομμύριο φορές» (video)

Ντουράντ για τη μεταγραφή του στους Ουόριορς: «Θα έπαιρνα την ίδια απόφαση ένα εκατομμύριο φορές» (video)

Το 2016, ο Κέβιν Ντουράντ μετακόμισε από την Οκλαχόμα στην Καλιφόρνια, για λογαριασμό των Ουόριορς, αφήνοντας τους Θάντερ με τους οποίους ηττήθηκε στους τελικούς της Δύσης το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς.

Έκτοτε, ο «KD» επικρίνεται συνεχώς για αυτή του την απόφαση, όμως όπως δήλωσε ο ίδιος στον άλλοτε συμπαίκτη του στους «Πολεμιστές», Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος έχει αποκτήσει τη δική του εκπομπή με την ονομασία «Chips», ήταν μία κίνηση που θα ξαναέκανε ένα εκατομμύριο φορές και πως δεν χρειάζεται σκέψη για αυτό.

Επιπλέον, ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του 2017 και 2018, μίλησε και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα, από την «κοκορομαχία» που είχαν οι δύο φόργουορντ το 2018, μέχρι και την ευθύνη που είχαν ο Μπομπ Μάιερς (gm των Ουόριορς) και ο Στιβ Κερ στη φυγή του Ντουράντ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Ντουράντ για τη μεταγραφή του στους Ουόριορς: «Θα έπαιρνα την ίδια απόφαση ένα εκατομμύριο φορές» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/nba/ntoyrant-gia-ti-metagrafi-toy-stoys-oyoriors-tha-epairna-tin-idia-apofasi-ena-ekatommyrio-fores-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ντουράντ για τη μεταγραφή του στους Ουόριορς: «Θα έπαιρνα την ίδια απόφαση ένα εκατομμύριο φορές» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">