ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Οικονόμου για Σταυρούπολη: Καμιά ανοχή σε εγκληματικές συμπεριφορές τέτοιου είδους

Ως τεράστια εθνική επιτυχία και ιστορικά σημαντικό βήμα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας κι έκανε γνωστό ότι κατατίθεται για κύρωση στη Βουλή ενώ είπε ότι περιμένουμε διακομματική στήριξη της συμφωνίας.

Σχετικά με την πανδημία σημείωσε ότι η άρνηση του εμβολιασμού συντηρεί μια επιζήμια κατάσταση για την πατρίδα και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναζήσουμε lockdown όπως στο παρελθόν.

Σε σχέση με τα γεγονότα στη Σταυρούπολη και τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση ανέχεται φασιστικές συμπεριφορές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι για εμάς είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμιά ανοχή σε εγκληματικές συμπεριφορές τέτοιου είδους. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανάδειξης φασιστικών συμπεριφορών οποιουδήποτε χρώματος, υπογράμμισε. Παράλληλα τόνισε ότι οι συμπεριφορές βίας πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως ορίζει η συντεταγμένη πολιτεία και το κράτος Δικαίου.

Σε ερώτηση για το αν θα γίνουν παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι παρακολουθούμε τα δεδομένα κι ότι φέτος πολύ κόσμος είναι εμβολιασμένος. Ξεκάθαρη βούληση μας είναι να μην ξανακλείσει η χώρα, επανέλαβε ο κ. Οικονόμου.

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Γ. Οικονόμου για Σταυρούπολη: Καμιά ανοχή σε εγκληματικές συμπεριφορές τέτοιου είδους εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/live-i-enimerosi-toy-kyvernitikoy-ekprosopoy-8/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Οικονόμου για Σταυρούπολη: Καμιά ανοχή σε εγκληματικές συμπεριφορές τέτοιου είδους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">