ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυστύχημα Mad Clip: Κατέθεσε στην αστυνομία ο οδηγός του Audi

Στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi που αναζητούσαν οι αρχές και είχε εμπλοκή στο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, κάτι που απεικονίζεται και στο σχετικό βίντεο ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν 2 ώρες για τον απεγκλωβισμό του.


Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Μad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, περιέγραφε την αδυναμία του για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

«Ήμουν στο δρόμο και έτρεχα, είμαι κοντράκιας μου αρέσει η ταχύτητα, σωστό ή λάθος θα το κρίνει όποιος το κρίνει» είχε δηλώσει ο Μad Clip.

Αυτή η αδυναμία του στοίχισε τη ζωή. Στις 2 και 15 τα ξημερώματα και ενώ επέστρεφε από γάμο φιλικού του ζευγαριού, έχασε τον έλεγχο του γρήγορου και πολυτελούς οχήματός του, χτύπησε σε νησίδα στη Λεωφόρο Αθηνάς στη Βουλιαγμένη, στη συνέχεια σε κολόνα και τελικά κατέληξε σε δέντρο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Απο καταθέσεις και υλικό από κάμερες οι αξιωματικοί αναζητούν ενα Audi R8, πιθανόν δεξιοτίμονο, με κίτρινες πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο βρισκόταν την ίδια ώρα στο σημείο του δυστυχήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υποστήριξαν ότι τα δύο οχήματα ήταν σταματημένα στο κόκκινο φανάρι, το ένα δίπλα στο άλλο. Όταν το φανάρι έγινε πράσινο οι οδηγοί των δύο οχημάτων ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα. Ο ράπερ έχασε τον έλεγχο και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, συμφωνα με κάμερες ασφαλειας, επιβράδυνε και έστριψε δεξιά σε κάθετο δρόμο της λεωφόρου.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

www.ertnews.gr



Το άρθρο Δυστύχημα Mad Clip: Κατέθεσε στην αστυνομία ο οδηγός του Audi εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/dystychima-mad-clip-katethese-stin-astynomia-o-odigos-toy-audi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυστύχημα Mad Clip: Κατέθεσε στην αστυνομία ο οδηγός του Audi Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">