ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Αλεξανδρής, δικηγόρος Ιωάννας: Αυτό το κορίτσι έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο (video)

«Αυτό το κορίτσι έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο, ακόμη και μένα, παρά τα τόσα χρόνια στη δουλειά. Περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή με την έκβαση της αποφάσεως», δήλωσε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής.

Με αφορμή την επανέναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο κ. Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» και στην κατηγορούμενη, η οποία δεν είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί.

Μακάρι να μας εκπλήξει και να εμφανιστεί

«Δεν είμαι σίγουρος, βέβαια, ότι σήμερα θα αντικρύσει την κατηγορουμένη. Αν μας κάνει την τιμή, είναι καλοδεχούμενη. Υποθέτω ότι και σήμερα δεν θα εμφανιστεί και θα εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους της. Μακάρι να μας εκπλήξει», είπε, σχολιάζοντας ωστόσο ότι «η στάση του καθενός από τους παράγοντες της δίκης αξιολογούνται και κρίνονται».

Στιγμιότυπο από την 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έδειξε για πρώτη φορά το νέο της πρόσωπο μετά την επίθεση με καυστικό υγρό. Ο Νίκος Αλεξανδρής, συνήγορός της, βρίσκεται πλάι της. (EUROKINISSi)

Η κατηγορουμένη, με την στάση της δείχνει ότι δεν έχει στο ελάχιστο μεταμεληθεί

«Φαντάζομαι ότι με την στάση της είναι σαφές ότι δεν έχει στο ελάχιστο μεταμεληθεί. Ένας άνθρωπος, ο οποίος θα είχε μετανιώσει για ένα τόσο μεγάλο κακό που προξένησε θα ήταν εκεί να αντικρύσει το θύμα της εγκληματικής σε βάρος τους ενέργειας, να του ζητήσει συγνώμη, να φωτίσει τις όποιες σκοτεινές πλευρές έχουν μείνει. Η κατηγορούμενη εξακολουθεί να επιδεικνύει την ίδια απάνθρωπη στάση όσον αφορά το θύμα της επιθέσεως της», δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Αναφορικά με το αίτημα της υπεράσπισης για να αλλάξει το κατηγορητήριο, ο συνήγορος της Ιωάννας τόνισε ότι δεν έχει βάση, ενώ όσον αφορά τον κατάλογο των μαρτύρων επισήμανε ότι αν στην πορεία κριθεί ότι υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που μπορούν να παρέχουν πληροφορίες θα κληθούν. Όσον αφορά την έκδοση της απόφασης, εξέφρασε την ευχή να έχει ολοκληρωθεί το 18μηνο προφυλάκισης και θα πρέπει η κατηγορούμενη να αφεθεί ελεύθερη.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ν. Αλεξανδρής, δικηγόρος Ιωάννας: Αυτό το κορίτσι έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/n-alexandris-dikigoros-ioannas-ayto-to-koritsi-echei-entyposiasei-olo-ton-kosmo-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Αλεξανδρής, δικηγόρος Ιωάννας: Αυτό το κορίτσι έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">