ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γκαβέλας: «Προσπαθήσαμε και παλεύαμε μέρα με τη μέρα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα» (video)

Γκαβέλας: «Προσπαθήσαμε και παλεύαμε μέρα με τη μέρα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα» (video)

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης, Θανάσης Γκαβέλας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και μίλησε για την τεράστια επιτυχία του στο Τόκιο.

Ο 22χρονος αθλητής, μαζί με τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη, κατέκτησαν την πρώτη θέση στον τελικό των 100μ. κατηγορίας Τ11 με χρόνο 10.82, χαρίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα στη διοργάνωση, βελτιώνοντας μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχαν οι ίδιοι στον προκριματικό της προηγούμενης ημέρας.

«Έχει ακολουθήσει μία τεράστια προετοιμασία. Το τελευταίο διάστημα, ειδικά τον τελευταίο χρόνο που συνεργαζόμαστε με τον Σωτήρη, το προσπαθήσαμε και το παλέψαμε με πολύ προπόνηση. Όχι τόσο στο κομμάτι του συγχρονισμού, γιατί αυτό που βλέπετε εσείς, σίγουρα είναι «ένα» αλλά και πάνω στην καλή βάση που είχαμε, την χτίσαμε μέρα με την μέρα και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε όλοι».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Γκαβέλας: «Προσπαθήσαμε και παλεύαμε μέρα με τη μέρα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/alla-spor/stivos/gkavelas-prospathisame-kai-paleyame-mera-me-ti-mera-gia-na-erthei-ayto-to-apotelesma-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γκαβέλας: «Προσπαθήσαμε και παλεύαμε μέρα με τη μέρα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">