ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η τούρτα της μαμάς Σ2:Επ2 | Ζαμίρ και Λουίζα (Α’ Μέρος)

Η Αλεξάνδρα είναι ήδη τρεις ημέρες στην Αθήνα και πηγαινοέρχεται σ’ ένα γνωστό διαγνωστικό κέντρο κάνοντας πολλαπλές εξετάσεις για τη γνωστή ασθένειά της.

Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να μάθουν την εξέλιξη της υγείας της και να είναι δίπλα της, η Αλεξάνδρα, για ακόμα μια φορά, αρνείται πεισματικά να ενημερώσει την οικογένεια για την κατάσταση της υγείας της. Ένα μικρό καθημερινό λάθος φέρνει τη Λουΐζα, μια νεαρή ακτινολόγο από το διαγνωστικό κέντρο, στο σπίτι για να αφήσει στην Αλεξάνδρα το πορτοφόλι της, που πριν από λίγες ώρες άφησε στο διαγνωστικό κέντρο. Η Ευανθία και τα τρία αγόρια προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να μάθουν από τη Λουΐζα για την κατάσταση της υγείας της Αλεξάνδρας. Ένα τυχαίο «γεια» της Λουΐζας με τον Κυριάκο, που περιφέρεται για μια ακόμη φορά σαν ζόμπι μέσα στο σπίτι, λόγω του χωρισμού με τη Βέτα, δίνει την ευκαιρία στην Αλεξάνδρα να καταλάβει την ακαριαία συμπάθεια που νιώθει η Λουΐζα για τον Κυριάκο. Η Αλεξάνδρα, βαδίζοντας στα χνάρια της Μαριλού, προτείνει στη Λουΐζα να καθίσει μαζί τους για φαγητό με σκοπό να στήσει προξενιό, κάτι που δείχνει εύκολο, γιατί η Λουΐζα είναι ένας «θηλυκός Κυριάκος»… Το απόλυτο ταίριασμα! Παράλληλα η Μαριλού, εντελώς κρυφά από την οικογένεια και κυρίως από τον Πάρη, που είναι απόλυτα αρνητικός, έχει δεχτεί την επίσκεψη ενός νεαρού Αλβανού ντίλερ παράνομων ουσιών, του Ζαμίρ. Τι θα γίνει, όμως, όταν εμφανίζεται στο σπίτι η αστυνομία;

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Συνεργάτης σκηνοθέτης: Μάκης Τσούφης
Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου Σκηνογράφος: Στέλιος Βαζος
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης Διεύθυνση παραγωγής: Ναταλία Τασόγλου
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος Μ.ΙΚΕ Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου), Θανάσης Μαυρογιάννης (Μάριος, ο εγγονός) Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου. Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης, σύντροφος του Πάρη), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη, η σύντροφος του Θωμά), Αποστόλης Μπαχαρίδης (Ρήγας).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας (μητέρα του Τάσου).
Η Υακίνθη Παπαδοπούλου στον ρόλο της Μυρτώς (η γειτόνισσα της οικογένειας)
O Δημήτρης Τσιώκος στον ρόλο του Γιάγκου (delivery boy)
Ο Χάρης Χιώτης στον ρόλο του Ζώη (ο υπάλληλος του Τάσου)
Η Ειρήνη Αγγελοπούλου στον ρόλο της Τζένης (η κοπέλα του Θωμά)
Ο Αποστόλης Μπαχαρίδης στον ρόλο του Ρήγα (ένας νέος άνδρας που εισβάλλει αινιγματικά στην οικογένεια)
Η Δήμητρα Λημνιού στον ρόλο της Λουΐζας, μιας νεαρής ακτινολόγου, που παρακολουθεί την Αλεξάνδρα, η οποία έρχεται στο σπίτι στα Πετράλωνα για να φέρει κάποιες εξετάσεις, και η Αλεξάνδρα βρίσκει την ευκαιρία και την προξενέψει στον Κυριάκο.
Ο Θανάσης Μπίρκος στον ρόλο του Ζαμίρ, ενός νεαρού ντίλερ παράνομων ουσιών, που έρχεται στο σπίτι προσπαθώντας να τα πουλήσει στη Μαριλού.
Ο Λευτέρης Πολυχρόνης στον ρόλο του αστυνόμου Μπατίστα, ο οποίος εισέρχεται στο σπίτι παρακολουθώντας τον Ζαμίρ και προσπαθώντας να τον συλλάβει.



Το άρθρο Η τούρτα της μαμάς Σ2:Επ2 | Ζαμίρ και Λουίζα (Α’ Μέρος) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/ellinikes-sires/i-toyrta-tis-mamas-s2-ep2-zamir-kai-loyiza-a-meros/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η τούρτα της μαμάς Σ2:Επ2 | Ζαμίρ και Λουίζα (Α’ Μέρος) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">