ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Bloomberg: Πάνω από 6 δισ. δολάρια η μείωση της προσωπικής περιουσίας του Ζούκερμπεργκ μέσα σε λίγες ώρες

Πάνω από 6 δισ. δολάρια μειώθηκε η προσωπική περιουσία του Ζούκερμπεργκ μέσα σε λίγες ώρες ενώ βρέθηκε και σε πιο χαμηλή θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

Μεγάλη πτώση 4.9% σημείωσε και η μετοχή του Facebook με το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης να βρίσκεται εκτός λειτουργίας εδώ και πολλές ώρες. Η πτώση της μετοχής τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζούκερμπεργκ στα 121,6 δισ. δολάρια ρίχνοντάς τον κάτω από τον Μπίλ Γκέιτς, στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

Με μεγάλη πτώση έκλεισε την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας η αμερικανική κεφαλαιαγορά, επηρεασμένη από τον κλάδο της τεχνολογίας.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 323,54 μονάδων (–0,94%), στις 34.002,92 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 311,21 μονάδων (–2,14%), στις 14.255,48 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 56,58 μονάδων (–1,30%), στις 4.300,46 μονάδες.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Bloomberg: Πάνω από 6 δισ. δολάρια η μείωση της προσωπικής περιουσίας του Ζούκερμπεργκ μέσα σε λίγες ώρες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/kosmos/bloomberg-pano-apo-6-dis-dolaria-i-meiosi-tis-prosopikis-perioysias-toy-zoykermpergk-mesa-se-liges-ores/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Bloomberg: Πάνω από 6 δισ. δολάρια η μείωση της προσωπικής περιουσίας του Ζούκερμπεργκ μέσα σε λίγες ώρες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">