ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο δήμαρχος έχει αναθέσει σε ένα δικηγόρο 327 υποθέσεις !!!


Ο δήμαρχος της Γλυφάδας, ο οποίος εξελέγη υποσχόμενος το τέλος των υπέρογκων ποσών που διέθετε η προηγούμενη δημοτική αρχή σε δικηγόρους , με σύσταση νομικής υπηρεσίας στον Δήμο Γλυφάδας, έχει αναθέσει μόνο σε έναν δικηγόρο 327 υποθέσεις !!!

Τα λόγια είναι περιττά, διότι ο Γ. Παπανικολάου αντί για δήμαρχος της ορθής χρηστής διοικήσεως και του δημοσίου συμφέροντος έχει καταστεί διεκπεραιωτής εξυπηρετήσεων και μοιράσματος του δημοτικού χρήματος ''δεξιά - αριστερά''.  

Για του λόγου το αληθές σας παραπέμπουμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπου μπορείτε να δείτε πόσες υποθέσεις έχει αναθέσει στον δικηγόρο Απόστολο Γεωργούλα.

Δείτε: Ανάρτηση Πράξεων στο Διαδίκτυο | Πρόγραμμα Δι@ύγεια - Αναζήτηση Πράξης (diavgeia.gov.gr)

Φροντίστε να γυρίσετε όλες τις σελίδες μέχρι το τέλος.

Επισήμανση: Προσωπικά εμείς δεν έχουμε να υποδείξουμε κάτι μεμπτό κατά του εν λόγω δικηγόρου , ούτε θα εξετάσουμε ποια είναι η προσωπική τους σχέση, όμως ο έτερος ''συνάδελφός'' του κ. Γεωργούλα , για τον οποίο εμείς δεν γνωρίζουμε αν άσκησε έστω και μια μέρα την δικηγορία , σύμφωνα με όσα υποσχέθηκε στους Γλυφαδιώτες, και δεν τα τήρησε, ασφαλώς δεν είναι αξιόπιστος. 

Άλλωστε στο χέρι του ήταν να μην υποσχεθεί όσα δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει, όμως επέλεξε τον λαϊκισμό και τα ψεύδη.

 "Του τσαγκάρη τα παιδιά περπατούν ξυπόλητα"

Μια παλιά Ελληνική ρήση η οποία υποδηλώνει ότι πολλοί δεν διαμορφώνουν τους όρους σύμφωνα του αντικειμένου τους για το όφελος των δικών τους. Στην περίπτωσή μας όμως αναφερόμαστε στο δημόσιο όφελος και η διάσταση αυτού είναι εντελώς διαφορετική. Ο δικηγόρος - δήμαρχος αφήνει ''ξυπόλητο'' τον Δήμο χωρίς οργανωμένη δομή νομικής υπηρεσίας η οποία θα διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του Δήμου Γλυφάδας.


ΥΓ: Απορίας άξιο τι θεωρούν για τις ενέργειες του δικηγόρου - δημάρχου οι κατά τόπους δικηγόροι οι οποίοι/ες εφόρου ζωής θα πληρώνουν φόρους και δημοτικά τέλη και ουδέποτε θα τους δοθεί μια υπόθεση από τον Δήμο Γλυφάδας. Ειδικότερα, οι ''γαλάζιοι'' δικηγόροι της Γλυφάδας θα ψηφίσετε τον εν λόγω στις επόμενες εκλογές ?

* Αναρωτιόμαστε που σπούδασε το γαλάζιο στέλεχος της ΝΔ και δεν γνωρίζει την ανταποδοτικότητα, διότι εμείς από την πρώτη εβδομάδα θα είχαμε συστήσει νομική υπηρεσία του Δήμου και θα παρείχαμε την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε βάθος χρόνου όλοι οι κατά τόπους δικηγόροι αναθέτοντας σε κάθε έναν πέντε δέκα υποθέσεις σύμφωνα του αντικειμένου του.

* Σε αντιδιαστολή με πληθώρα συμπολιτών μας επιστημόνων τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεως τους οποίους ο εν λόγω δήμαρχος ουδέποτε συνέδραμε , ευεργετεί πέραν του δέοντος τις κατώτερες μορφωτικές κλίμακες για ευνόητους λόγους !

* Ηλίου φαεινότερον ότι ταιριάζει στις πρακτικές με τον μέχρι πρότινος συκοφάντη του, διότι αποδεικνύεται ότι ορισμένοι ανάμεσά μας ουδέποτε υπήρξαν συνάδελφοί μας. Αν είχε επιδείξει  και για το σύνολο των υπολοίπων  το 10% όσων έπραξε για τους εκατοντάδες συγγενείς των εργαζομένων του δήμου , (οι οποίοι από εποχικοί εθελοντές ενός μήνα υπέγραψε ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δήμου Γλυφάδας !) ,προφανώς θα κάλυπτε τα εχέγγυα καταλληλότητας διαχειρίσεως και διοικήσεως. 

* Αναφορικά με την αντιπολίτευση στο δήμο Γλυφάδας, είναι σαφές ότι ουδέποτε αγγίζει τα μείζονος σημασίας ζητήματα και ταλαντεύεται διαρκώς στα ελάσσονος. Θεωρούμε, επίσης, για ευνόητους λόγους. 

* Εκφράζουμε και προσωπική πικρία δεδομένου ότι πρωτίστως καταλύθηκε η τοπική δημοκρατία από το στέλεχος της ΝΔ και μερίδα ''αντιπολιτευόμενων'', οι οποίοι δεν τήρησαν την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων , ενώ στη συνέχεια ετεροχρονισμένα υιοθέτησαν τα παρεχόμενα από το ''πανέρι'' των πολυεθνικών. Αν δεν είχαν προκύψει θα υφίστατο ακόμα και σήμερα μεσαίωνας και σκοταδισμός ; Αλήθεια όσα έχετε υιοθετήσει είναι πρότυπα των πολυεθνικών των τελευταίων ετών, η έχουν αφετηρία τον υποφαινόμενο και τις μεταδόσεις του πριν από τρεις δεκαετίες ;

Προφανώς με σκοπιμότητα ''έχετε ξεχάσει'' ότι εμείς κάναμε τοπικά ζωντανά στη Γλυφάδα και τα Νότια τις πρώτες ηλεκτρονικές 'τηλεδιασκέψεις' την δεκαετία του 80. (Παρακάμπτω την δεκαετία του 70 διότι ο χαρακτήρας εκείνη τη περίοδο δεν ήταν τοπικός.)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο δήμαρχος έχει αναθέσει σε ένα δικηγόρο 327 υποθέσεις !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">