ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Λαύριο

Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Λαύριο

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με τρία παιχνίδια και από το πρόγραμμα δεσπόζει η δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Λαύριο στις 20:00.

Στο ντέρμπι της ημέρας, το Λαύριο υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, ενώ νωρίτερα σήμερα και συγκεκριμένα στις 17:00, ο Κολοσσός Ρόδου θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Πατρών και την ίδια ώρα αντίστοιχα ο Ηρακλής υποδέχεται το Περιστέρι.

Το Λαύριο προέρχεται από νίκες τόσο σε Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και σε Basketball Champions League απέναντι στην Ντιζόν και επιθυμεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του κόντρα σε έναν διεκδικητή του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό.

Από τη μεριά τους, οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται επίσης από σημαντικές νίκες, όπως ήταν αυτή κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και οι δυο «ευρωπαϊκές» νίκες κόντρα σε Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπαίνει στην πρώτη δύσκολη εβδομάδα της Euroleague, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις κόντρα σε Μπαρτσελόνα (13/10) και Ζαλγκίρις Κάουνας (15/10).

Ο Ηρακλής θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο για τη φετινή Basket League, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο «Γηραιός» είχε ρεπό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για το Περιστέρι, το οποίο ξεκίνησε με ήττα κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.

Ο Κολοσσός Ρόδου αναζητά την πρώτη του νίκη μετά την ήττα στην παράταση από τη Λάρισα, ενώ ο Απόλλωνας θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, καθώς είχε επικρατήσει στην έδρα του την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση από τα κανάλια της ΕΡΤ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών παιχνιδιών στην Basket League:

17:00 Κολοσσός Ρόδου – Απόλλωνας Πατρών (ΕΡΤ Sports)

17:00 Ηρακλής – Περιστέρι (ΕΡΤ3)

20:00 Λαύριο – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Λαύριο εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/basketleague/epikindyni-apostoli-gia-ton-olympiako-sto-layrio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Λαύριο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">