ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Ποδαρικό» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Φενέρμπαχτσε

«Ποδαρικό» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Φενέρμπαχτσε

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Euroleague αναζητά ο Παναθηναϊκός και μάλιστα σήμερα (07/10), στις 21:00 έχει την ευκαιρία να την πετύχει στο «σπίτι» του, στο ΟΑΚΑ, έχοντας αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα της Φενέρμπαχτσε.

Μετά από τις ήττες κόντρα σε Μονακό και Άρη, οι πράσινοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση σήμερα μπροστά στον κόσμο τους και κόντρα σε μια ομάδα αρκετά καλά προετοιμασμένη.

Οι Τούρκοι υπενθυμίζουμε πως προέρχονται από ένα νικηφόρο ξεκίνημα στη διοργάνωση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και σήμερα κυνηγούν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη αντίστοιχα, έχοντας όλα τους τα «όπλα» στη διάθεσή τους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, στις 20:00, η Ζαλγκίρις Κάουνας των αρκετών απουσιών αντιμετωπίζει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι Παούλιους Γιανκούνας, Λούκας Λεκαβίτσιους και Γιάνις Στρέλνιεκς είναι αμφίβολοι για το σημερινό ματς, ενώ από τη μεριά τους, οι Ρώσοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Σαμπάζ Νέιπιερ.

Παράλληλα με το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα. Η «ομάδα του Λαού» θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Άντε Ζίζιτς, ενώ οι Σέρβοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τούς Άαρον Γουάιτ, Μπράνκο Λάζιτς και Μάικ Τσίμπρες. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Όστιν Χόλινς.

Τέλος, το ματς που τραβάει τα βλέμματα σήμερα είναι και το τελευταίο της ημέρας. Η σκληροτράχηλη Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται στις 21:30 την Μπαρτσελόνα.

Οι Βαυαροί θα παραταχθούν χωρίς τους Πολ Τζίπσερ και Λίον Ραντόσεβιτς, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής των Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Νιχάντ Τζέντοβιτς, Γκάβιν Σίλινγκ και Αντρέας Ομπστ.

Οι «Μπλαουγκράνα» από την άλλη μεριά δεν «ποντάρουν» πάνω στους τραυματίες Σερτάκ Σανλί και Άλεξ Αμπρίνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Εuroleague:

20:00 Zαλγκίρις Κάουνας – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

21:00 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας

21:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Ποδαρικό» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/euroleague/premiera-sto-oaka-gia-ton-panathinaiko-apenanti-stin-fenermpachtse/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Ποδαρικό» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Φενέρμπαχτσε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">