ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Freedom Pass: Από τη Δευτέρα διαθέσιμα τα δωρεάν 50 GB για τους εμβολιασμένους 15 – 17 ετών

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ΚΥΑ, σχετικά με τα 50 GB στους νέους ηλικίας δεκαπέντε έως δεκαεπτά ετών, οι οποίοι εμβολιάστηκαν, για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρεται, οι έφηβοι 15 με 17 ετών θα λάβουν επιταγές («Voucher») μετά από υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, με τις οποίες θα πάρουν από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας το δωρεάν πακέτο δεδομένων 50 GB («Freedom Pass/Data»).

Δημιουργείται ειδική εφαρμογή («Εφαρμογή»), προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – ΕΨΠ), με σκοπό την υποβολή αίτησης για τη χορήγηση διευκόλυνσης μέσω συστήματος επιταγών («Voucher») με τη μορφή δωρεάν πακέτου δεδομένων 50 GB, σε συγκεκριμένο αριθμό κινητής τηλεφωνίας, από παρόχους κινητής τηλεφωνίας, για την πλοήγηση στο διαδίκτυο («Freedom Pass/Data»). Δικαιούχος της διευκόλυνσης είναι κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει γεννηθεί κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1.1.2004 έως και 31.12.2006 και έχει ολοκληρώσει την πρώτη δόση εμβολιασμού ή, σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, τη μόνη δόση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού COVID-19, από την έναρξη του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού μέχρι και την 31η.12.2021 («Εμβολιασθείς»). Το «Freedom Pass/Data» πιστώνεται από την ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου «Κοινωνία της Πληροφορίας Mονοπρόσωπη Α.Ε.» (Κ.τ.Π. Μ.Α.Ε.).

Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί ηλεκτρονικά ή μέσω ΚΕΠ.

Αναλυτικά το ΦΕΚ

Σήμερα, αναμένεται να ανοίξει και η πλατφόρμα των ραντεβού για την χορήγηση της 3ης δόσης εμβολίου κατά της covid-19 για τους πολίτες άνω των 50 ετών και για τους πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού κινδύνου (ομάδα Α) και αυξημένου κινδύνου (ομάδα Β), ανεξαρτήτου ηλικίας.

 

www.ertnews.grΤο άρθρο Freedom Pass: Από τη Δευτέρα διαθέσιμα τα δωρεάν 50 GB για τους εμβολιασμένους 15 – 17 ετών εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kinonia/freedom-pass-apo-ti-deytera-diathesima-ta-dorean-50-gb-gia-toys-emvoliasmenoys-15-17-eton/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Freedom Pass: Από τη Δευτέρα διαθέσιμα τα δωρεάν 50 GB για τους εμβολιασμένους 15 – 17 ετών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">