ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Elon Mask και οι ''διαβολικές'' συμπτώσεις

 

Προ αμνημονεύτων χρονών , ειδικότερα πριν από τριάντα πέντε χρόνια , από τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις μου στον Γλυφάδα FM με θεματολογία την τεχνολογία , είχα μεταδώσει για πρώτη φορά , τόσο τοπικά , όσο και εθνικά, και κυρίως παγκόσμια, τον όρο smart ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αυτόματο πιλότο. 

Στην Αγγλική γλώσσα αυτό μεταφράζεται σε Electric car with autopilot.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ασφαλώς πριν από 35 χρόνια ο υποφαινόμενος δεν ανακάλυψε τον τροχό. Είναι σαφές ότι  γύρω στο 1832, ο Robert Anderson αναπτύσσει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα, αλλά μόλις τη δεκαετία του 1870 ή αργότερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έγιναν πρακτικά.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Θα σταθώ λίγο σε όσα πέρασα πριν από αρκετές δεκαετίες αναφορικά με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο για εμένα προσωπικά αποτελούσε το μέλλον της αυτοκίνησης σε παγκόσμια κλίμακα δεδομένου ότι δεν περιορίστηκα αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση.

Ως μηχανολόγος - ηλεκτρονικός είχα αναπτύξει ψηφιακά σχέδια τεχνητής νοημοσύνης ώστε ένα όχημα να κινείται αυτόνομα με autopilot. Βέβαια ζώντας στην μικρή χώρα Ελλάδα, και επιπόλαια σκεπτόμενος εκείνη την περίοδο, αντί να κατοχυρώσω την πατέντα ηλεκτρικού αυτοκινήτου με τεχνητή νοημοσύνη και autopilot περιορίστηκα να τα μεταδίδω από το τοπικό ραδιόφωνο. 

Μιντιάρχες με πετρελαϊκές εταιρίες 

Αναφέρομε σε μια περίοδο που δέσποζε η πετρελαϊκή αγορά και τα βενζινοκίνητα οχήματα και μια μερίδα ακροατών δεδομένων όσων μετέδιδα για ηλεκτρικά οχήματα , τεχνητή νοημοσύνη, τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους χαμηλής τροχιάς, ψηφιακό μετασχηματισμό , οπτικές ίνες , sosial media , digital maps - media - radio - video - broadcastgps , ψηφιακές τηλεδιασκέψεις , ψηφιακό μητρώο σε επίπεδο δήμων , ψηφιακές ταυτότητες - κάρτες , ψηφιακό πίνακα , κ.α., μου είχαν κρεμάσει κυριολεκτικά ''κουδούνια''.

Ασφαλώς δεν κακίζω κανέναν διότι η μετεξέλιξη αυτούσια με επιβεβαιώνει στο 1.000.000 % (ένα εκατομμύριο τοις εκατό).

Θυμάμαι πολύ καλά ότι την εποχή που μετέδιδα για όσα προαναφέρονται τόσο τα κρατικά όσο και τα ιδιωτικά media της εποχής είχαν το επίκεντρό τους σε εντελώς άσχετους τομείς , εκτός της τεχνολογικής ψηφιακής μετεξέλιξης.

Ακόμα και την ψηφιακή μετάβαση της ραδιοτηλεόρασης την άκουσαν οι συμπολίτες μας για πρώτη φορά από τον υποφαινόμενο δυο δεκαετίες πριν προκύψει αντί της κρατικής ραδιοτηλεόρασης !!!

Τόλη σου θυμίζει κάτι ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία ;

Όπως διαπιστώνεται από την φωτογραφία ο δισεκατομμυριούχος Elon Mask κατά περίεργη σύμπτωση μοιάζει λίγο με το αδερφάκι μου , όμως δεν είναι αυτή η διαβολική σύμπτωση.

Οι διαβολικές συμπτώσεις

Οι διαβολικές συμπτώσεις είναι όσα προκύπτουν να ακολουθεί ο δισεκατομμυριούχος mask τα οποία τα ακολουθεί όπως είχαν μεταδοθεί από τον Γλυφάδα fm.

Η τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ τρέχει στα Ελληνικά

Είναι σαφές για όσους ασχολούνται με την πληροφορική , και ειδικότερα με την τεχνητή νοημοσύνη ότι μεγάλο μέρος του κώδικα ο οποίος τρέχει στο παρασκήνιο είναι αυτούσια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα. Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Ελληνικό αλφάβητο. ( Άλλωστε ο πρώτος γνωστός ''υπολογιστής'' κατασκευάστηκε στην Ελλάδα πριν από 2.000 χιλ. χρόνια. Μηχανισμός - υπολογιστής Αντικυθήρων )

Τα περίεργα βαλιτσάκια σε ξενοδοχεία της Γλυφάδας 

Είναι δεδομένο, και υπάρχουν μαρτυρίες συμπολιτών μας, για τα ''περίεργα βαλιτσάκια'' τα οποία διέμεναν σε ξενοδοχεία της πόλης μας κατά τον παρελθόντα χρόνο , που 'συμπτωματικά' υφίσταντο στον ραδιοφωνικό αέρα οι τεχνολογικές μεταδόσεις μου. Ο νοών νοείτο. 

Μήπως γνωρίζουν κάτι περισσότερο ορισμένοι εθνομηδενιστές οι οποίοι παρουσιάζονται ως υπερπατριώτες ενώ διαθέτουμε τα στοιχεία ότι έκαναν πλάτες σε Αμερικανούς πράκτορες οι οποίοι πωλούσαν από εθνικά κρατικά μυστικά μέχρι επιχειρηματικά πλάνα ;

Η συμβολή της Ελλάδας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι 

Χωρίς την συμβολή της χώρας μας , των ΕΛΛΗΝΩΝ , και σαφώς όχι των νεοελλήνων , δεν θα υπήρχε σήμερα η τεχνολογική , πολιτιστική, και πολιτειακή μετεξέλιξη. Όλα ξεκινούν από την πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη ΕΛΛΑΔΑ και καταλήγουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. ( Μη κοιτάς πως την κατάντησαν σήμερα οι γόνοι και απόγονοι κλεφτών και ληστοσυμμοριτών )

Στην Ελλάδα πολλοί γνωρίζουν και κανείς δεν αναγνωρίζει την αλήθεια

Ορισμένοι φερόμενοι « εκδότες » οι οποίοι ασφαλώς γνωρίζουν την αλήθεια, επί χρηματισμού για πολλοστή φορά θα την διαβάλουν με σειρά ψεύδη και συκοφαντίες ? 

Επίσης, έτεροι οι οποίοι παρουσιάζονται ως τοπικοί παράγοντες θα αναφέρουν έστω για μια φορά στη ζωή τους για ποιον λόγο σπούδαζαν ηλεκτρονικά έστω και αν δεν σκάμπαζαν και δεν σκαμπάζουν σχεδόν το ελάχιστο ; Ακόμα και ο σημερινός νεοδημοκράτης δήμαρχος έχει την παρρησία να μας αναφέρει γιατί ασχολήθηκε κάποια στιγμή με τα ντραμς και παράλληλα με την δικηγορία και την πολιτική;Που οφείλετε ;( Ο Ισοκράτης δέσποζε στις μεταδόσεις μου , ενώ επί τέσσερις δεκαετίες με έχουν αδικήσει όλοι οι δήμαρχοι. )


Ο 
Elon Mask « τουιτάρει » στα Αρχαία Ελληνικά

Εντελώς τυχαίο και το γεγονός ο Elon Mask να « τουιτάρει » στα Αρχαία Ελληνικά. Θα διαβάσατε πρόσφατο δημοσίευμα. ( Μήπως θυμάστε οι ακροατές - ακροάτριες του Γλυφάδα fm όσα μετέδιδα αναφορικά με τα Αρχαία Ελληνικά ;Ειδικότερα μήπως θυμάστε ότι ανέφερα όσοι/ες δεν γνωρίζουν αρχαία Ελληνικά είναι αγράμματοι,και χωρίς την γνώση των αρχαίων Ελληνικών δεν προκύπτει υψηλή νόηση σε κανέναν ;)

Σταθμοί φόρτισης. Βόρεια κατά Νοτίων 

Επίσης, ακόμα και το γεγονός ο πρώτος σταθμός φόρτισης των οχημάτων που παράγει ο εν λόγω να δεσπόζει στα Βόρεια Προάστεια Αττικής , αντί των Νοτίων που έχουν προηγηθεί επί σειρά ετών οι τεχνολογικές μου μεταδόσεις με συγκεκριμένο αντικείμενο και αυτό εμπίπτει στην σφαίρα του τυχαίου γεγονότος.

Ο Συριζαίος υπουργός 

Παράλληλα και το αδιάψευστο γεγονός ο υπουργός του ''πρώτη φορά αριστερά'' Ν.Παππάς να εγκαινιάζει δήμους με ολοκληρωμένη υποδομή οπτικών ινών στα Βόρεια προάστεια και το Φάληρο , αντί των Νοτίων προαστείων και της Γλυφάδας που είχαν προηγηθεί επί σειρά ετών ειδικές μεταδόσεις δημόσια με αντικείμενο τις οπτικές ίνες , τον ψηφιακό μετασχηματισμό, κ.α , και αυτό εντελώς τυχαίο είναι ! 

Μια χούφτα οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα

Πέντε δεκαετίες ασκούν την διακυβέρνηση της Ελλάδας μια χούφτα οικογένειες οικονομικών ολιγαρχών , ενώ τα εκατομμύρια νεοελλήνων έχουν την ψευδαίσθηση ότι ψηφίζουν και διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Αριστεροί, κομμουνιστές , σοσιαλιστές , ακροδεξιοί, κ.α., συνολικά όλοι μαζί ''γειωμένοι'' με τα media πέντε οικονομικών ολιγαρχών.

Σας αφήνω με τις δικές σας απορίες σε όσα αναφέρω , και δεδομένων των προσκλήσεων να παρευρεθώ στις εορταστικές παρελάσεις δηλώνω ότι παραμένω κατά των παρελάσεων. ( Αξίζει να ενημερωθείτε πλήρως πότε, γιατί, και πως ξεκίνησαν οι παρελάσεις. ) 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι: Aντί να μεταδίδω σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό τις ιδέες μου , αν τις είχα κατοχυρώσει σε πατέντες , σήμερα ο δισεκατομμυριούχος Elon Mask θα καλείτο να με αποζημιώνει με δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά για τις ενδεχόμενες απορίες σας.


Αναφορικά με όσα μετέδωσα επί σειρά ετών για τα διαστημικά προγράμματα , και την εξαίρεση της χώρας μας επί δεκαετίες λόγω πολιτικών Τσοχατζόπουλου , Πακόκων , και Νεοδημοκρατών, ακόμα και σήμερα ορισμένοι στα Νότια με αποκαλούν ''αστροναύτη'' !!! Και αυτό εντελώς τυχαίο είναι. 

Εντελώς τυχαίο είναι και το γεγονός ότι η χώρα μας ξεκίνησε την συμμετοχή της στα διαστημικά προγράμματα επί διακυβέρνησης του ''πρώτη φορά αριστερά'', ενώ επί 40 και πλέον χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άφηναν τη χώρα μας έκτος.


Τέλος πλην όλων των υπολοίπων , η είσοδος της εταιρίας του Mask στην κινητή τηλεφωνία με μοντέλο που ονομάζεται Π, ( το Ελληνικό γράμμα Π ), όπως λέμε Παράσχος , ( το όνομα του πατέρα μου ), και αυτή είναι κάθετα απόλυτα τυχαίο γεγονός !

Επισήμανση: Elon μήπως γνωρίζεις ποιος είναι ο ψηφιακός πίνακας που μετέδιδα πριν από τριάντα πέντε χρόνια σε μια εποχή που δεν υπήρχε ούτε ένα κινητό τηλέφωνο από τις γνωστές εταιρίες ενώ ο υποφαινόμενος είχε κατασκευάσει τηλέφωνο με touch screen και AI

Επίσης, ενώ προσωπικά διαθέτω συσκευή για δημόσια επίδειξη νευρωνικού υπολογιστή ο οποίος επικοινωνεί με τον εγκέφαλο και εκτελεί λειτουργίες μόνο με την σκέψη , εσείς μάλλον ''παραμυθιάζεται'' τον κόσμο και δεν έχετε μια έτοιμη συσκευή για δημόσια επίδειξη. ( Ασφαλώς οι νευρωνικοί υπολογιστές χρειάζονται ακόμα μερικές δεκαετίες τεχνολογικής μετεξέλιξης, όπως και η ΑΙ, η οποία από πουθενά δεν προκύπτει ότι θα αγγίξει το 100% τελειότητας.)

ΥΓ: Υπάρχει σήμερα έστω και ένας αφελής ο οποίος πιστεύει στις συμπτώσεις και στα τυχαία φαινόμενα ;( Σημειώστε ότι το ψηφιακό μέλλον είναι αναπόσπαστα η καθολική αυτονομία του κάθε ενός , σε πλήρη αντιδιαστολή όσων προωθούν τους δικούς τους server για χρήση των καταναλωτών.)






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Elon Mask και οι ''διαβολικές'' συμπτώσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">