ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Ρωμανός στο Πρώτο: Χυδαία η πολιτική εργαλειοποίηση της έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα (audio)  «Η συγκεκριμένη έρευνα ολοκληρώθηκε πράγματι στα τέλη Μαΐου και δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες. Προφανώς δεν μπορεί να έχει κανείς γνώση μιας έρευνας πριν αυτή δημοσιευτεί. Όμως η ουσία της έρευνας είναι αυτό που εμείς φωνάζουμε επί μήνες, όταν κάποιοι άλλοι είναι απέναντι. Και λέμε ότι όσο πιέζεται το σύστημα υγείας, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα και άρα αυξάνονται τα σκληρά νούμερα των θανάτων και η μόνη λύση είναι οι εμβολιασμοί» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σχετικά με την έρευνα Τσιόδρα-Λύτρα.

«Όσο αφορά αυτό που έχει κάνει σημαία η αντιπολίτευση για τους διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ» συμπλήρωσε ο κ. Ρωμανός, «αυτό που λέει η ίδια έρευνα είναι ότι το δείγμα για το συγκεκριμένο εύρημα είναι πολύ μικρό και δεν μπορούν να διεξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα». 

Σημείωσε πως είναι γνωστό ότι οι γιατροί στην επιλογή του ποιοι θα πάνε στην ΜΕΘ και θα ποιοι θα διασωληνωθούν εκτός ΜΕΘ, λαμβάνουν υπόψη και κριτήρια όπως την πιθανότητα που έχει κανείς να σωθεί μπαίνοντας στην ΜΕΘ, άρα βάζουν στην ΜΕΘ ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να σωθούν.

 
«Ως εκ τούτου δεν είναι αντικειμενικό το δείγμα των ανθρώπων που μένουν εκτός ΜΕΘ, γιατί είναι εκ των πραγμάτων ασθενείς που οι γιατροί θεωρούν ότι έχουν λιγότερες πιθανότητες να σωθούν. Ακριβώς επειδή αυτά είναι πολύ ειδικά θέματα και πρέπει να τα χειρίζονται οι ειδικοί, θεωρώ ότι είναι πολύ χυδαίο να εργαλειοποιούνται στην πολιτική διαμάχη. 

Είναι υπεραπλουστευτικό, λαϊκίστικο και χυδαίο να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα, να τα κάνουμε σημαία, για να πούμε τι; Γιατί δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το συμπέρασμα, τι θέλει να μας πει η αξιωματική αντιπολίτευση πάνω σε αυτό, ότι τι; Να κάνουμε και άλλες ΜΕΘ; Είναι γνωστό ότι το πρόβλημα δεν είναι πόσες παραπάνω ΜΕΘ θα κάνεις, αλλά ότι δεν υπάρχουν εντατικολόγοι για να τις στελεχώσουμε, ακόμα και 100 παραπάνω να κάναμε» υπογράμμισε ο κ. Ρωμανός.

Κληθείς να σχολιάσει την διαφορά στην ποιότητα θεραπείας σε ΜΕΘ της Αττικής σε σχέση με της περιφέρειας, είπε πως είναι κάτι που και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης το έχει πει στο παρελθόν και είναι πραγματικότητα. «Είναι κάτι που το ξέρουμε χρόνια, δεν είναι ένα φαινόμενο τωρινό». Επίσης ισχύει, επεσήμανε πως το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πανευρωπαϊκά τα συστήματα υγείας που φτάνουν τα όριά τους, με τις ΜΕΘ να μην αρκούν και να βρίσκουν άλλες λύσεις για την περίθαλψη, ενώ αυξάνονται οι θάνατοι.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης να γνωρίζει μια έρευνα και εν γνώσει του να λέει κάτι αντίθετο, όταν είναι αυταπόδεικτο ότι αυτό κάποια στιγμή θα έβγαινε» είπε καταλήγοντας ο κ. Ρωμανός.

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3sakPgR

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είναι σαφές αρκετά χρόνια ότι εμείς δεν ανήκουμε σε κόμματα , ούτε υπερασπιζόμαστε τις θέσεις του ενός η του άλλου κόμματος εξουσίας, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση , σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι γιατροί έχουν πλέον τον ρόλο του ''Θεού'' αποφασίζοντας  ποιοι συμπολίτες μας θα ζήσουν και ποιοι θα αποβιώσουν !

Ασφαλώς τίθεται το ερώτημα προς την κυβέρνηση: Ο ιός ταλανίζει την κοινωνία μας σχεδόν δυο χρόνια , σε αυτά τα δυο χρόνια δεν υπάρχουν εντατικολόγοι να προσληφθούν ;

Από το δικό μας μετερίζι σας καλούμε να δείτε το ακόλουθο βίντεο του David Icke το οποίο γυρίστηκε το 2011 - περίπου πριν μια δεκαετίαώστε να διαπιστώσετε πόσο προφητικός ήταν σύμφωνα με όσα συμβαίνουν σήμερα, και κυρίως όσα διαπιστώνουμε και στη δική μας χώρα , και έπειτα θα βγάλετε αβίαστα συμπεράσματα τι είναι Χυδαίο στη σημερινή εποχή.


Ασφαλώς οι αναφορές που γίνονται για μικροτσίπ τα οποία αποτελούν τεχνολογικό επίτευγμα της νανοτεχνολογίας - τα οποία παρεπιπτόντως αναφέραμε και εμείς την δεκαετία του 90 - δεν γνωρίζουμε αν θα διοχετευτούν στην παγκόσμια κοινότητα μέσω εμβολίων, διότι ήδη όλοι οι άνθρωποι κουβαλούν καθημερινά πάνω τους περισσότερα από ένα. 

Είναι δεδομένο ότι ορισμένοι νεοταξίτες πράγματι βλέπουν την παγκόσμια κοινότητα ως μοσχάρια , και το μοναδικό τους ζητούμενο είναι η αποκομιδή δις χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορη δυνατότητα την οποία διαθέτουν.

Επίσης, ο έλεγχος των ανθρώπων της παγκόσμιας κοινότητας ήδη συντελείται δια μέσω πολιτικών οι οποίες υποχρεώνουν αναγκαστικά εκατομμύρια ανθρώπους να προβούν σε πράξεις αντίθετες της δικής τους βούλησης.

Τέλος, το αποκορύφωμα είναι όσα αναφέρονται για τον έλεγχο στα παιδιά της παγκόσμιας κοινότητας.

* Ως μηχανολόγος - ηλεκτρονικός , και άτομο το οποίο ασχολούμαι με την τεχνολογία και ειδικότερα την νανοτεχνολογία ΑΙ επί δεκαετίες, σας πληροφορώ ότι καθίσταται εφικτό να γίνουν όσα αναφέρονται στο βίντεο, όμως προσωπικά δεν σχετίζω τα microchip με τους εμβολιασμούς του παρόντος. Ενδεχομένως να προκύψουν σε μια επόμενη φάση. Αν έχεις τα τσιπ υποδόρια , η αν τα έχεις στη τσέπη , η τα χέρια σου , είναι ακριβός το ίδιο. 

- Πόσα δισεκατομμύρια προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται από τις πολυεθνικές ώστε να κατευθύνουν κατά το δοκούν και να κερδίσουν περισσότερα δις ήδη το γνωρίζεται. Παράλληλα γνωρίζεται ότι είτε κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιείς , είτε oποιαδήποτε άλλη τεχνολογία με πρόσβαση στο internet , είναι γνωστό ανά πάση στιγμή το στίγμα σου , οι επιλογές σου, οι συνήθειες σου , οι αγορές σου, τα στοιχεία σου, κ.α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Ρωμανός στο Πρώτο: Χυδαία η πολιτική εργαλειοποίηση της έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα (audio)   Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">