ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πέτσας επέλεξε τα ΜΜΕ που συμμετείχαν στην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»


Ο Στέλιος Πέτσας κρύβεται πίσω από την επιλογή (άρα και τον αποκλεισμό) των Μέσων για τη διεξαγωγή της σκανδαλώδους καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Σύμφωνα με την επιστολή που προώθησε στις 26 Ιουνίου 2020 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Initiative Media στην *Προεδρία της Κυβέρνησης και με προφανή παραλήπτη τον υπουργό που πρόσφερε το επώνυμό του στις σκιώδεις λίστες, καθίσταται σαφές ότι ο Στ. Πέτσας όρισε τα ΜΜΕ που θα συμμετάσχουν ή θα αποκλειστούν από την καμπάνια ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ασφαλώς ο Στέλιος Πέτσας λειτούργησε ως άλλος Νίκος Παππάς ο οποίος επί σειρά ετών υπουργίας του ανέφερε το γνωστό σε όλους * '' άλλο το ένα - άλλο το άλλο '', όμως καθίσταται σαφές ότι πριν αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας το 2015 πλειάδα ΜΜΕ - το 99% - δεν κάλυπταν τις περιοδείες καθώς και τις εκδηλώσεις - ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι το 2015 τοποθετήθηκαν υπουργοί της κυβέρνησης !

Σύμφωνα με την επιστολή , και όσων στοιχείων διαθέτουμε , πακτωλός χρήματος διατέθηκε εκτός από τα τηλεοπτικά κανάλια - ραδιόφωνα - καθώς και τις εφημερίδες , και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης - sosial media - καθώς επίσης και επιλεγμένα σε ημετέρους της ΝΔ οι οποίοι δεν διέθεταν ίχνος ύλης. 

Χαρακτηριστική περίπτωση ο κατηγορούμενος για πληθώρα αδικημάτων αποφυλακισμένος Φουρθιώτης, ο οποίος παράλληλα έχει μηνυθεί και για κλοπή 200.000 χιλιάδων ευρώ, ο οποίος χωρίς να διαθέτει ίχνος ύλης έλαβε ένα σεβαστό ποσό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω του Σ. Πέτσα.

- Το αντίστοιχο ισχύει και με την ΕΡΤ η οποία συνάπτει συμβόλαια με μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχοντας χρήμα του Ελληνικού λαού , ενώ εμάς που επί σειρά ετών ανιδιοτελώς αναδημοσιοποιούμε μέρος της ύλης τους , ούτε μας γνωρίζουν, ούτε μας αναγνωρίζουν ! 

- Ασφαλώς όμως στην ΕΡΤ παρακρατούν τα επανειλημμένα κατασχεθέντα μηχανήματα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999 καθώς και το 2005. Αυτό σαφώς το γνωρίΖΟΥΝ, τόσο οι κυβερνώντες, όσο και οι διοικήσεις της ΕΡΤ όταν σήμερα δεσμεύουν και άλλες συχνότητες για μουσικό ραδιόφωνο !!! )

- Μη ξεχνάτε ότι μια πενταετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχαν βολευτεί σε έμμισθες θεσμικές θέσεις πλειάδα συμπολιτών μας , οι οποίοι επί πέντε ολόκληρα χρόνια είχαν ''ξεχάσει'' πόσες διώξεις - κατασχέσεις είχαμε δεχθεί επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και ότι τα μηχανήματά μας τα δέσμευαν στην ΕΡΤ στην οποία διόριζαν κολλητούς παραταξιακούς και συγγενείς. Παράλληλα είχαν ''ξεχάσει'' και τον πλήρη φάκελο αδειοδοτήσεως του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ο οποίος είχε κατατεθεί στο Υπουργείο Προεδρίας το 1991, και επί ημερών τους παρείχαν βεβαίωση λειτουργίας για το πουλημένο ραδιόφωνο του κ. Χούντα , καθώς και άδειες στο ολιγαρχικό κεφάλαιο.

Η κατάρτιση της λίστας των ''Μέσων'' από τον ίδιο τον Στ. Πέτσα μήπως αποτελεί την αιτία που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα κριτήρια διανομής των κονδυλίων;

Επισημάνσεις: Όσα χρόνια τους εξυπηρετούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ουδέποτε είχαν αναφέρει ''άλλο το ένα - άλλο το άλλο'' , αυτό ίσχυσε όταν ήταν πλέον δεδομένη η εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης , και η προβολή τους από το σύνολο των συστημικών media.

Με βασικό δεδομένο ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν η ΑΥΓΗ καθώς και το LEFT.gr αυτά αποτελούν '' άλλο το ένα - άλλο το άλλο ( ?)'' η είναι γνωστό σε όλους ότι οι συμμετέχοντες στο LEFT.gr από την αρχή μέχρι και σήμερα είναι έμμισθοι του ΣΥΡΙΖΑ ;

Τέλος , οι ''πολιτικές'' Μητσοτάκη - Πέτσα είναι ταυτόσημες όσων εφαρμόζονται σε τοπικό επίπεδο από τις Πασοκικές καθώς και τις Νεοδημοκρατικές διοικήσεις του Δήμου Γλυφάδας , καθώς και από την σημερινή , οι οποίες συνάπτουν και διατηρούν αδιαφανώς σχέσεις με φερόμενους τοπικούς ''εκδότες'' - ''δημοσιογράφους'' , τους όποιους επιλεκτικά και παράνομα χρηματοδοτούν είτε διορίζουν σε έμμισθες θέσεις στον δήμο. 

- Ασφαλώς δεν εξαιρούνται οι φερόμενοι ''αριστεροί'' από τις φαιδρές πρακτικές των πασόκων και των νεοδημοκρατών διότι αν διέφεραν έστω και κατά κεραία θα είχε προκύψει τόσα χρόνια έστω μια δική τους αναφορά - τοποθέτηση σε ένα Δ/Σ του δήμου. 

- Η ανισότητα , η αδιαφάνεια , και τα δύο μέτρα και σταθμά , αποτελούν το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αστικών κομμάτων στο τόπο μας και την πάγια πρακτική του αχαρακτήριστου νεοέλληνα. ( Καταφανώς εμείς είμαστε πολύ μεγάλοι ώστε να χωρέσουμε σε λίστες , σε επιδοτήσεις- χρηματοδοτήσεις , καθώς και στον χώρο στον οποίο πρωτοστατήσαμε ( !!! ) ενώ επί τρεις δεκαετίες , όπως και σήμερα, χώρεσαν και χωρούν χιλιάδες έτεροι. )

ΥΓ: Δεν είμαστε ο Δον Κιχώτης ώστε να δίνουμε εσαεί μάχη με τους ανεμόμυλους , ενώ από την αρχή γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τι ακολουθείται ως πάγιο νεοελληνικό σύστημα από το σύνολο των υπολοίπων. Εμείς παραμείναμε και παραμένουμε σταθεροί και αταλάντευτα ριζοσπαστικοί σε όσα πιστεύουμε. Δεν δίνουμε μάχη με ανεμόμυλους , ούτε ευελπιστούμε ότι η κοινωνία του παρόντος θα διαφοροποιήσει τις νοοτροπίες και τις παθογένειές της. Άλλωστε κάθε χρόνο γίνεται κάτι χειρότερο που δεν παρέχει τις αποδείξεις βελτίωσης - αναβάθμισής της, η αναγέννησής της που αναφέραμε παλιότερα.  

ΥΓ 1: Μήπως δεν υπήρχαν τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ τα οποία δίωξαν και τα κατάσχεσαν επανειλημμένα ώστε σήμερα να πληρώνουμε περισσότερα χρήματα για εργαζομένους και ραδιόφωνα της ΕΡΤ ;




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πέτσας επέλεξε τα ΜΜΕ που συμμετείχαν στην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">