ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σήμερα η πρώτη επιστροφή παράτυπων μεταναστών στο Μπαγκλαντές – Μηταράκης: Συνεργασία με την κυβέρνηση για νόμιμες οδούς


Ο υπουργός μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι εφέτος η χώρα μας έχει προχωρήσει σε 10.629 απελάσεις, εθελοντικές επιστροφές και μετεγκαταστάσεις παράτυπων μεταναστών .

Πλέον, είπε o υπουργός, η συνεργασία με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές είναι καλύτερη καi μετά από πέντε χρόνια ξεκινήσαμε σήμερα με την Frontex σε συνεργασία με την Αυστρία την αποστολή 19 υπηκόων του Μπαγκλαντές  και αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί, είπε ο κ. Μηταράκης.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος θα επισκεφθεί τη χώρα τον Φεβρουάριο για να ενισχυθούν οι επιστροφές όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας αλλά και για να εξασφαλιστούν νόμιμες οδοί, όπως για παράδειγμα σε εργάτες γης, που επιθυμούν να εργαστούν εποχιακά στη χώρα μας.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3EgYeSe
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σήμερα η πρώτη επιστροφή παράτυπων μεταναστών στο Μπαγκλαντές – Μηταράκης: Συνεργασία με την κυβέρνηση για νόμιμες οδούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">