ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραλλαγή Όμικρον, Ουκρανία και αυξήσεις στις τιμές ενέργειας στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.


Με ατζέντα που περιλαμβάνει από την πανδημία μέχρι τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας, την Ουκρανία, το μεταναστευτικό και το νέο στρατηγικό δόγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνέρχεται σε λίγη ώρα στις Βρυξέλλες η Σύνοδος Κορυφής των χωρών μελών της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τους ομολόγους του, για τα αποτελέσματα των συνομιλιών που είχε στο Σότσι, με τον πρόεδρο Πούτιν.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, διεμήνυσε στην Τουρκία ότι «δεν είμαστε εμείς που τρέφουμε φαντασιώσεις για αυτοκρατορίες του παρελθόντος. Ας κοιτάξουμε το μέλλον αντί για το παρελθόν, τονίζοντας ότι η Άγκυρα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να απειλεί την Ελλάδα ή την Κύπρο.

Επίσης, χαρακτήρισε σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, την ψήφιση της Αμερικανο-ελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3q3TY3k
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παραλλαγή Όμικρον, Ουκρανία και αυξήσεις στις τιμές ενέργειας στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">