ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θέρμη: Καθηγητής, αρνητής των εμβολίων, απομακρύνθηκε από σχολείο – Τι δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων (video)


Καθηγητής σε Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης δεν προσκόμισε τα απαραίτητα πιστοποιητικά και απομακρύνθηκε από το σχολείο. Ο Χαράλαμπος Τσεκουράς, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Θέρμης μίλησε στην ΕΡΤ για τον καθηγητή που εδώ και δύο μήνες αναστατώνει την σχολική κοινότητα και στερεί τη δυνατότητα μάθησης στα παιδιά.

«Ενώ στην αρχή της σχολικής χρονιάς δεν είχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την συμπεριφορά του, στην πορεία εμφάνισε μια αλλαγή στη στάση» ανέφερε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Τσεκούρας.

Και όπως είπε, «στην πορεία ξεκίνησε ένα αντιεμβολιαστικό ιδεολόγημα απέναντι στα παιδιά, ενάντια στα εμβόλια», επισημαίνοντας ότι η άρνησή του να μην τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να μη δηλώνει το πιστοποιητικό νόσησης και τα rapid test στην σχολική πλατφόρμα είχε ως αποτέλεσμα οι μαθητές να μην κάνουν μάθημα.

«Η διευθύντρια δεν μπορούσε να τον αφήσει να μπει στην αίθουσα, γιατί δεν δηλωνόταν στο edu.pass με αποτέλεσμα τα παιδιά μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Θέρμης, καταγγέλλοντας καθηγητής αρνιόταν να προσκομίσει το πιστοποιητικό νόσησης ή να υποβληθεί στα υποχρεωτικά rapid test..

Όπως αποκάλυψε ο κ. Τσεκούρας στην ΕΡΤ έχει γίνει ήδη καταγγελία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο Παιδείας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αντικατάστασή του ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι μαθητές τα μαθήματα και να καλύψουν την ύλη που έχουν χάσει.

 

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα | ΕΡΤ

 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3DZZglw
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θέρμη: Καθηγητής, αρνητής των εμβολίων, απομακρύνθηκε από σχολείο – Τι δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">