ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eξαιρετικά σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα


Γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος δίνει για ακόμη μία μέρα τη μάχη του με τον κορωνοϊό, όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Σωτηρία.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89.

Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Ξέσπασμα Κουρτζίδη: «Γράφουν από την κοιλιά τους για την υγεία του Τράγκα»

«Δύο γνωστοί κανίβαλοι-κονδυλοφόροι παράγουν αισχρά fake news και κατασκευάζουν κουτσομπολιά για τον πρόεδρο Τραγκα και την οικογένεια του»

ΔΗΛΩΣΗ με αφορμή αισχρό πρωτοσέλιδο εφημερίδας και συνεχή ανήθικα, απάνθρωπα δημοσιεύματα ενός blog:

«Ποτέ μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Πόσω μάλλον σε συνάδελφο σου. Προφανώς δεν θα ιδρώσει ούτε το αυτί, ούτε το κούτελο τους. Δεν θα κοκκινίσουν. Είναι γνωστοί κανίβαλοι - κονδυλοφόροι.

Η κατασκευή ανήθικων “πληρωμένων δημοσιευμάτων” ξεπερνά τα ευφάνταστα μυαλά τους. Ο κυνισμός και η απανθρωπιά τους προσφέρεται για fake news. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω την τιμή πώλησης ενός ανθρώπου που δίνει μάχη ζωής.

Αυτόν που δεν τολμούσαν να τα βάλουν μαζί του όσο ήταν όρθιος και υπερασπιζόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τιμούσε την ελληνική δημοσιογραφία.

Ντροπή τους! Θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, κερδίζοντας χρήματα για να γράφουν από την “κοιλιά” τους για την περιπέτεια υγείας του Γιώργου Τράγκα και κατασκευάζοντας κουτσομπολιά για την οικογένεια του. Αίσχος!»

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Εμείς στα Νότια έχουμε μεγαλύτερους κανίβαλους οι οποίοι έχουν γράψει δημόσια ότι εύχονται να πεθάνουμε !

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο ''Φράγκα'' , διότι αν και ομολογουμένως σε πλειάδα ζητημάτων δεν συμπίπτουν οι απόψεις μας , ο Γιώργος έχει μια ξεχωριστή μοναδικότητα που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους δεκάδες αντιγραφείς και μιμητές του. 

Σε τούτη τη χώρα τρώνε ψωμί αρκετοί οι οποίοι τον αντέγραψαν και τον μιμούνται, κυρίως στο ραδιόφωνο FM στο οποίο εμείς πρωτοστατήσαμε την δεκαετία του 70 ενώ χιλιάδες έτεροι που ακολούθησαν διαβιούν από το μέσο.

- Και εμάς μας μιμήθηκαν και μας μιμούνται ορισμένοι στα Νότια προάστια και την Γλυφάδα , αν και ποτέ δεν το επικαλέστηκαν δημόσια.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eξαιρετικά σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">