ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλή Χρονιά από τον καπετάνιο του πλοίου “Talos” – «Το πλοίο είναι το δεύτερο μας σπίτι» (video)


Ο καπετάνιος του κοντέϊνερ πλοίου “TALOS”, Ιωάννης Δάβης, μαζί με το πλήρωμά του θα κάνει αλλαγή χρόνου μακριά από την χώρα μας. Τώρα βρίσκεται έξω από το λιμάνι της Μαλαισίας και μέσω skype μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» για το πώς περνάει το πλήρωμα τις γιορτινές αυτές ημέρες.

«Είμαστε τυχεροί και θα περάσουμε την Πρωτοχρονία και μετά θα συνεχίσουμε για την Κίνα», δήλωσε ο κ. Δαβής.

Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι ναυτικοί λόγω της πανδημίας δήλωσε ότι «ο ιός μας βρήκε απροετοίμαστους. Τα πληρώματα αναγκάζονται να μείνουν στους χώρους εργασίας τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά με λίγη υπομονή τα καταφέρνουμε».

Μιλώντας για τις σχέσεις με το πλήρωμα του κοντέϊνερ πλοίου “TALOS”, ο καπετάνιος τόνισε ότι «το πλοίο ουσιαστικά είναι το δεύτερο μας σπίτι και το πλήρωμα είναι η δεύτερη οικογένειά μας. Υπάρχει μια σχέση ζωής με το πλήρωμα, με το οποίο είμαστε χρόνια μαζί», επισημαίνοντας όμως ότι η καρδιά τους είναι πίσω στην Ελλάδα και στις οικογένειες τους.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/31cikQ4
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλή Χρονιά από τον καπετάνιο του πλοίου “Talos” – «Το πλοίο είναι το δεύτερο μας σπίτι» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">