ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευχές για Καλή Χρονιά - 2022

 


Δεδομένου ότι τα εθνικά και τοπικά media είναι γεμάτα με κοινότυπες ευχές για Καλή χρονιά εμείς θα επιχειρήσουμε να πρωτοτυπήσουμε.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς ''μάσκες'', εμβόλια , κοροναϊούς, δισεκατομμυριούχους σιωνιστές μασόνους και διφορούμενους πολιτικούς.

Καλή χρονιά με υγεία , και χιλιάδες προσλήψεις , καθώς και επαναφορά στις θέσεις εργασίας τους των 7.000 υγειονομικών σε αναστολή.

Επιπροσθέτως, το 2022 ευελπιστούμε να είναι η χρονιά που θα ενώσει τα υποκριτικά και φαρισαϊκά αστικά πολιτικά κόμματα της χώρας μας ώστε σταδικά με χάραξη νέων πολιτικών η χώρα μας να εναρμονιστεί με τις προηγμένες κοινωνίες - χώρες του πλανήτη.

Καλή συνεργασία για μια οικουμενική διακυβέρνηση της χώρας από το σύνολο των κομμάτων του κοινοβουλευτικού τόξου !

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2022

Το καθολικά Ανεξάρτητο 

ΥΓ: Σήμερα περισσότερα είναι όσα ενώνουν, παρά όσα χωρίζουν το σύνολο των αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών , και απεδείχθη με όσα ακολούθησαν αναφορικά με τους εμβολιασμούς. 

Άντε και καλή συγκυβέρνηση !!!

* Βέβαια οι ευχές είναι απλά ευχές και είναι σαφές τι θα επακολουθήσει: Το μέλλον που σας ετοιμάζει η ''νέα τάξη πραγμάτων'' είναι το λιγότερο απάνθρωπο, με μετασύμπαντα , κάσκες νανοτεχνολογίας με τσιπάκια , και πλήρως ελεχόμενα ανθρωπάκια ! 

* Το covid είναι ένα ''παγκόσμιο προστάδιο'' , ένα ''world experiment'' από το οποίο συνάγονται οφέλημα συμπεράσματα για την λειτουργία των κοινωνιών και σύμφωνα αυτού τα ''παγκόσμια κέντρα'' συλλέγουν χρήσιμες πληροφορίες για μια μελλοντική αξιοποίηση. Αν προσθέσει κάποιος και πόσες φορές έχουν ''πουλήσει'' τα προσωπικά μας δεδομένα ώστε να διευρύνουν τα δις της προσωπικής τους περιουσίας τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα.

* Σε ένα πλανήτη κυριαρχίας του ανθρώπινου είδους, το οποίο μέσα σε λίγες δεκαετίες κατέστρεψε ένα ''οικοδόμημα'' εκατομμυρίων ετών, οι λίγοι προωθούν πολλά στους πολλούς , και οι πολλοί συμμετάσχουν ώστε να διευρύνεται η ανισότητα σε βάρος τους ! 

* Ενδέχεται στον αιώνα τον άπαντα, όχι μόνο το 2022, να προκύψει το ορθό και βέλτιστο όταν οι κοινωνίες συμμετάσχουν στα πολλά των λίγων διαμορφώνοντας την σε βάρος τους ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ αντί να δημιουργήσουν, να διαμορφώσουν, να καθιερώσουν και να στηρίξουν ''τα πολλά των πολλών'' ? ( Γιατί τα πολλά χρήματα διαχρονικά τα διαθέτουν ελάχιστοι , οι λίγοι ; Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι τα αίτια ; )

* Ξέχασα να αναφέρω τα πυροτεχνήματα στην Τερψιθέα Γλυφάδας τα οποία ήταν αντίστοιχα της Ανάστασης ! ( Το θέμα είναι ότι προσωπικά δεν με συγκινούν τα θεάματα καθώς και οι κρότοι ! )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευχές για Καλή Χρονιά - 2022 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">