ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Νεκρός 21χρονος


Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 21χρονος έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/1) στη Γλυφάδα.

Αναλυτικότερα το δυστύχημα σημειώθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά από κόντρα με αυτοκίνητα όπως επικαλούνται - εμείς δεν το διασταυρώσαμε, στην οποία συμμετείχε ο άτυχος νέος.


Το αυτοκίνητο με οδηγό τον 21χρονο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα
, εξετράπη της πορείας του και έπεσε με την πλευρά του οδηγού πάνω σε μία κολόνα, στη νησίδα.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο άτυχος 21χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.


Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:Τώρα που τα έχετε πάρει όλα μονοπωλιακά οι γνωστές κλίκες να στήσετε και ειδικό παράρτημα στα Νότια προάστια και την Γλυφάδα. ( Δεν αρκεί να έχετε τους δικούς σας σε επίπεδο ΟΤΑ, ούτε στα ΑΤ, καθώς και χιλιάδες κατοίκους στους οποίους κάνετε καθημερινά πλύση εγκεφάλου. )

Η Περιφέρεια αναφέρει ότι όλα τα έχει κάνει ολόσωστα , ενώ οι κατά τόπους δημοτικές αρχές επί δεκαετίες κρατούν σιγή ιχθύος.

Δεδομένου ότι στην παραλική που περικλείει τους δήμους 3Β - Γλυφάδας - Ελληνικού - Αλίμου μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι , τι ακριβός είναι σωστό ;

Γιατί δεν υφίστανται προστατευτικές μπάρες ; Πόσοι ακόμα πρέπει να χάσουν την ζωή τους ; Το επιχείρημα ότι το όριο ταχύτητας είναι 50 χιλιόμετρα αποτελεί κορυφαία δικαιολογία διότι κανείς δεν οδηγεί με 50 χιλιόμετρα, και ειδικότερα μετά τα μεσάνυχτα.

- Διαβάστε σε λίγο την άποψή μας αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ''Ραφαλιάδας''.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Νεκρός 21χρονος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">