ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η επόμενη ημέρα της ''Ραφαλιάδας''


Η επόμενη ημέρα της ''Ραφαλιάδας'' βρίσκει την χώρα με 18.869 νέα κρούσματα , 688 διασωληνωμένους, 81 νεκρούς , και στο σύνολό τους 22.366 νεκρούς από κοροναϊό.

Στον αντίποδα ο Μητσοτάκης κάνει το κομμάτι του - την φιγούρα του - πάνω στην σκάλα του rafale ενώ η Νέα Δημοκρατία μας παρουσίασε την αγορά των αεροσκαφών με το λογότυπο της ΝΔ λες και τα μαχητικά αγοράστηκαν με χρήματα του χρεωκοπημένου αστικού κόμματος.

Παράλληλα την επόμενη ημέρα της Ραφαλιάδας η χώρα μας για πολλοστή φορά βρίσκεται ανοχύρωτη απέναντι στα καιρικά φαινόμενα με δεκάδες πολίτες να έχουν μείνει επί ώρες εγκλωβισμένοι νηστικοί και διψασμένοι στα χιόνια. Οι κυβερνώντες, καθώς και οι διοικούντες , όπως και οι ιδιώτες που διαχειρίζονται τις οδούς , δεν έχουν εικόνα των πολυχρηστικών οχημάτων που καθαρίζουν τα χιόνια στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη ;

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Με βασικό δεδομένο την αγορά των Γαλλικών σκαφών δαπάνης 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, από μια χώρα η οποία πλέον δεν παράγει - κατασκευάζει - ούτε σκάφες πλυσίματος , εμείς θέτουμε το εξής ερώτημα:

Μπορεί να υφίσταται ορθή διαχείριση από το κόμμα της ΝΔ, ως κυβερνών κόμμα , όταν διαθέτει 2.5 δισεκατομμύρια για αεροσκάφη την ίδια χρονική περίοδο που η Αστυνομία δεν διαθέτει ούτε ένα κατάλληλο όχημα για την καταδίωξη εγκληματιών και κακοποιών ;


Εξ ονόματος της Τουρκικής προκλητικότητας, καθώς και των ισορροπιών στο Αιγαίο, διατίθονται επί δεκαετίες υπέρογκα ποσά δισεκατομμυρίων για την ''θωράκιση'' της χώρας,  όμως αυτό αποτελεί κορυφαία πλάνη δεδομένου ότι επί δεκαετίες έχοντας το γνωστό μοντέλο 10:1 ( δέκα προς ένα ) η γείτονα χώρα εφοδιάζεται με δέκα εξοπλισμούς και εμείς με ένα !

Η συμφωνία «αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής» μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

Προσωπικά μας προκαλεί τεράστια ενόχληση η αγορά εξοπλισμών αξίας πολλών δισεκατομμύριων όταν αυταπόδεικτα η χώρα μας συμμετάσχει στην Ε.Ε - Ευρωπαϊκή ένωση.

Με βασικό δεδομένο την ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή της χώρας μας στην Ε.Ε , άρα ώς σύνορο της Ευρωπαϊκής ενώσεως , από ποιούς κινδυνεύει ο τόπος ;

Αποτελεί , η όχι , απαραίτητη προυπόθεση η συμβολή όλων των χωρών μελών στην διασφάλιση των συνόρων και των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής ενώσεως ;

Η φερόμενη ''Τουρκική απειλή'' αποτελεί το πρόσχημα ώστε να πιστώνονται και να δαπανόνται υπέρογκα ποσά πολλών δισεκατομμυρίων σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Είναι γνωστό ότι την εν λόγω ''απειλή'' την διαμόρφωσαν εντέχνως οι Αμερικανοί ώστε να έχουν στο χέρι τις υποδεέστερες χώρες και να τους πωλούν οπλικά συστήματα.

Σήμερα, έπειτα από το δόγμα των Αμερικανών και τεράστια ποσά δις που διατέθηκαν για αγορά εξοπλισμών , μπαίνει στον χάρτη και η Γαλλία , στην οποία θα διαθέσουμε περίπου δέκα δισεκατομμύρια για φρεγάτες και αεροσκάφη, και εμείς διερωτώμεθα:

Έπειτα από την Γαλλία, μήπως θα έχουν σειρά στη συνέχεια τα Κινεζικά - Κορεάτικα αεροσκάφη και φρεγάτες ώστε να διατίθονται τα δισεκατομμύρια του Ελληνικού λαού ; Μέχρι πότε , αντί να ενισχύεται η Ελληνική κοινωνία, με αυξήσεις συντάξεων, μισθών, επιδομάτων, κ.α., τα οποία παραμένουν στάσιμα επί σειρά ετών, τα εκάστοτε αστικά κόμματα θα διαθέτουν τα χρήματα της Ελληνικής κοινωνίας  σε άχρηστους εξοπλισμούς ;

Είναι σαφές ότι πλειάδα στρατιωτικών εξοπλισμών που αγοράστηκαν από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων σήμερα αποτελούν άχρηστο υλικό, και αυτό το αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους όσοι σήμερα χειροκροτούν την αγορά των rafale ! Μήπως είναι καθολικά αντιφατικοί και δεν το έχετε αντιληφθεί ορισμένοι αναγνώστες τους ?

- Αυτό το λίγο, απ' όλα, είναι μεγάλη πονηριάΣτίχοι Άρη Δαβαράκη. Λίγα Γαλλικά, λίγα Αμερικανικά, και έπειτα λίγα Κορεάτικα η Κινέζικα ; ( Να έχουμε και λίγα αεροσκάφη Samsung - ια. Μόνο κινητά κορεάτικα Samsung θα έχετε ? ) Πάντως, αν κατασκευάζουν αεροσκάφη αντίστοιχα των κινητών συζητάτε σοβαρά, όμως αυτό το λίγο απ' αυτά , λίγο απο τα άλλα, αντί για οργανωμένες μοίρες με τα ίδια αεροσκάφη δεν διαμορφώνει ορθούς όρους υπεροχής. Πλασματικά όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα. 

Επίσης, απαιτείται να μάθετε τις πολιτικές που εφάρμοσε η Κορεάτικη κυβέρνηση ώστε να υπάρχει διεθνώς ο κολλοσός Samsung κάτι που δεν αποτελεί ιδιαίτερο φροντιστήριο για τις ''ολιγαρχικές συμμορίες που λυμαίνονται το δημόσιο αγαθό με κορυφαίο ενορχηστρωτή την Ελληνική Βουλή'' που κυβερνούν το τόπο μας, όπως τις αναφέρει ο τέως πρύτανης. Πρέπει να δώσετε έμφαση πως σε μια χώρα μια εταιρία που στηρίζεται από την κυβέρνηση παράγει από κινητά τηλέφωνα μέχρι πολεμικά αεροσκάφη.


Μπορεί να μας αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βασικό δεδομένο την αγορά των 
rafale στον σχεδιασμό και κατασκευή των οποίων συμμετάσχει και η αυτοκινητοβιομηχανία Bugatti , γιατί παράλληλα με την Αεροπορία δεν εξόπλισε και την Αστυνομία με αγορά δέκα Γαλλικών Bugatti Chiron;

Πως αξιολογείται εσείς να εξοπλίζεται ένας τομέας της χώρας, και στον αντίποδα οι μπάτσοι να καλούνται να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα με μοτοποδήλατα και με αυτοκίνητα πλήρως ακατάλληλα ;

Μπορεί ένα μοτοποδήλατο της αστυνομίας να πιάσει κακοποιούς οι οποίοι χρησιμοποιούν αγωνιστικές - φτιαγμένες - μοτοσυκλέτες , η μήπως μπορούν να καταδιώξουν με τα συμβατικά τους οχήματα  ληστές και κλέφτες οι οποίοι κινούνται με supercar των 700 αλόγων ;

Αναμένουμε μια σαφή απάντηση από την πλευρά του πρωθυπουργού, διότι η αγορά των περιπολικών , αντί για ασθενοφόρα, επί διακυβέρνησής του, δεν καλύπτει τα προαναφερόμενα. 

Αναφορικά με ορισμένους οι οποίοι μας αναφέρουν ότι πλέον δεν υπάρχουν διαθέσιμα Bugatti Chiron , άλλο πράγμα οι ιδιώτες , κάτι διαφορετικό οι χώρες, αν έγκαιρα μαζί με τα συμβατικά περιπολικά και τα rafale το είχαν αξιώσει. 

Μαζούτ - πετρέλαιο αντί ηλεκτρικών και υβριδικών ? 

«Τα νέα οχήματα που διαθέτουν στην αστυνομία είναι 1500 κυβικών εκατοστών και πετρελαιοκίνητα. Δεν έχουν τις τεχνικές προδιαγραφές να κάνουν μια καταδίωξη. Θα  ήταν καλύτερα να παραμείνουν  κάποια από τα παλιότερα αυτοκίνητα τα οποία απέσυραν και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να καταδιώξουν με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο την αστυνομία ! Λέτε να έχουν ''καλύτερο σχέδιο'' από την 'αριστερή' κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ? »

Ρε κυβερνώντες της ''ανάπτυξης'' και της ''κανονικότητας'' ούτε περιπολικά δεν μπορείται να παράξετε επί διακυβέρνήσεώς σας σε τούτη τη χώρα ; Απ' όσο θυμόμαστε κυβερνάτε περίπου 50 χρόνια τον τόπο και από το 1974 μέχρι σήμερα ακούμε για ''ανάπτυξη'' ενώ δεν υφίσταται ούτε μια Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία στη χώρα μας. Να αναφέρουμε και τα 50 χρόνια ''ανάπτυξης'' με διακυβερνήσεις ΝΔ χωρίς ούτε μια βιομηχανία ηλεκτρονικών ?

Επίσης, μας προκαλεί τεράστια εντύπωση την ίδια χρονική περίοδο που συνδράμουν τους Ιδιώτες στα ηλεκτρικά οχήματα πως δεν εφοδίασαν την αστυνομία με ηλεκτρικά η υβριδικά . Με τόσες δηλώσεις για καθαρή και πράσινη ενέργεια διαθέτουν τα χρήματα του λαού για μαζούτ ; 

Παράλληλα, όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες πετρελαϊκών εταιριών στη χώρα μας, εκτός του να εμπορεύονται μαζούτ, γιατί δεν έστησαν μια βιομηχανία Ελληνικών αυτοκινήτων ; Πετρελαιάδες μπορούσαν να γίνουν , εφοπλιστές ,καναλάρχες και εκδότες, επίσης, βιομήχανοι δεν μπορούσαν να γίνουν ; 

- Ξέχασα ότι απο παλιά δαύτοι έχοντας την ευχαίρια του χρήματος έκαναν εισαγωγές από το εξωτερικό, καθώς επίσης, ορισμένοι του κύκλου τους γινόντουσαν εισαγωγείς ξένων εταιριών, άρα το ξένο είναι πιο καλό ! Γιατί να έχουμε δικά μας ? 

- Δεν μπορούν πάνω σε ένα σκελετό αλουμινίου να πετάξουν μια συστοιχία φωτοβολταϊκών , να τοποθετήσουν μια έτερη συστοιχία μπαταριών , και με τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ - γεννήτριες στους τροχούς και έναν εγκέφαλο να τροφοδοτήσουν ένα ηλεκτρικό όχημα ; Επιστήμη είναι ; Ο τροχός ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε το 3700 π.Χ ενώ στην χώρα μας δεν υπάρχει ούτε μια αυτοκινητοβιομηχανία. Ποιά ανάπτυξη επικαλούνται ? 

- Στον αντίποδα οι Κινέζοι αφού είδαν πως λειτουργεί ένα παιχνίδι drone στη συνέχεια κατασκεύασαν drone μεταφοράς ανθρώπων. Δύσκολο είναι ;Μόνο η κλίμακα αλλάζει.

- Αν τα αστικά πολιτικά κόμματα της Ελλάδας δεν ήταν ''ολιγαρχικές συμμορίες που λυμαίνονται το δημόσιο αγαθό με κορυφαίο ενορχηστρωτή την Ελληνική Βουλή έχοντας θέσει τη χώρα σε εξωτερική κατοχή'' όπως αναφέρει ο τέως πρύτανης Γιώργος Κοντογιώργης, και εκπροσωπούσαν την κοινωνία έχοντας την εξουσία της χώρας μας , κατά την περίοδο 2014 - 2019 με μια χρηματοδότηση - επιδότηση τα κατασκεύαζα ο ίδιος ! Όπως θυμάστε οι συμπολίτες μας της ''αριστεράς'' , αντί να μας στηρίξουν, μας υπονόμευσαν !


ΥΓ:Όλες οι χώρες διαθέτουν supercar στις δυνάμεις της Αστυνομίας. Ειδικότερα, ακόμα και η τέως σοβιετική ένωση αγόραζε σπόρ οχήματα για τις ανάγκες της αστυνομίας. Εμείς να αναμένουμε το φερόμενο ''Χάος'' , η μήπως να περιμένουμε να μας παραχωρήσουν το  * ''Αλβανικό supercar'' το οποίο είναι στις μακέτες ; Μοκέτο κατά τον Σημίτη ! ( * Και αυτούς το αλβανικό supercar τους μάρανε ! )

- Είναι δυνατόν να αποτραπούν οι κόντρες και οι θάνατοι στην παραλιακή αν δεν δεσπόζουν καθημερινά supercar και ραντάρ της αστυνομίας ; Έχετε αφήσει το τόπο ''ξέφραγο αμπέλι'' και σκοτώνεται καθημερινά κόσμος.

- Τα ίδια κάνουν και οι Γερμανοί σήμερα , και έπειτα από ακραίες οδηγικές συμπεριφορές τις οποίες βλέπουν στο youtube (!!!) , με 420 χιλιόμετρα , επιχειρούν να επιβάλουν πρόστιμα και ποινές, ''κατόπιν εορτής'' !

- Να σας αναφέρω πόσο εύκολο είναι σήμερα με την υπάρχουσα τεχνολογία να στηθεί σε συγκεκριμένες λεωφόρους ένα ψηφιακό σύστημα made in greece το οποίο θα ανιχνεύει κάθε οδηγό - όχημα που υπερβαίνει το όριο ταχύτητας και αυτόματα θα ενημερώνονται οι αρχές για την μάρκα του οχήματος καθώς και την πινακίδα του, το παρακάμπτω , διότι οι κατέχοντες την εξουσία για ευνόητους λόγους δίνουν βάρος  μόνο στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. ( Ρωτήστε και κανένα πανεπιστημιακό πληροφορικής γίνετε ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η επόμενη ημέρα της ''Ραφαλιάδας'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">