ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θ. Φωτίου στο Πρώτο: Μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθηγητών σε ελληνικό πανεπιστήμιο δεν έχει ξαναγίνει- (audio)


«Για πρώτη φορά αυτή η ντροπιαστική ενέργεια, μεταφέρει εντός του πανεπιστημιακού χώρου με μαφιόζικο τρόπο ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθηγητών. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Και μάλιστα αυτό που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, είναι ότι ο ένας από τους δύο καθηγητές που έχουν την διένεξη, φαίνεται ότι ήταν και σύμβουλος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέχρι πρότινος. 

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί 40 χρόνια τώρα που η δεξιά κατηγορεί για τόπους ανομίας τα πανεπιστήμια» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου.

Θα πρέπει η κυβέρνηση, προσέθεσε η κ. Φωτίου «να κάτσει να σκεφτεί πώς άνθρωποι που είχε βάλει ως συμβούλους στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη εμπλέκονται σε μαφιόζικες υποθέσεις. Και έχω αρχίσει και σκέφτομαι, τι είναι αυτή η κυβέρνηση που έχει έρθει για να μας προστατεύσει από την ανομία μέσα στα πανεπιστήμια, με τον πρωτοφανή θεσμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας». Επισημαίνοντας ότι αστυνομικές δυνάμεις στα πανεπιστήμια δεν υπάρχουν πουθενά, υπογράμμισε πως «όλο το δίκαιο σήμερα προέβλεπε για τα πανεπιστήμια πώς προστατεύονται και έχουν όλους τους τρόπους και εμείς τους υποστηρίξαμε, να υπάρχουν μέσα στα πανεπιστήμια τρόποι ελέγχου σε περιπτώσεις παραβατικότητας».

«Πάντα ήμασταν κατά των τραμπουκισμών στα ελληνικά πανεπιστήμια, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα δημοκρατικό, αλλά να βγάλουμε στο σφυρί τα ελληνικά πανεπιστήμια, να τα θεωρούμε τόπους ανομίας για να τα ξεπουλήσουμε και στο τέλος να εισάγουμε την ιδιωτική εκπαίδευση στην τριτοβάθμια, σε αυτό είμαστε εναντίον» συμπλήρωσε.

 
Στο πεδίο της πανδημίας, η κ. Φωτίου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δημιουργεί ανοσία της αγέλης χωρίς να τολμάει το πει, όπως είπε. Εξήγησε ότι σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, τα σχολεία έκλεισαν νωρίτερα για τις γιορτές, γιατί έχουν προηγηθεί χρονικά σε σχέση με την εξάπλωση της Όμικρον. Αντίστοιχα, θα έπρεπε στην χώρα μας να έχει καθυστερήσει το άνοιγμα των σχολείων, περιμένοντας την κορύφωση του κύματος και να τα ανοίξει στην συνέχεια με ευρωπαϊκούς όρους, χαμηλώνοντας τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων σε έως 3 το περισσότερο για να ανασταλεί η λειτουργία ενός τμήματος.

«Τηλεεκπαίδευση δεν πρόκειται να κάνει, γιατί η σύμβαση με την cisco έχει καταπέσει και δεν έχει άλλο σύστημα. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που λέει και ανοησίες μικρού παιδιού, ότι ευτυχώς που άνοιξε τα σχολεία και έκανε την ιχνηλάτηση και βρήκε τα 25.000 παιδιά» είπε ακόμη η κ. Φωτίου.

Κατηγόρησε ακόμα την κυβέρνηση ότι πέφτει σε αντιφάσεις. «Ο κ. Πέτσας λέει ότι θα δώσουμε παράταση για να μην εφαρμόσουμε το 100άρικο στους άνω των 60. Εμείς είπαμε ότι τιμωρητικές δράσεις δεν ωφελούν στον εμβολιασμό γι’ αυτό εμείς καταψηφίσαμε μέτρα ενώ συμφωνούμε σε ειδικές ομάδες, παραδείγματος χάρη, εμείς προφανώς συμφωνούσαμε και το είχαμε δηλώσει να υπάρξει υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς, όχι όμως να προσπαθείς να εξοντώσεις τον άλλο, να μην έχει ούτε ένα ευρώ να ζήσει». Για το ζήτημα του πλαφόν στα pcr test, είπε χαρακτηριστικά «έχουμε τον ανεκδιήγητο κύριο Γεωργιάδη που μετά από 2 χρόνια μας εξασφάλισε στα 47€ το μοριακό τεστ, την ίδια ώρα που ιδιώτες και δήμαρχοι παίρνουν πρωτοβουλίες και εξασφαλίζουν τιμές στα 27€ και μας είχαν 2 χρόνια να πληρώνουμε 60 και 80 ευρώ, αυτά είναι ανεπίτρεπτα».

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3fj1ZwC

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ακούγοντας την κ. Φωτίου σε όσα αναφέρει για ντροπιαστικές ενέργειες μας γεννήθηκε μια σαφής απορία: Μήπως δεν ήταν ντροπιαστικές εικόνες επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , που ενώ ως στελέχη ακόμα εκείνη την περίοδο του κόμματος, επισκεπτόμενοι το Πολυτεχνείο δεχτήκαμε τραμπουκική επίθεση από κουκουλοφόρους, οι οποίοι δέσποζαν στην είσοδο του Πολυτεχνείου χτυπώντας ρόπαλα και φωνάζοντας ''εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ''

Ποια ήταν τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο διακυβέρνησης του σε τέτοιου ακραίου χαρακτήρα φαινόμενα που ίσχυαν κατά του συνόλου των επισκεπτών και των σπουδαστών στο Πολυτεχνείο ; 

Επιχειρείται να μας πείτε ότι οι ντροπιαστικές εικόνες ισχύουν σήμερα επί διακυβέρνησης ΝΔ ;

Τον 21 αιώνα οι κουκουλοφόροι χτυπώντας ρόπαλα επιχειρούσαν να φέρουν τον τόπο στην παλαιολιθική εποχή (!!!) και η κυβέρνηση εκείνης της περιόδου ''έκανε τα στραβά μάτια'' χωρίς καμία απολύτως ενέργεια. Αυτές οι πρακτικές δεν ήταν μαφιόζικες ; Όταν επικαλούνται ότι ''κάνουν κουμάντο'' σε όσα πληρώνει συνολικά ο Ελληνικός λαός τι ακριβός είναι κ. Φωτίου ;

Αναφορικά με τα έτερα ρόπαλα και τις ροπαλιές των αστυνομικών , καθώς επίσης , και τις κλωτσιές που έπεφταν στους τέως συντρόφους σας ''Λαφαζανικούς'' από τα ΜΑΤ , επαφίεται στην κρίση των αναγνωστών μας πως κυβέρνησε η κυβέρνηση Τσίπρα η οποία όπως φαίνεται είχε ιδιαίτερη ανεκτικότητα στα * ρόπαλα. 

* Εννοούμε ιδιαίτερη ανεκτικότητα στην βία.
* Αναφορικά με τους κουκουλοφόρους, κουμάντο δεν έχουν κάνει και δεν μπορούν να κάνουν πουθενά. Για πολλοστή φορά σας επισημαίνουμε ότι σε πλειάδα περιπτώσεων η θεωρία των δυο άκρων αληθεύει. ( Κουκουλοφόροι με ρόπαλα, και στον αντίποδα αστυνομικοί με γκλοπ - ρόπαλα. Βία ένθεν και ένθεν. Η παιδεία χρειάζεται αυτοέλεγχο και επιτήρηση εκ των έσω. )
* Στα Πανεπιστήμια πολλών χωρών ασφαλώς δεν υπάρχει η Αστυνομία , όμως διαθέτουν την δική τους ''αστυνόμευση'' και επιτήρηση αναφορικά με τα ακραία φαινόμενα - ενέργειες. Εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ επί μια πενταετία προσλάβατε ειδικό προσωπικό για ''αστυνόμευση'' - επιτήρηση της Παιδείας ;
* Το γεγονός το σύστημα να διατηρεί μέσω προπαγάνδας ότι οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα είναι αναρχικοί είναι μια άλλη χείριστου είδους τακτική, διότι μόνο αναρχικοί δεν είναι. Ασφαλώς εγκάθετοι πρέπει να ήταν ώστε να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα. Το θέμα είναι ότι επί αρκετές δεκαετίες η Παιδεία προόδευσε σε πλειάδα χωρών , ενώ στη δική μας παρέμενε φέουδο μαφιόζικων και αλλότριων σκοπών που υπονομεύουν το μέλλον του τόπου.
* Αντί μέσω της Παιδείας να αποκτηθεί η γνώση ώστε να εξισωθούμε με τις προηγμένες τεχνολογικά χώρες , σήμερα βαφτίζουν ως  * Ελληνικά - Μade in Greece εισαγάγοντας , μοντάροντας , και πουλώντας Κινέζικα προϊόντα
* Για να επικαλεστείς το Made in Greece - Ελληνικό προϊόν αποτελεί προαπαιτούμενο να διαθέτεις την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, και τα υλικά - πρώτες ύλες να είναι δικά σου, της χώρας σου.
* Ακόμα και τα ''ρόπαλα'' που χρησιμοποιούν οι κουκουλοφόροι, καθώς επίσης και οι αστυνομικοί - γκλοπ - δεν είναι Ελληνικά ! Παράλληλα ούτε τα πληκτρολόγια στα κινητά τηλέφωνα , καθώς και των laptop - pc είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, και αυτό τουλάχιστον εμάς μας ενοχλεί. (Το 99% όσων καθημερινά πιάνεις στα χέρια σου μόνο Ελληνικά προϊόντα δεν είναι.) 
* Ειδικότερα, μιας που το θέμα μεταδόθηκε από την ΕΡΤ τίθεται το ερώτημα:Αγοράσατε ως κυβέρνηση από το 2014 έως και το 2019 έστω μια ''καρφίτσα'' Ελληνική ; Συνολικά πιστώσατε τα χρήματα του Ελληνικού λαού για εισαγόμενους εξοπλισμούς αντί να επιδοτήσετε την Ελληνική παραγωγή - κατασκευή. Που διαφέρετε ως ''αριστερά'' από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ
* Ασφαλώς αυτού του τύπου ερωτήσεις δεν σας τις κάνουν οι διαπαραταξιακά διορισμένοι σας στην Ε.Ρ.Τ, κατ΄όνομα. 
* Οι Πέρσες διαθέτουν δική τους ψηφιακή τεχνολογία Ραδιοτηλεόρασης ! Αντίστοιχα και οι γείτονες Ιταλοί, όπως και οι Αμερικανοί, οι Κινέζοι, οι Γερμανοί, οι Ιάπωνες , κ.α. Στον συγκεκριμένο τομέα βρισκόμαστε με ταυτόσημες πολιτικές των Αφρικανών, άρα είναι σαφές επί δεκαετίες ποια Παιδεία πρεσβεύουν πολλοί και διάφοροι στη χώρα μας !
* Αναφορικά με τα κατά τόπους στελέχη σας, των υπονομεύσεων σε βάρος μας για την πάρτη τους, τα οποία είναι πάντα λαλίστατα μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, και έπειτα σιγή ιχθύος, ουδέν σχόλιο.

ΥΓ:Αμερικάνικα - ιμπεριαλιστικά είναι τα laptop που χρησιμοποιείται... Η ''αυτοκρατορία'' τους διευρύνεται. Η δική μας ? Εμείς δεν διαθέτουμε Σίλικον Βάλεϊ (αγγλ. Silicon Valley = «Κοιλάδα του πυριτίου») αν και ομολογουμένως η χώρα μας διαθέτει τεράστια κοιτάσματα των πρώτων υλών πυριτίου. 

Κουϊζ για εύκολους λύτες: Ποιοι μας έχουν επί δεκαετίες σε μια διαρκή στασιμότητα ως έθνος  με αμερικανοκίνητες χούντες, κ.α. αμερικανοκίνητες πρακτικές - πολιτικές, ώστε να μας πωλούν εξοπλισμούς δισεκατομμυρίων όσο οι ίδιοι αναπτύσσονται οικονομικά και τεχνολογικά ; Τι εξυπηρετούν οι της οικονομικής ελίτ στη χώρα μας όταν αντί για εξόρυξη πρώτων υλών και εργοστάσια παραγωγής επενδύουν σε τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες ;
Γνωρίζετε γιατί οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη είναι Αμερικανοί ;
Ποιοι μας κυβερνούν από το 1974 μέχρι σήμερα το 2022 διαιωνίζοντας τις ταυτόσημες πολιτικές των εισαγόμενων προϊόντων - εξοπλισμών αντί να επιδοτήσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ; ( Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι σήμερα η κυβέρνηση επιδοτεί την διεύρυνση των εισαγόμενων με πολιτικές αντικατάστασης ψυγείων, κλιματιστικών, κ.α. οικιακών συσκευών ! ) Γνωρίζετε για ποιούς λόγους αν αγοράσετε εσείς απ΄ευθείας ένα Αμερικάνικο προϊόν από την Αμερική, είτε ένα Κορεάτικο από την Κορέα θα σας ''πετσοκόψουν'' σε δασμούς, ενώ δεν ισχύει με τους έμπορες ; ( Αναφέρουμε τα υπέρογκα ποσά δασμών από χώρες εκτός Ε.Ε διότι το χαράτσι μεγιστοποιήθηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θ. Φωτίου στο Πρώτο: Μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθηγητών σε ελληνικό πανεπιστήμιο δεν έχει ξαναγίνει- (audio) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">