ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλλιστεία η μαστροπεία ?


Ραφαέλα Πλαστήρα – Η συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: Μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της COCA - COLA για να μου δώσουν το sponsoring ! 

Η Σταρ Ελλάς 2019 αποφάσισε να μιλήσει όταν άκουσε την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα για τη σκοτεινή πλευρά των καλλιστείων. Από την Ολλανδία όπου ζει, η 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε πολλά. 

Αποκάλυψε τον ρόλο του coach, του ανθρώπου δηλαδή που βοηθούσε τα κορίτσια, Βαγγέλη Σαλευρή που έλεγε στις κοπέλες ότι πρέπει να κοιμηθούν με πολλούς πλουσίους για να πάνε μπροστά. «Μου έλεγαν αν θέλεις αυτή τη δουλειά θα πρέπει να πας στο κρεβάτι με αυτόν. Μου το έφερναν γύρω γύρω. Όσο πιο πολύ έμενα στην Ελλάδα τόσο πιο πολύ καταλάβαινα. Δεν θα είχα έρθει ποτέ να πάρω μέρος στα καλλιστεία αν τα ήξερα αυτά». 


«Μετά την εκλογή μου ως Σταρ Ελλάς, μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της coca cola για να μου δώσουν το sponsoring. Μου το είπε ο κ. Σαλευρής. Έπαθα σοκ και του είπα δεν πάω στο casting. 

Ήμουν τόσο αγχωμένη γιατί δεν ήξερα αν με τα Ελληνικά μου θα με πάρουν στη διαφήμιση. Και μου είπε ότι υπάρχει μια “άλλη” επιλογή. Όπως είπε δεν υπέκυψε στις πιέσεις των ανθρώπων των καλλιστείων με αποτέλεσμα να της προσφέρουν μόνο μία δουλειά, ένα διαφημιστικό για πετσέτες. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένων όσων καταγγέλθηκαν πρόσφατα από την Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα και βλέποντας τον Νίκο Παπάζογλου ως μέλος της πλουτοκρατίας να συμμετάσχει στα καλλιστεία του 2021 τίθεται ευθαίως το ερώτημα: Kαλλιστεία η μαστροπεία ? 

Γνωρίζει κάτι περισσότερο ο φαρμακοβιομήχανος ο οποίος έπειτα από το σούτ που έφαγε από τον Μητσοτάκη από το κόμμα της ΝΔ  έχει πάρει σβάρνα όλα τα τηλεοπτικά κομματάκια ;


Άλλωστε έχουμε και άλλο περιστατικό του 2018 με έτερη εστεμένη η οποία συνελήφθη γιατί εκδιδόταν . Άλλης κατηγορίας η συγκεκριμένη , ουδεμία σχέση με την Ραφαέλα Πλαστήρα και το ήθος που την διέπει.

''Συνελήφθη πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία. Η 44χρονη μαστροπός από τη Θεσσαλονίκη κανόνιζε έναντι του ποσού των 450 ευρώ τα ερωτικά ραντεβού της 27χρονης από στη Λάρισα.''

ΥΓ: Συνολικά οι εκλεγμένοι στον Δήμο Γλυφάδας λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο - μεθοδολογία - με όσα κατείγγειλε η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα. Για πλειάδα αυλοκόλακες, παρατρεχάμενους, δημαρχογλύφτες, κλακαδόρους, κ.α, έγιναν και γίνονται πλειάδα παροχές, συμβάσεις, προσλήψεις, κ.α. ενώ στον αντίποδα, για έτερους δεν έχει προκύψει ούτε μια ενέργεια.

- Αναφορικά με τον ''ταρζάν'' έχουμε να δηλώσουμε: Αυτή η χώρα με δαύτους δεν είναι ''ζούγκλα'' , #^*0χανείο ονομάζεται, διότι η ζούγκλα έχει δομημένους κανόνες. Εννοώ ότι ορισμένους απ' όσους παριστάνουν τους ''παράγοντες'' και τους ''εκπροσώπους'' αν τους είχα προσωπικά στην ζούγκλα θα ήταν τελειώμενοι σε ένα δευτερόλεπτο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλλιστεία η μαστροπεία ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">