ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βανδαλισμούς στο νοσοκομείο της Νίκαιας καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ – Για ελλείψεις προσωπικού κάνει λόγο η ΟΕΝΓΕ


Σπασμένα τζάμια και αίματα άφησαν πίσω τους στα επείγοντα του Γενικού Νίκαιας οχτώ Ρομά οι οποίοι εισήλθαν στο νοσοκομείο -παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε- και ένας 16χρονος ζήτησε να τον εξετάσει γιατρός, επειδή όμως καθυστερούσαν οι υπόλοιποι επτά άρχισαν να σπάνε τα τζάμια, τις πόρτες, τα καθίσματα στο χώρο.

Για το περιστατικό μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “από τις έξι” ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ κ. Παπανικολάου, αναφέροντας ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θύμωσαν γιατί δεν βρήκαν κάποιον γιατρό στα επείγοντα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει νοοτροπία από μικρή μερίδα πολιτών πως μπορούμε να πάμε σε νοσοκομείο που δεν εφημερεύει για μια ασήμαντη γρατζουνιά. Ο κ. Παπανικολάου υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές σημειώνονται από λίγους πολίτες, ενώ κατήγγειλε ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις όχι μόνο στο υγειονομικό προσωπικό αλλά και σε προσωπικό ασφαλείας, γι’ αυτό και δεν μπορούν να επέμβουν έγκαιρα και να σταματήσουν τέτοιου είδους περιστατικά.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/PtEXahY
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βανδαλισμούς στο νοσοκομείο της Νίκαιας καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ – Για ελλείψεις προσωπικού κάνει λόγο η ΟΕΝΓΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">