ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

No Finish Line Athens: Φιλανθρωπικός αγώνας αγάπης και προσφοράς για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»


Η καρδιά του 6ου No Finish Line Athens χτυπά φέτος 25 – 29 Μαΐου, σε νέο χώρο διεξαγωγής, την Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Οι εγγραφές άνοιξαν σήμερα (14/2) στο nflathens.com για 12.000 άτομα και σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για το ετήσιο ραντεβού μικρών και μεγάλων. 100 ημέρες απομένουν για την έναρξη του NFL της Αθήνας, ενός αγώνα αγάπης και προσφοράς στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Το No Finish Line είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, με στόχο τη στήριξη χιλιάδων παιδιών που είναι σε ανάγκη. Το NFL Athens αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό, ψυχαγωγικό, φιλανθρωπικό φεστιβάλ 5 ημερών, που απευθύνεται σε οικογένειες, σχολεία, συλλόγους, εταιρείες, οργανισμούς και μεμονωμένα άτομα.

Η μοναδικότητά του έγκειται στην ευκολία που έχει κάθε άτομο και κάθε ομάδα να συμμετέχει τρέχοντας ή περπατώντας όσες φορές θέλει στην κυκλική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου μέσα στην Αγορά του Καλατράβα. Ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και της νύχτας στο διάστημα των 100 ωρών που διαρκεί ο αγώνας, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό.

Σκοπός των συμμετεχόντων η καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση των προγραμμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η εκκίνηση του 6ου No Finish Line Athens θα δοθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 09.30 το πρωί στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Η λήξη του πενθήμερου αγώνα 100 ωρών θα είναι στο ίδιο σημείο την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 13.30 το μεσημέρι. Πέντε ημέρες με αθλητισμό, μουσική και live events στη σκηνή του NFL Athens.

Το “No Finish Line Athens” έχει συγκεντρώσει και αποδώσει συνολικά 143.470,50 ευρώ σε χρηματικές δωρεές προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι!

Πληροφορίες για τις εγγραφές σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.nflathens.com

 

 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/qulOIrQ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: No Finish Line Athens: Φιλανθρωπικός αγώνας αγάπης και προσφοράς για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">