ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Η κομματοκρατία της ΝΔ καταλύει την τοπική δημοκρατία


Δήμος Γλυφάδας: Η κομματοκρατία της ΝΔ καταλύει την τοπική δημοκρατία 

Όσα διαδραματίζονται σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας, έπειτα από επτά συναπτά έτη διαχειρίσεως από την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι σαφές ότι καταλύουν και τα ψήγματα δημοκρατίας.

Αρκεί να παρακολουθήσει κάποιος από τους συμπολίτες μας ένα δημοτικό συμβούλιο, είτε μια οικονομική επιτροπή ,  ώστε να σχηματίσει επαρκώς άποψη ότι ο ΟΤΑ Δήμος Γλυφάδας βρίσκεται έρμαιο ενός κόμματος , των συμφερόντων των στελεχών του , των υποστηρικτών του, και πέραν αυτού τίποτα περισσότερο.

Πακτωλός εκατομμυρίων έχει πιστωθεί και συνεχίζει να πιστώνεται από τα στελέχη της τοπικής ΟΜ της Νέας Δημοκρατίας με γνώμονα την εξυπηρέτηση πλειάδας ημετέρων και υποστηρικτών τους.

Ειδικότερα, ακόμα και ένας πλήρως αδαής παρακολουθώντας μια οικονομική επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας αμέσως συμπεραίνει ότι σε πληθώρα περιπτώσεων ανάθεσης έργων του δήμου συμμετέχουν επί σειρά ετών τα ίδια άτομα, και πέραν αυτών κανείς έτερος.

Γιάννης πίνει γιάννης κερνά το σύστημα που ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας

Είναι σαφές ότι δεν συμμετάσχει κανείς άλλος σε πληθώρα αναθέσεις έργων του Δήμου Γλυφάδας, διότι τόσο οι συμπολίτες μας, όσο και ευρύτερα κάτοικοι άλλων περιοχών, δεν είναι ηλίθιοι και γνωρίζουν απόλυτα το σύστημα που ακολουθείται από τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας υπέρ των ''γαλάζιων'' συμμετεχόντων.

Να ξεχάσουμε ότι σε τοπικό επίπεδο λειτουργούσαμε έναν Ραδιοφωνικό σταθμό περισσότερα από 30 χρόνια με την συμμετοχή πολλών χιλιάδων συμπολιτών μας και ουδέποτε τύχαμε της αρωγής του δήμου δεδομένου ότι διοικούσαν οι οργανώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ; 

Οι χαριστικές πράξεις της ΝΔ υπέρ της εκλογικής της πελατείας 

Επιπροσθέτως, να παρακάμψουμε το γεγονός υπάρξεως του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB περισσότερο από μια δεκαετία , που επίσης δεν έχει τύχει καμίας απολύτως αρωγής του Δήμου Γλυφάδας , ενώ στον αντίποδα ''κομήτες'' που εμφανίστηκαν ετεροχρονισμένα ετύγχαναν συμβάσεων τις οποίες ανανέωναν επί μια πενταετία ώστε να λαμβάνουν 3.500 χιλιάδες ευρώ το μήνα ; 

Το ποσό που έχει διατεθεί υπέρ του ''γραφείου τύπου'' και όσων εξυπηρετήθηκαν από την ''γαλάζια'' διοίκηση στον Δήμο Γλυφάδας επί μια επταετία για ''λόγους προβολής'' υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αναλογιστείτε τι υλοποιείται με ένα εκ. ευρώ και τελικά τι έγιναν αυτά τα χρήματα.

Προσωπικά μας κάνει τεράστια εντύπωση πως η εισαγγελία δεν κίνησε αυτεπάγγελτα έναν υποτυπώδη έλεγχο κατά την χρυσή περίοδο του ''γραφείου τύπου'' κατά την οποία από το δημαρχείο της Γλυφάδας ενημέρωναν τις προσωπικές τους ιδιωτικές σελίδες, καθώς και τα πολλά προσωπικά προφιλάκια στο Facebook του ''γαλάζιου'' στελέχους της ΝΔ. 

- Προφανώς ο ίδιος πάσχει από αγκύλωση , καθώς επίσης, ένα προφίλ για επαγγελματία πολιτικό δεν είναι αρκετό. Ο Παπανικολάου δεν είναι ένας , είναι πολλοί παράλληλα και έτσι διαθέτει πολλά προφίλ με διαφορετικές φωτογραφίες  και το ίδιο περιεχόμενο !!! ( Όσες περισσότερες σελίδες τόσοι περισσότεροι και οι ακόλουθοι )

Γιατί ο δήμαρχος και η διοικούσα αρχή δεν επέστρεψαν τα 271.260 € και υφίσταται κατηγορητήριο για κακούργημα ; 

Μήπως ο Δήμος δεν είχε την δυνατότητα  , η ακόμα και σήμερα δεν επιχορηγείται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ; Οι πραγματογνώμονες δεν είναι σαφείς τι διαπίστωσαν στον Δήμο Γλυφάδας ; 

Σχετικά με την επιστροφή των 271.260,00 € που καλείται να επιστρέψει ο Δήμος για την κατ΄επίφαση «Ηλεκτρονική πύλη εξυπηρέτησης πολιτών του ∆ήµου Γλυφάδας» στο υπουργείο Εσωτερικών το οποίο αφορά σε µη παραγωγική λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και διαθεσιµότητα προς τους δηµότες κατά την επιτόπια επαλήθευση, καθώς και σε µη χρήση του φυσικού αντικειµένου για τον σκοπό για τον οποίο το έργο είχε κριθεί αρχικά ως επιλέξιµο προς συγχρηµατοδότηση, ουδέν περαιτέρω σχόλιο.

Οι ''τόνοι χαράς'' πιστώνοντας τα χρήματα του συνόλου για την διασκέδαση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ

Σεβαστά ποσά πιστώνονται από την οικονομική επιτροπή με γνώμονα την προβολή της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ , και το πιο πρόσφατο η φιέστα για τα τηλεοπτικά κανάλια με τα μπαλόνια και τους εισαγόμενους ''αγίους''.

Εμείς θεωρούμε ότι, τόσο ο επαγγελματικός σύλλογος που συμμετάσχει η κ. Καυκά, όσο και η υπερχρεωμένη ΝΔ , καθώς και οι καναλάρχες που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους διέθεσε τα 80.000.000 εκ. ευρώ διαθέτουν τα κονδύλια ώστε να διοργανώσουν τέτοιου τύπου εκδηλώσεις και να τις προβάλλουν στα κανάλια τους ώστε να πουλήσουν διαφημίσεις. Γιατί τις πληρώνουμε συνολικά εμείς ως δημότες Γλυφάδας ; Τι έχουμε δει εμείς από τον Δήμο Γλυφάδας ; Εμπορικός είναι ο ''άγιος'' άρα να πληρώνουν για τις εκδηλώσεις του οι έμπορες οι οποίοι/ες παράλληλα θα ωφελούνται από την επισκεψιμότητα.

Service Fix My City

Αναφορικά με το Fix My City για εμάς αποτελεί την απόλυτη πλάνη της τοπικής μας κοινωνίας , και έχουμε ενδεικτικές αιτήσεις οι οποίες χρονίζουν περισσότερα από δυο χρόνια χωρίς ίχνος ενέργειας από την πλευρά του δήμου, άρα τα χρήματα που πιστώνονται ώστε να καταλήξουν στον ένα συμμετέχοντα που αμείβεται για υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης το λιγότερο προκαλούν.

Τα διαγραμμένα ονόματα των κατηγορουμένων δημάρχων και αιρετών του Δήμου Γλυφάδας , καθώς και υπαλλήλων του δήμου αποτελούν παραβίαση κάθε αρχής διαφάνειας - διαύγειας

Ένα ακόμα θέμα από τα χιλιάδες που έχουμε αναδείξει από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB είναι και το σβήσιμο των ονομάτων των κατηγορουμένων δημάρχων και αιρετών του Δήμου Γλυφάδας το οποίο δεν εφαρμόζεται σε κανέναν δήμο της Ελληνικής επικράτειας. 

Ο κ. Γιάχος γνωρίζει πολύ καλά πόσες φορές έχουμε δημοσιοποιήσει το θέμα των σβησμένων ονομάτων στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ όμως επέλεξε να θέσει το θέμα πρόσφατα στην Οικονομική επιτροπή σαν να το ανέδειξε ο ίδιος. Δεν τον κακίζουμε διότι ο πρόεδρος της παρατάξεως στην οποία ανήκει πριν από τρεις δεκαετίες μας άρπαξε την πυροπροστασία και πυρασφάλεια, καθώς επίσης, το 2019 κατά την προσφιλή του μέθοδο μας άρπαξε το ''Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα''. Ασφαλώς και γνωρίζουμε πολύ καλά τις πρακτικές των κομμάτων και όσων τα απαρτίζουν.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με τον ''συμπαραστάτη του Δημότη'' , πόσα χρήματα μας έχει κοστίσει , καθώς και ποιο είναι το παραγόμενο έργο του, θα επανέλθουμε σε έτερο άρθρο.

Τοπική συγκοινωνία

Σχετικά με την τοπική συγκοινωνία, και επίσης, τον ένα συμμετέχοντα, η προσφορά της σε κοινωνικό επίπεδο θα κριθεί μακροπρόθεσμα , διότι όπως είχαμε δημοσιοποιήσει πριν από αρκετά χρόνια μάλλον θα ήταν συμφέρον του Δήμου να πιστώνει λιγότερα χρήματα ώστε ένας ιδιώτης να εξυπηρετεί κατά τις μεσημεριανές ώρες τα σχολεία - γυμνάσια - λύκεια. Ακόμα και οι τοπικοί ταξιτζήδες θα μας κόστιζαν λιγότερα χρήματα , και αντί να στέκονται στις πιάτσες για κάποιες ώρες θα εξυπηρετούσαν την τοπική κοινωνία. ( Απαιτείται σχεδιασμός )

Παρακολουθήστε ενδεικτικά πως πιστώνονται πλειοψηφικά τα χρήματά μας ώστε να καταλήξουν επιλεκτικά σε ένα μικρό - στενό team το οποίο συμμετάσχει σε όλους τους διαγωνισμούς του Δήμου Γλυφάδας.


Τηλεόραση - ''τηλεδιάσκεψη κλειστού κυκλώματος''   Γιάννης πίνει - Γιάννης κερνά η τοπική αυτοδιοίκηση. 

- Εμείς είχαμε προτείνει και το ψήφισαν περισσότεροι από 4.500 χιλιάδες δημότες/ισσες Γλυφάδας στις εκλογές του 2014 δημιουργία τοπικού καναλιού δημόσιας διαβούλευσης με την συμμετοχή όλων των δημοτών ώστε να καλύπτονται τα δημοτικά συμβούλια, οι οικονομικές επιτροπές , καθώς επίσης να γίνονται και συζητήσεις των τοπικών θεμάτων. 

- Έπειτα από τις εκλογές του 2014 και ενώ η διοικούσα αρχή εξυπηρέτησε τους δικούς της υποστηρικτές και ημετέρους ως ''δια μαγείας'' εξαφανίστηκε από το αναρτημένο προεκλογικό πρόγραμμα που ψήφισαν οι συμπολίτες μας. 

- Και ο Γιάχος επιζητεί και έτερους από τον ΣΥΡΙΖΑ !!! (Δεν τους ρωτάς καλύτερα  που σπούδασαν την σχολή πλιάτσικου ; Από ποιους την σπούδασαν.)

- Η τριάδα που δέσποζε επί μια πενταετία στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας, Ταστάνης, Ηλιόπουλος, Βαγγελάτου, άρα ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ έστω μια φορά σε μια συνεδρίαση έθεσαν το ζήτημα ; Και στη συνέχεια το 2019 οι δεξιοί επέλεξαν τον Ηλιόπουλο ως ''συμπαραστάτη του δημότη'' ώστε να λαμβάνει τις αποδοχές από την έμμισθη θέση ! 

- Αυτοί διοικούν τον δήμο Γλυφάδας. Οι ''καλύτεροι'', οι ''καταλληλότεροι'' όλων, οι πιο ''δίκαιοι'', και οι πλέον ''δημοκράτες''. 

- Δημότη - δημότισσα Γλυφάδας, μπορείς για ειδικούς λόγους να προσποιείσαι ότι δεν καταλαβαίνεις , όμως είναι ξεκάθαρο ότι έχεις σφαιρική εικόνα.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ενδεικτικά 50 περιπτώσεις δικογραφιών στις οποίες είτε καλείτε ο Δήμος Γλυφάδας να επιστρέψει χρήματα , είτε κατηγορούνται δήμαρχοι και αιρετοί έχοντας σβήσει τα ονόματά τους, διότι έτσι πιστοποιούν τον σεβασμό τους στην αρχή της διαφάνειας , και της δημοκρατίας. 

- Το να κατηγορείται κάποιος δεν σημαίνει και ότι θα καταδικαστεί από την δικαιοσύνη. Γιατί σβήνουν τα ονόματά τους ;Επίσης, είναι σαφές ότι με το σύστημα που ακολουθείται στον Δήμο Γλυφάδας η ΔΙΑΥΓΕΙΑ μόνο διαφάνεια δεν παρέχει. Επιπροσθέτως, άλλοτε δεν λειτουργεί, και άλλοτε μπερδεύονται οι υποθέσεις του Δήμου Γλυφάδας.

1.     ΡΒ 2020-11 ΑΔΑ: 6ΔΓΚΩ91-ΒΩ4  Δ
2.     TEK 19-1956 Κακουργημα 20/12/21 Αναβολη 30/5/ 22 ,Γ΄ ΤΡ ΕΦ ΑΔΑ: 6Π2ΚΩ91-Ε61  ΑΔΑ: 66ΕΛΩ91-Ζ2Θ    ΑΔΑ: ΩΒΝ1Ω91-ΝΗ8 GLOBO ΑΔΑ: 7ΧΠΧ465ΦΘΕ-Ω6Φ 

3 ΔΒ 21 -9143 και ΟΧΙ   ΔΕ 21-9143 ΑΔΑ: ΨΛΙΜΩ91-3ΤΠ    222,242 παρ . 2-1 και του αρ. 259 σε συνδυασμό με το αρ. 5 παρ.1 και 6 του Ν. 2690/1999 Βαρδολογια

4- ΣΤ 19 – 4774ΑΔΑ: Ω1ΓΞΩ91-2Δ8

5 ΔΖ 20- 9337ΑΔΑ: Ψ9ΤΚΩ91-ΚΨΝ

6-ΔΒ 21- 1405 7/4/ 22 Θ Tριμελές

7-ΙΓ 19-669      3-5-22  Η Μον. 

8Γ 18-  643    11-5-22 Θ ΤΡ. ΑΔΑ: ΩΔΨ2Ω91-5Ω2 Νοθευση εγγρ.

9-   ΙΑ 19- 902     22/6 /22

  10.    ΔΕ 20-11916 ΑΔΑ: 6ΖΥΑΩ91-ΧΛ3  . 28 παρ.2 του Ν 1650/ 86.

  11   ΔΕ 21- 9917 

 12   ΤΕΠ 20-2332, ΙΑ18-772,    6443101/2018  Ρυπανση

 13- ΣΤ 18- 16804  Kαταδίκη 14/10/21  ΑΔΑ: 93ΝΞΩ91-ΤΤ4 7/3/23 Η ΤΡΙΜ

14 ΔΕ 21- 4689 Ε Τριμελες ΑΣΕΠ

15- ΔΑ 2019-5220 ΑΔΑ: 6829Ω91-ΜΛ0 12ου Πταισματοδίκη.. ABM: ΔΑ2019-5220 ..22.12.2021

16-. ΔΕ 20-8200  ΑΔΑ: ΩΝΔΕΩ91-Ψ64    21

17- ΑΑ 19- 710 16/5/22 Ι’ Τριμ   ΑΔΑ: 6ΣΣΜΩ91-ΩΓΝ ΑΣΕΠ ΕΠ/2019/19-11-2019 ΕΦ. ΒΔ21-79 ανακρ.. απο Αναβολη

18.ΑΔ 19- 389 Δ ΤΡ.

19.ΔΑ 20- 10832  29/7/21 (53 50) Οικ.Επιτροπη  ΑΔΑ: 6Τ9ΔΩ91-327   https://www.youtube.com/watch?v=fnggS4yPHnw

20. ΒΔ 21-147 Εις.Εφ. 13/921 ΔΒ 21/ 9138  ΑΔΑ: 9ΡΡΔΩ91-Γ20  ΕΓ 96-2021/ 12 ποινική δικογραφία που εκκρεμεί για τη διερεύνηση της διάπραξης του αδικήματος του με αρ. 26, 27 παρ. 1, 98, 254 και 259 του Π.Κ. του Ν. 4619/19, σε συνδυασμό με τα άρ. 74 και 75 παρ. 11 του Ν. 3852/2010

21   Θ17- 7537,  ΣΔΟΕ ΕΜΠ 4432/2 5-9-17

22   ΔΒ 21- 4692 Δεντρο Λυκουργου ΑΔΑ: 66ΙΩΩ91-937 ΑΔΑ: 6ΟΘΕ4653Π8-9ΗΒ

23 A 2018- 2246 ΑΔΑ: ΨΠΩΥΩ91-ΥΤ0  14ου Πταισματοδίκη ..…. παράβασης καθήκοντος. Συσχετιση ΔΖ 20-9269

24.ΔΓ 19- 10347 ΠΤ. 18

25.16-6-21 Γ΄ ΕΦ ΑΔΑ: 94ΥΨΩ91-ΨΝΤ   αρ 56Α Ν. 2725/ 99  Γ’ Τριμ. Εφ

26. ΤΕΠ 21- 1247  15/9/21 ΣΤ 17- 11007  ΑΔΑ: ΨΨΟ5Ω91-6ΡΖ ΑΔΑ: 6ΓΩΣΩ91-ΛΒΚ 7-7-2021 

27.  ΔΒ 21-3058  ΑΔΑ: 6Υ4ΛΩ91-4ΞΕ  τεχνικη 30/6/21 προκ.

28- ΑΔ 19-154 Ρυποι

29ΔΒ 21- 9143  1016/92/ 9-Α/ 14-8-20

30-ΑΔ 20- 229      ΑΔΑ: 66ΛΔΩ91-ΦΕΥ   Ρυπανση 28 N.1650

31-ΙΕ 17-12469 ΜΠΑΡΕΣ   ΑΠ 7161/8-8-17

32-ΤΕΠ 21-1224 απο 7-9-21 ΙΓ 19- 4729  ΑΔΑ: ΨΞΒ3Ω91-66Ο

ΑΔΑ: ΨΗ4ΩΩ91-Φ2Γ  Γ’ Τριμελούς Εφετείου

Πλημμ .. δικάσιμο της 14.01.2022.   ..Παπανικολάου, ΑΒΜ:ΙΓ2019- 4729 .. ά. 17 παρ. 8 ν.1337/1983

33- ΔΑ 19- 5220 ΑΔΑ: ΩΣΞΘΩ91-ΚΚΧΑΔΑ: 6829Ω91-ΜΛ0

34- ΔΒ 19- 8326 Δικη 21-7-21

35- ΙΓ 19-6527    Δ. 1624/3-4-18 ΑΔΑ: Ω5ΜΖΩ91-ΔΨΑ Β Αναθεση 2/9/21

36ΔΒ 19- 8322 ΑΔΑ: 6ΠΦΑΩ91-Σ74 8/10/20 συσχ.

37-ΕΦ. ΑΒ19-6294  ΙΕ 19- 4990   20/5/20 εξέλιξη

38Ζ 18- 12378  (ΑΤ)  2/7/20

39- ΕΦ. ΒΔ 18-171 Δ 18- 794 ΑΔΑ: 6ΒΝΦΩ91-7ΤΑ ΑΔΑ: 60Ο5Ω91-ΓΔΘ Ειδική Δωσιδικία

40-Δ 17-  2397 ΑΔΑ: ΩΘΓ7Ω91-ΓΤΖ προκ. 16/3/18

41-Θ17-9027 ΑΔΑ:6Κ8ΙΩ91-ΙΓΜ  49-51 https://www.youtube.com/watch?v=HnpVPePlLOQ

42- ΔΘ 21- 3066 Θυροκόλληση

43- ΔΕ 20- 14992 ΑΑ ψηφιζει 3 φορες ΑΔΑ: 94Ο2Ω91-Ι5Χ ΑΔΑ: Ψ4ΖΜΩ91-ΤΣΠ ΑΔΑ: ΩΖΠ2Ω91-ΞΗΤ

44- 3697 π/21 13/8/21 εισαγγ.ΕΓ49-2020/ 350 πολεοδομια

45- ΔΑ 20-10832 Πυροσβεστικη 11810/ Φ. 706.6/ 6-7-20

46- Θ 2019-4489 TTΑΔΑ: ΨΧΓ4Ω91-Ω7Ε

.. Θ2019/ 4489 ... Τροχαίας 12-4-2021

47- Ζ18-10530     ΑΔΑ: ΨΙΔ0Ω91-73Δ

48 ΔΑ22- 1605 μηχανή

49- ΔΖ 20-  14663  πραγματογνωμονας

50- ΔΖ 19- 6548  https://www.youtube.com/watch?v= sZaFiQRVFKM ΑΔΑ: Ψ5Δ0Ω91-ΒΙ4 https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A85%CE%940%CE%A991-%CE%92%CE%994?inline=true

ΥΓ: Παναγιώτη το φιλότιμο έχει χαθεί από παλιά σε τούτο το δήμο , όμως μου κάνει εντύπωση που αξιώνεις και έτερους από την αντιπολίτευση. Τι ακριβός να κάνουν όταν ένας περνά όλες τις υποθέσεις του δήμου ; Δεν μας λες πως γίνεται να χωρούν επί δεκαετίες στον Δήμο όλοι οι ξενόφερτοι και να μην χωρά ο αυτόχθονας ; Επίσης, οι 4.500 χιλιάδες ψήφοι του 2014 γνωρίζεις πως έγιναν 1.500 το 2019 , η μήπως πουλάς και εσύ τρέλα όπως ορισμένοι από δαύτους που ακόμα και σήμερα κακοδιαχειρίζονται τα του δήμου και παρακάμπτουν την ΕΝΤΟΛΗ στη ΚΑΛΠΗ 4.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ 

- Τα golden boys & girls, καθώς και πλειάδα υποστηρικτών που φρόντισαν τα στελέχη της ΝΔ και τα φροντίζουν με proderm ακόμα και σήμερα , είχαν πρόταση η οποία ψηφίστηκε στη κάλπη από 4.500 χιλιάδες συμπολίτες μας , η μήπως παρείχαν αντίστοιχο αριθμό ψήφων στην οργάνωση της ΝΔ ; Προσωπικά για εμένα τα αστικά πολιτικά κόμματα καταλύουν την δημοκρατία στους Ο.Τ.Α. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. . . 

- Κάνε το κόπο να ρίξεις μια ματιά στην άλλη πλευρά της πλατείας Καραϊσκάκη να δεις σε ποιο χάλι βρίσκεται ενώ αυτοί πιστώνουν ένα σωρό χιλιάρικα για φιέστες και μπαλόνια της μιας στιγμής. Άλλωστε οπαδοί και παράγωγα της «στημένης» τηλεοπτικής δημοκρατίας είναι, κότσια για πραγματική δεν διαθέτουν. 

Στην πραγματική δημοκρατία δεν μπορεί να λες συνέχεια και σε όλα ΝΑΙ υπερψηφίζοντας. Κάπου θα έχει περισσότερο δίκιο ο ''αντίπαλος''. Στον Δήμο Γλυφάδας δεν έχει πουθενά και ποτέ δίκιο ο ''αντίπαλος'' ! 

- Συνολικά γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι παρατάξεις, και αν αυτή η δομή λειτουργίας μπορεί να χαρακτηρίζεται δημοκρατική. Κάποια στιγμή ο νομοθέτης τόσο στην χώρα μας, όσο και διεθνώς, οφείλει να αναθεωρήσει το σύστημα - δομή λειτουργίας σε θεσμικό επίπεδο, διότι η πραγματική δημοκρατία ίσχυσε πριν από χιλιάδες χρόνια, σήμερα απλά την επικαλούνται και την καταχρώνται.

- Εμείς δεν ξεχνάμε την ΙΣΤΟΡΙΑ του τόπου , ούτε την δική μας , ούτε όσα βιώσαμε την ίδια περίοδο επιλεκτικού «βολέματος» των στελεχών και των ημετέρων από ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ κ.α. κόμματα στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ, στην ένωση ανταποκριτών ξένου τύπου, σε γραφεία και ''γραφεία τύπου'' και σε άλλες Κρατικές , Δημόσιες, Δημοτικές, Ιδιωτικές δομές. 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Η κομματοκρατία της ΝΔ καταλύει την τοπική δημοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">