ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεκίνησαν για να φέρουν και σε σένα την οπτική ίνα !


Ξεκίνησαν από τον οργανισμό τηλεπικοινωνιών Ελλάδας για να φέρουν και σε σένα την οπτική ίνα ! Ασφαλώς το γνωρίζεις διότι η ρεκλάμα, ( διαφήμιση ), έχει κατακλύσει τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ιστοσελίδες, media, διαφημιστικά πλαίσια κ.α.

Ήδη όπως επικαλούνται η οπτική ίνα έχει φτάσει σε 650.000 σπίτια και επιχειρήσεις και ο  στόχος τους είναι το 1 εκατομμύριο μέσα στο 2022.

To οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι αυτοί οι αχαρακτήριστοι, ενώ μας έχουν φλομώσει  στην ρεκλάμα , στους περισσότερους στα Νότια προάστια δεν έχουν φέρει ακόμα οπτική ίνα , ούτε στον πρωτεργάτη.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος 

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τα αυταπόδεικτα.

Και να φανταστείς ότι ήμουν ο πρώτος σε επίπεδο Ελληνικών media που πριν από τρεις δεκαετίες ανακίνησα το ζήτημα οπτικές ίνες - ψηφιοποίηση - ψηφιακός μετασχηματισμός από το τοπικό ραδιόφωνο σε μια περίοδο που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς τι είναι οι οπτικές ίνες.

Tώρα που ξεκινήσατε βάλτε πολλές οπτικές ίνες , κάντε τις εκτός από μέσο μεταφοράς δεδομένων και λαμπάκια να φωτίζουν , κρεμάστε τις από το ταβάνι , κρεμάστε τις από τις οροφές των αυτοκινήτων , κρεμάστε τις και στον λαιμό σας ως κολιέ , αναβαθμίστε τις ταχύτητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτετε και παράλληλα να θυμάστε:

1ον) Ποιος ήταν ο πρωτεργάτης και σε αυτόν τον τομέα ; Από ποιον άκουσες για πρώτη φορά δημόσια την οπτική ίνα και ποιος άλλος έχει να επιδείξει σειρά προτάσεων για τοποθέτηση οπτικών ινών στη χώρα μας ;
2ον) Πριν από πόσες δεκαετίες έγιναν προτάσεις και αιτήσεις ;
3oν) Ποιοι δεσπόζουν στον Δήμο Γλυφάδας ως εκπρόσωποι της τοπικής μας κοινωνίας ;
4ον) Ποιοι τους ψηφίζουν ;

Τέλος μια σειρά από ερωτήματα: 

1ον) Μήπως γνωρίζεις ποιος είναι ο πρωτεργάτης των  μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην περιοχή μας
2ον) Μήπως θυμάσαι είτε εσύ , είτε κάποιος συγγενής σου , ποιος είχε περάσει δημόσια τις προτάσεις για κοινωνικά δίκτυα και ποια εποχή ; 
3oν) Μπορεί να είναι πρωτεργάτες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , είτε το δημόσιο , είτε οι ιδιώτες ολιγάρχες των εμπορικών ΜΜΕ , είτε ακόμα μια σειρά πολυεθνικών ;
4ον) Γνωρίζεις τι έχει ισχύσει με το άτομο το οποίο πρότεινε πριν από δεκαετίες τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ στην χώρα μας ;

Τώρα που αποκτήσατε όλοι δημόσιο λόγο, και ειδικότερα κάτι χάλιες , τώρα που όλες διαθέτετε από δέκα κανάλια στα sosial media και από τριάντα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τώρα που λύνεται και δένεται σε όλους τους τομείς , τώρα που γίνατε οι έχοντες και κατέχοντες , τώρα που ανεβάζεται - κατεβάζεται κυβερνήσεις , διοικήσεις , προέδρους , διαόλους και τριβόλους , κάντε μου σας παρακαλώ την χάρη και {l@$#em%t@@#$id@.

ΥΓ: Αχρείος χρηματισμένος μου είχε κάνει επίθεση με ύβρεις διότι πριν από μια δεκαετία είχα γράψει σχετικό άρθρο για τις οπτικές ίνες καλώντας την δημοτική αρχή να επιδείξει ενδιαφέρων για την περιοχή μας. Οι ενέργειές μου είχαν γίνει και πριν από 20 , 30, κ.τ.λ. χρόνια. ( Προφανώς ο τόπος χρειάζεται δημαρχοκόλακες και σε καμία περίπτωση όσους προτείνουν έγκαιρα όσα αφορούν το μέλλον. Σε αυτούς στέλνω τα ''κινέζικα''. Εμένα πλέον δεν με απασχολούν οι ταχύτητες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.)






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκίνησαν για να φέρουν και σε σένα την οπτική ίνα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">