ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Missing alert είχε εκδοθεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον άνδρα που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό


Προειδοποίηση Missing alert είχε εκδοθεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον άνδρα που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Ο Π.Ε., ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε οτι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν».

Το απόγευμα της Τετάρτης, συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, ενώ περιπολικά απέκλεισαν το σημείο.

Επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση του άνδρα. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι εν ζωή.

Στην ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνεται ακόμη, σχετικά:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε οτι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν οτι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του. Πρόκειται για μια ακόμη εξαφάνιση συνανθρώπου μας η οποία τονίζει την ανάγκη άμεσης εκτίμησης της κατάστασης και άμεσων ενεργειών για την εύρεση τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2022 υπήρξαν 48 ανησυχητικές εξαφανίσεις ενηλίκων που απαιτούσαν άμεσους χειρισμούς και ενέργειες για την εύρεση τους».

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/mYTyDWK
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Missing alert είχε εκδοθεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον άνδρα που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">