ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δευτέρα 4 Ιουλίου-Εκδήλωση-Δέκα χρόνια αυτοδιαχειριζόμενο κάμπινγκ Βούλας


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από το άνοιγμα του αυτοδιαχειριζόμενου κάμπινγκ της Βούλας (10 Ιουνίου 2012), η Εναλλακτική Δράση, που πήρε την πρωτοβουλία για το εγχείρημα αυτό,  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, όπου θα συζητηθούν οι εμπειρίες από την πλούσια δράση της δεκαετίας 2012-2022.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ της Βούλας, είναι το πρώτο εγχείρημα διαχείρισης οργανωμένης παραλίας από τους ίδιους τους πολίτες.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν μέλη από άλλα αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα που συμμετείχαν σε αρκετές εκδηλώσεις απ’ αυτές που έγιναν στο  αυτοδιαχειριζόμενο κάμπινγκ και με τα οποία (εγχειρήματα) η Εναλλακτική Δράση έχει μέχρι σήμερα στενή συνεργασία και σχέσεις αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα θα μιλήσουν:

Κώστας Χαριτάκης, από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

Κυριάκος Μπάνος, από το αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

Νίκος Κοτσελόπουλος, από το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο Ναυαρίνου

Μάκης Σταύρου, απο την Εναλλακτική Δράση

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Θοδωρής Λυμπερόπουλος, μέλος της ομάδας νέων της Εναλλακτικής Δράσης

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης το βιβλίου «2012-2022–Δέκα χρόνια αυτοδιαχειριζόμενο κάμπινγκ Βούλας» που εξέδωσε πρόσφατα η Εναλλακτική Δράση, επειδή θεωρούμε πολύ χρήσιμη την εμπειρία του εγχειρήματος αυτού. 

Το βιβλίο, με  πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κείμενα του Μάκη Σταύρου, θα είναι διαθέσιμο πολύ σύντομα στα βιβλιοπωλεία, όπως είναι και τα υπόλοια βιβλία που έχει εκδώσει, μέχρι τώρα, η Εναλλακτική Δράση.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα  4 Ιουλίου, 7μμ. στο ανοιχτό θεατράκι του πάρκου της Πνευματικής Εστίας (Κεντρική Πλατεία Βούλας) απέναντι από την Εκκλησία του Αγ. Ιωάννη.

Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δευτέρα 4 Ιουλίου-Εκδήλωση-Δέκα χρόνια αυτοδιαχειριζόμενο κάμπινγκ Βούλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">