ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε εξαιρετικό κλίμα οι συζητήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με ξένους ηγέτες στο δείπνο που παρέθεσε ο βασιλιάς Φίλιππος


Ολοκληρώθηκε το δείπνο που παρέθεσε ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε σε εξαιρετικό κλίμα με πολλούς ηγέτες. Με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, κουβέντιασαν για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Αμερική εκφράζοντας την επιτυχία της πρόσφατης επίσκεψης και το εξαιρετικό επίπεδο διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον Βρετανό ομόλογό του Μπόρις Τζόνσον αλλά και με τους ομολόγους της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας για θέματα ενδιαφέροντος του ελληνικού στοιχείου στις χώρες αυτές. Μάλιστα ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να επισκεφθεί τη χώρα.

Ολιγόλεπτη συζήτηση είχε κ. Μητσοτάκης και με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν για θέματα της ατζέντας του ΝΑΤΟ καθώς και με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, στη διάρκεια της οποίας εκφράστηκε το ενδιαφέρον των δύο ηγετών για περαιτέρω βελτίωση κυρίως των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Πηγή: ΕΡΤ
αποστολή Μαδρίτη: Δημήτρης Γκάτσιος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/zyUZcNa
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε εξαιρετικό κλίμα οι συζητήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με ξένους ηγέτες στο δείπνο που παρέθεσε ο βασιλιάς Φίλιππος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">