ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιότητα ''Γλυφαδιώτη'' ο οποίος ασφαλώς δεν είναι κάν Γλυφαδιώτης !


Για πολλοστή φορά σας παρέχουμε τα πειστήρια του δήθεν ''Γλυφαδιώτη'' τον οποίο χρησιμοποιούν ως ''ελβετικό σουγιά'' οι εκάστοτε δημοτικές αρχές - δήμαρχοι - αιρετοί ώστε να παρέχεται η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ευτέλειας των κοινών και εξευτελισμού των θεσμών.

Δείτε τι έγραφε ο φερόμενος ''εκδότης'' για τον Δ. Αγγελάτο στις 28 Αυγούστου του 2015


Δείτε τι γράφει σήμερα το ίδιο άτομο και τα συμπεράσματα δικά σας.


Διαβάστε και το δεύτερο 



Πρόκειται περί διφορούμενης προσωπικότητας , η αυταπόδεικτα σύμφωνα του χρηματισμού ο οποίος  γίνεται στον δήθεν ''Γλυφαδιώτη''  άλλοτε εξυμνεί και άλλοτε συκοφαντεί , υβρίζει, σπιλώνει, και θάβει ;

O Αγγελάτος του 2015 , ''το καλύτερο παιδί'' είναι άλλο πρόσωπο , και άλλο άτομο είναι για τον ψευτοεκδότη το 2022 ; Το 2015 και παλιότερα δεν ήταν παράγοντας , παράγοντας έγινε το 2022 ;

O Αγγελάτος είναι ο μοναδικός που είδε τον δήμο ως επικερδή επιχείρηση ;Εσύ ο ψευτοεκδότης πως βλέπεις τον Δήμο Γλυφάδας ; Θα αναφέρεις στους συμπολίτες μας από που ζείς ?Αρκετοί εκ των υπολοίπων αιρετών δεν ζουν πλουσιοπάροχα από τον Δήμο ενώ δεν παρέχουν σχεδόν τίποτα στα κοινά ;

Με το ίδιο ποταπό σύστημα - το γνωστό - που καταφέρνει να εξαπατήσει μερικούς θα εξαπατήσει για πολλοστή φορά ? Είναι σαφές το ''επίπεδο'' του δήθεν εκδότη , ο οποίος αρχικά εξυμνεί και εν συνεχεία σπιλώνει μέχρις εσχάτων χαρακτηρίζοντας άπαντες ως κίναιδους. 

Τον ''ανδρισμό '' του δαύτος τον δείχνει πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο ;Δεδομένου ότι διαθέτουμε τα πειστήρια χαρακτηρισμού σειράς συμπολιτών μας  ως κίναιδους , ο εν λόγω , ο οποίος '' ουδέποτε έχει βρίσει και συκοφαντήσει '' λαμβάνει πόντους ανδρείας ;Ποιός θα του παρέχει τα ‘’παράσημα‘’ ;

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ - ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

- Αποτελεί fake news ότι ορισμένοι φερόμενοι ''εκδότες'' έχουν παρέχει στο γραφείο τύπου του δήμου Γλυφάδας τους κωδικούς των σελίδων τους ώστε να αναρτούν οτιδήποτε εξυπηρετεί σε κοινωνικό επίπεδο τους ''δήμαρχο'' , ''αντιδήμαρχο'' , ''αιρετούς'' και ''πολιτευόμενους'' ; 

- Αποτελεί fake news ότι ορισμένα τοπικά στελέχη της ΝΔ , και παράλληλα διοικούντες του δήμου Γλυφάδας, κρύβονται πίσω από σειρά επιθέσεων από ιστοσελίδες δήθεν ''εφημερίδες της Γλυφάδας'' ;

- Αποτελεί fake news ότι το ξεκαθάρισμα μεταξύ των διοικούντων - αιρετών γίνεται μέσω των φερόμενων ''τοπικών εφημερίδων'', ( οι οποίες είναι τα προσωπικά sosial media - blog - ορισμένων επιτήδιων, οι οποίοι αυτοαναγορεύτηκαν εκδότες και εφημερίδες ), ώστε να νομίζουν οι κουτοί ''Γλυφαδιώτες - γλυφαδιώτισσες'' ότι αποφαίνεται ο τύπος της τοπικής κοινωνίας για σειρά ζητημάτων τα οποία αφορούν δημότες Γλυφάδας ;

- Αποτελεί fake news ότι κανείς εξ όσων φέρονται να είναι εκδότες και δημοσιογράφοι σε επίπεδο πόλης - Δήμου Γλυφάδας - είναι στο σύνολό τους ξενόφερτοι, όπως παράλληλα είναι και οι εκάστοτε δήμαρχοι - διοικούντες και διαπλέκονται μεταξύ τους ;

Ελαχίστους ''σας ταϊζουν'' ''σανό'' και ''κουτόχορτο''

- Αποτελεί fake news ότι ο large Κώστας Κόκκορης είχε παρέχει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε φερόμενους εκδότες - δημοσιογράφους για προεκλογική προπαγάνδα κατά των αντιπάλων του και επί τέσσερα χρόνια είχε έμμισθους αδιαφανώς την σάρα και την μάρα ώστε να εξυμνείτε ; Που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα ; Και σε εμάς είχε αναφέρει να περάσουμε από το γραφείο του ''να τα βρούμε'' , όμως εμείς επιλέξαμε ούτε μια συνάντηση μαζί του όσο ήταν δήμαρχος , ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα των συμπολιτών μας.  Όσοι /ες δέχεστε την προπαγάνδα επιτήδιων οφείλετε παράλληλα να διασταυρώνεται και την αλήθεια και κυρίως να μην ισοπεδώνεται. Δεν είναι όλα τα δάκτυλα ίδια , ούτε όλοι κινούνται όπως ο φερόμενος ''εκδότης'' με κίνητρο τα χρήματα του δήμου και των δημοτών. Υπάρχουν πλειάδα ανώτερες αξίες του χρήματος , όμως για τους περισσότερους/ες του παρόντος είναι άγνωστες έννοιες και εξ' αυτού τα δεινά της χώρας μας.

- Αποτελεί fake news ότι ο Παπανικολάου, ο οποίος έβλεπε σαν τις ακαθαρσίες του συγκεκριμένο φερόμενο ''εκδότη'', έπειτα από όσα έχει αναφέρει σε βάρος του δημόσια, ( το έχει αναρτήσει ο ίδιος το 2015 ), ενέδωσε έπειτα του 2015 και πλέον τον χρησιμοποιεί ως ''ελβετικό σουγιά'' κατά δημοτών και αιρετών ;Γιατί ενδίδεται , χρειάζονται οι ''ελβετικοί σουγιάδες'' το 2022 ? Τους χρειάζεστε, τους έχετε ανάγκη ;Από το 1991 αναφέρω δημόσια να ξεκαθαρίσεται το πλαίσιο σε επίπεδο δήμου και αισίως έχουμε φτάσει στο 2022.

Επισημάνσεις:

- Ο χρηματισμένος κλακαδόρος είναι γνωστό τι εξυπηρετεί και για ποιούς λόγους μπορεί να ψεύδεται κατά το δοκούν. Οι δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι/ες υπογράφουν σειρά από ψεύδη δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση. Λαμβάνουν αποδοχές από τον Ελληνικό λαό και οφείλουν να σέβονται την αλήθεια και να διαφυλάσσουν το δίκαιο ως κόρη οφθαλμού.

- Όσοι/ες κατακρεουργούν το δίκαιο , υπογράφοντας ασύστολα ψεύδη με πλήρη συνείδηση ταυτιζόμενοι/ες με αστικά πολιτικά κόμματα , και λοιπά συμφέροντα , δεν αρμόζουν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Ασφαλώς είναι καλύτερα να μεταβούν στο Μαξίμου , είτε στο Δημάρχειο Γλυφάδας να τους αναθέσουν ''νέα καθήκοντα''.

- Στο πλήρωμα του χρόνου θα δούμε ποια είναι η σχέση ορισμένων ''δικαστικών λειτουργών'' με το δίκαιο , και ποιες ήταν οι διαπροσωπικές τους σχέσεις με πολιτικούς , με ''ελβετικούς σουγιάδες'' , με την οικογενειοκρατία , καθώς και με τις πολιτικές ταυτίσεις - καταβολές . ( Είναι της πάση γνωστό ότι πλειάδα πολιτικών - δημάρχων - δικαστών - αστυνομικών - αξιωματικών κ.α. αποτελούν μέλη της ιδίας οικογένειας , καθώς επίσης , ανήκουν και στηρίζουν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.) 

- Ορισμένοι φερόμενοι ''αριστεροί'' της Γλυφάδας που πλέον είναι σαφές ότι συναλλάσεστε με δημάρχους και αιρετούς έτερου κόμματος,  προφανώς και εσείς βάζεται το χεράκι σας στα κακώς κείμενα διότι αποσιωπείται την αλήθεια ενώ σε προσωπικό επίπεδο είσαστε λαλίστατοι για συγκεκριμένα άτομα.

- Όσο για την αλήθεια, που πλέον αποτελεί είδος προς εξαφάνιση, ούτε λόγος να γίνεται, διότι οι εν λόγω ''λειτουργοί'' που υπέγραψαν για δαύτον ότι ''ουδέποτε έχει υβρίσει και συκοφαντήσει'' προφανώς δεν διαθέτουν οφθαλμούς, ούτε wifi , και ασφαλώς ούτε αντίληψη ! Η Ελληνική δικαιοσύνη απαρτίζεται από νεοελληνίδες εισαγγελείς οι οποίες δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά στα γραφόμενα του διαχρονικά υβριστή - συκοφάντη !!! ( Απίστευτο, δεν το πιστεύει κανείς , άρα υπάρχουν πολλά περισσότερα και διαπλεκόμενα. )

Τουλάχιστον εσείς που κατοικείται ως δημότες στον δήμο διαθέτετε ; 

- Τέλος , δεδομένου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη τον εν λόγω ''ελβετικό σουγιά'' δεν τον δέχεται ούτε ως εκδότη, ούτε ως δημοσιογράφο, τι ακριβός είναι ? Αυταπόδεικτα αποτελεί την σύγχρονη μορφή κλακαδόρου , ο οποίος κάτω από συγκεκριμένο πλαίσιο συμφωνίας με δημάρχους - αιρετούς και όσα συνεπάγεται αυτό επιχειρεί να κατευθύνει μερίδα δημοτών προς ιδίων όφελος. 

- Κλακαδόρος Δημάρχων και κοινός λασπολόγος και συκοφάντης των δημοτών όσο διασφαλίζεται το προσωπικό του συμφέρον καθώς και του εκάστοτε δημάρχου - διοικήσεως. Και ύστερα σου λένε ορισμένοι ότι η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή και σύγχρονη χώρα !!! Κάτι σαν Πακιστάν ;

Η άποψή μας

- Οι περισσότεροι/ες των συμπολιτών μας έχουν αντίληψη ότι είσαι ένας φ@ντομάς χωρίς γνωστή διεύθυνση ο οποίος πλασσάρεις πλαστή διεύθυνση κατοικίας - εργασίας. Δεν υπάρχει η πραγματική διεύθυνση του ''εκδότη'' , και δεν μπορούν να τον βρούν ούτε από την Εισαγγελία, ούτε από τις δικαστικές και διωκτικές αρχές !!! 

- Είδες τα τσιράκια των γαλάζιων στελεχών του Δήμου Γλυφάδας ; Κοινοί τυχοδιώκτες που επιχειρούν να κατευθύνουν τους αδαείς ότι έχουν και εφημερίδα της Γλυφάδας ! Ο τύπος και τα site της Γλυφάδας διαθέτουν αληθινές διευθύνσεις, ενώ οι φαντομάδες πλαστές η ανύπαρκτες.

- Αν σε συκοφαντήσει, η σε σπιλώσει με πλειάδα fake news καθώς και με ύβρεις δεν υπάρχει γνωστή διεύθυνση αυτού του μ@σκ@ρά ώστε να του υποβάλλεις μήνυση. Τον προστατεύουν ορισμένοι της πολιτικής και των κοινών, καθώς και τα τοπικά ΑΤ , στα οποία δέχονται να υποβάλει μηνύσεις ο αγνώστου διευθύνσεως φερόμενος ''εκδότης'' . Αυτοί άραγε τι είναι ? Αποτελεί ντροπή να γνωρίζουν στα ΑΤ περί τίνος πρόκειται και να συμμετέχουν σε ομαδικά κόλπα με κίνητρο τα προσωπικά οφέλη επιτήδιων.

- Η αντιπολίτευση στην Γλυφάδα για πολλοστή φορά "μούγκα στην στρούγκα", όμως αν δείτε ψήφους στις επερχόμενες εκλογές οι πάσης φύσεως αποσιωπητές του τυχοδιωκτισμού και της διαπλοκής να με χαιρετήσετε . . . ( Όσα χρόνια θα αποσιωπείται την διαπλοκή , τους φαντομάδες , τους τυχοδιώκτες , και τα δυο μέτρα και σταθμά που ισχύουν σε επίπεδο δήμου δημοτική αρχή ουδέποτε θα γίνετε. ) Εκεί στην τρίτη εθνική ... τσικό και πετσέτες για τα ψιλά !

Να είσαι βέβαιος εσύ που γράφεις ''Εφημερίδα της Γλυφάδας'' ένα προσωπικό blog και γεμίζεις την κοιλάρα σου επί δεκαετίες , έπειτα από όσα έχεις μεθοδεύσει επί σειρά ετών, έπειτα από τον Τράγκα, έρχεται και η δική σου σειρά. Θα ανοίξουν πολλά στόματα και θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια ποια παραστατικά διαθέτεις για τα εξοχικά, και μερικές δεκαετίες διαβίωσης.

- Όσο για τον έτερο ''ελβετικό σουγιά'' , ορισμένους και ορισμένες φερόμενους ''δικαστικούς λειτουργούς'' , όργανα συναδέλφων τους και πολιτικών οι οποίοι/ες παραποιούν το δίκαιο και την αλήθεια προς χάριν της πολιτικής τους ταύτισης, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Να το θυμάστε.

Γιατί δεν αναφέρεις και τον Μητσοτάκη Μητσομάπα ; Οι γραμμές που έχεις πάρει στο απαγορεύουν ρητά ;Όσοι σπιλώνεις , χλευάζεις, υβρίζεις , και λασπολογείς ότι είναι ερμαφρόδιτοι και πολλά ακόμα, όπως σήμερα τον Δ. Αγγελάτο τον οποίο ούτε γνωρίζω, δεν διαθέτουν οικογένειες , παιδιά , συγγενείς ;Μόνο εσύ διέθετες και το επικαλείσαι ώστε να σε συμβάλουν οι αδαείς ;

- Αγγελάτε, μιας που σε σπιλώνει κατά το δοκούν, για ψάξτο λίγο υπάρχει γνωστή διεύθυνση του φερόμενου ‘’εκδότη‘’ - ‘’εφημερίδας της Γλυφάδας‘’ ;Τρία - τέσσερα χρόνια τον αναζητούν από την Εισαγγελία και δεν υπάρχει γνωστή διεύθυνση του εν λόγω !

- Ετούτος επικαλείται ότι ασκεί κριτική, όμως είναι αυταπόδεικτο επί δεκαετίες ότι  ευτελίζει - εξευτελίζει τα κοινά και τον τόπο , σπιλώνει , υβρίζει , και ποτίζει με δηλητήριο ένα μικρό τμήμα της τοπικής μας κοινωνίας , ενώ δεν είναι κάν Γλυφαδιώτης. Δαύτος ''κατοικεί'', (επί της ουσίας κρύβεται) , κυρίως εκτός της Γλυφάδας. 

- Επίσης, δεδομένου ότι πολλά και αισχρά έχει αναφέρει και για εμάς, ο δήθεν ''Γλυφαδιώτης'', ας γράψει πότε ήρθε στη πόλη μας  και με τι ασχολείτο πριν έρθει. Όσο για όσους/ες από εσάς έχετε χάσει πλέον την ''μπάλα'', σύμφωνα με όσα ισχύουν από τα ξενόφερτα κόμματα - πολιτικάντηδες στον δήμο Γλυφάδας, σας υπενθυμίζουμε ότι στενό οικογενειακό μας πρόσωπο διετέλεσε δήμαρχος Γλυφάδας την δεκαετία του 50 ενώ εμείς γεννηθήκαμε στην συνοικία του Βοσπόρου Γλυφάδας. Ποιος είναι Γλυφαδιώτης ? 

- Ουδέποτε έχουμε αναρτήσει τους ποταπούς και αντιδεολογικούς τίτλους του αισχρού γραφικού λαϊκιστή , οι οποίοι σημειωτέων ουδεμία σχέση έχουν με την δημοσιογραφία, αν εξαιρέσουμε δυο -τρία ''διαμάντια'' που ακούσαμε και μας επηρρέασαν. «Tα εν οίκω μη εν δήμω», διότι ο εν λόγω , προφανώς για τους γνωστούς λόγους που συνολικά γνωρίζεται , έχει μπερδέψει την αργκό που χρησιμοποιεί στο σπίτι του με την δημοσιογραφία. 

- Όσο για ορισμένους κυρίους αιρετούς , οι οποίοι πριμοδοτούν τον εν λόγω να αναφέρει ''εφημερίδα της Γλυφάδας'' με επίπεδο πεζοδρομίου, είναι σαφής ο ρόλος τους , το επίπεδό τους , και τι διαμορφώνουν σε τοπικό επίπεδο. Άξιος ο μισθός σας . . . ( Τις προσωπικές σας διαφορές να τις λύνεται μεταξύ σας. Γιατί τις κάνετε ''πάσα'' στον εν λόγω ? Που αποσκοπείται ; Δεν είναι σαφές ότι δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο - image - ορισμένοι ψευτοσοβαροί σύμφωνα με όσα γράφονται από τον εν λόγω ; Ονόματα δεν λέμε. )  


 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιότητα ''Γλυφαδιώτη'' ο οποίος ασφαλώς δεν είναι κάν Γλυφαδιώτης ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">