ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Να μπεί ένα τέλος στην λεηλασία της ζωής μας


Αυταπόδεικτα οι ζωές μας λεηλατούνται και από τα δεξιά και από τα αριστερά και δεν χωρά αμφισβήτιση δεδομένου ότι και οι μεν και οι δε δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται στην πράξη.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση δεν παρέχει απολύτως τίποτα χρήσιμο σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο όταν δεν υπάρχουν εμπράκτως μια σειρά από εφαρμοσμένες πολιτικές οι οποίες να δρομολογούν λύσεις σε όσα ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα: Έπειτα από την πρόσφατη φωτιά στην Γλυφάδα, η οποία κατέκαψε 5.500 χιλιάδες στέμματα δάσους στον Υμηττό, προέκυψαν δελτία τύπου και δηλώσεις ορισμένων κατά τόπους που πλέον κανείς μας δεν γνωρίζει τι εκπροσωπούν και πως το εκπροσωπούν.

Απ' όσο γνωρίζουμε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε πέντε χρόνια τη χώρα χωρίς να προκύψουν μια σειρά από πολιτικές οι οποίες αποτελούσαν αναγκαιότητα για την προστασία των δασών και ειδικότερα του Υμηττού.

Σήμερα τα κατά τόπους στελέχη αυτού του κόμματος , τα οποία αδράνησαν σε απίστευτο σημείο να προωθήσουν την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τις πολιτικές που άρμοζαν στην περιοχή μας έρχονται να κατακεραυνώσουν με πολιτικάντικο τρόπο με ευθύνες το κυβερνών κόμμα.

Από το δικό μας μετερίζι, και δεδομένου ότι σήμερα δεν μας μιλά πλέον σχεδόν κανείς από δαύτους , ( τους  αριστερούς ),  επισημαίνουμε:

Επί μια πενταετία προνομιακών θεσμικών θέσεων με παχυλές αμοιβές αρκετών τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με άμεση σχέση και με την αυτοδιοίκηση, και πιο συγκεκριμένα του Δήμου Γλυφάδας, μπορείτε να μας υποδείξετε τις δράσεις και τις ενέργειές σας αναφορικά με όσα επικαλείστε σήμερα κατά του κυβερνώντος κόμματος ;

Ποιές ήταν οι ενέργειές σας ως τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2014 - 2019 ώστε να προστατευτεί ο Υμηττός και η δημόσια δασική περιουσία ;( Στον Γλυφάδα web υπάρχουν συγκεκριμένα δημοσιεύματα του 2014 - 2015 αναφορικά με τον Υμηττό , τους καταπατητές και τις ποικίλες εγκαταστάσεις - δραστηριότητες, χωρίς καμία ανταπόκριση από την τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ . Πρός χάριν τέρψης των οφθαλμών μας γράφαμε ? )

Γιατί δεν έγιναν εφαρμοσμένες πολιτικές όσα διακηρύσσεται ως παράταξη ;

Εσείς που τάσσεστε κατά των ενεργών παρεμβάσεων στην δασική έκταση, κατά της τσιμεντοποίησης,  κατά των εγκαταστάσεων , των υποδομών, κατά στις βιλάρες και τις επιχειρήσεις που έχουν γίνει καθεστώς στον Υμηττό, θα μας υποδείξετε τις πολιτικές που προωθήσατε και ίσχυσαν την περίοδο 2014 - 2019 ;

Σταματήστε να λεηλατείτε τόσο οι εκ των δεξιών, όσο και οι εκ των αριστερών τις ζωές μας και την νοημοσύνη μας.  

Κυρίως δεδομένου του πολιτικού κόστους , καθώς και της κοινωνικής μετεξελίξεως , τόσο η δεξιά , όσο και η αριστερά , αδράνησαν να παράξουν τις ορθές πολιτικές στον Υμηττό. Είναι σαφές ότι υπάρχει χάσμα σε επίπεδο θεώρησης των πραγμάτων, όμως, επί της ουσίας στην πράξη ως κυβερνώντα κόμματα αδράνησαν να προωθήσουν τις αρμόζουσες πολιτικές.

Όταν και όπου οι ευθύνες είναι συλλογικές , του συνόλου , δεν παράγει έργο η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Τέλος, σε ποιό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας , και ποιου έτους η αντιπολίτευση θέτει ζήτημα αναφορικά με τον καθαρισμό των ξερών χόρτων από τον Υμηττό ;

Γιατί ο Δήμος Γλυφάδας δεν πιέζει την ΔΕΔΔΗΕ να καθαρίζει την περιοχή της εγκαταστάσεώς της , καθώς επίσης , γιατί ο Δήμος δεν προβαίνει σε μαζικούς καθαρισμούς ξερόχορτων στις παρυφές του Υμηττού στα όρια του Δήμου ;

ΠΡΟΤΑΣΗ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αντί ο Δήμος Γλυφάδας να πιστώνει πακτωλό χρημάτων για ανούσιες εκδηλώσεις και φιέστες για εμάς προτιμότερο είναι να θεσπίσει διοργάνωση ετήσιου καθαρισμού του Υμηττού

Ένα διήμερο κάθε χρόνο Σαββάτο - Κυριακή αποκλειστικά με στόχο να προστατέψουμε τον Υμηττό από τους εμπρηστές και τις φωτιές.

Υπό την αιγίδα του Δήμου κάθε χρόνο εκατοντάδες δημότες να καθαρίζουν επιμελώς τον Υμηττό από τα ξερόχορτα και τα σκουπίδια, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες του Δήμου, αν και έμμισθες, δεν μπορούν να καλύψουν τις τοπικές ανάγκες.

Σακουλίτσες, γαντάκια, μπαστουνάκια, ψαλιδάκια, νεράκια, κ.α. τα οποία απαιτούνται υπό την αιγίδα του δήμου σε ετήσια βάση , διότι από * ''προστάτες'' και * ''αρμοδίους'' για τον Υμηττό μπουχτίσαμε , και ενώ τα κέρδη τους είναι δεδομένα ,  αυταπόδεικτα από παραγόμενο έργο μηδέν εις το πηλίκον

ΥΓ: Εσείς ως αιρετοί και κόμματα κάνετε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και εμείς ως δημότες παρέχουμε εμπράκτως προτάσεις. 

* Εννοούμε όσους δεσπόζουν ''πρώτη μούρη'' σε τοπικές φυλλάδες της Γλυφάδας και όλοι οι καταλληλότεροι για δήμαρχοι.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Να μπεί ένα τέλος στην λεηλασία της ζωής μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">