ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χαλκιδική: Τέταρτη ημέρα ερευνών για τον 28χρονο – Πήρε εξιτήριο ο 25χρονος


Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος αγνοείται μετά από βουτιά με τους φίλους του στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Στη Χαλκιδική έφθασαν και οι γονείς του 28χρονου, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Αμερική και ενημερώθηκαν αμέσως μετά το περισταικό.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν τρία πλωτά σκάφη και τέσσερα περιπολικά οχήματα του Λιμενικού, όπως επίσης ομάδες εθελοντών, ενώ στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πάρει μέρος στις έρευνες ένα αεροσκάφος του Σώματος και ένα υποβρύχιο drone από εθελοντική ομάδα.

Ο πρώτος διασωθέντας, ο 25χρονος Βασίλ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αμέσως θέλησε να επικοινωνήσει με τους Λιμενικούς που τον βοήθησαν. Ο νεαρός επέστρεψε στην πατρίδα του συνοδεία της οικογένειάς του, ενώ επικοινώνησε με τον 30χρονο Ιβάν, που εντοπίστηκε μια ημέρα αργότερα.

Από τη Λήμνο η μπάλα που έσωσε τον Ιβάν

Αίσθηση προκαλεί την ίδια ώρα η ιστορία της μπάλας από την οποία γαντζώθηκε για ώρες ο 30χρονος Ιβάν, ο δεύτερος της παρέας που εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Χαλκιδικής.

Η μπάλα ανήκει σε οικογένεια που έκανε διακοπές στη Λήμνο από όπου και χάθηκε λόγω των ρευμάτων της θάλασσας. Η οικογένεια έχει μάλιστα αναρτήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες που αποδεικνούν ότι η μπάλα ανήκε στα παιδιά της!

Την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλε επί 20 ώρες μέσα στη θάλασσα προκειμένου να μείνει ζωντανός, περιέγραψε ο Ιβάν στην ΕΡΤ και την Άννα Βλαχοπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο.

Ο 30χρονος μίλησε για τη μάχη με τα κύματα και το κρύο και τη μισοξεφούσκωτη μπάλα που τον βοήθησε να κρατηθεί στη ζωή. Εξέφρασε επίσης την αγωνία του για την τύχη του αγνοούμενου 28χρονου φίλου του.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/o8TfMyz
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χαλκιδική: Τέταρτη ημέρα ερευνών για τον 28χρονο – Πήρε εξιτήριο ο 25χρονος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">