ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση Πάτρας – Ο. Παπαδόπουλος: Η 33χρονη επιμένει ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό στα παιδιά της – Νιώθει αδικημένη


Στο 8σέλιδο απολογητικό της υπόμνημά της η 33χρονη μητέρα, αρνήθηκε τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης, επανέλαβε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, ότι η θέση της είναι αρνητική στην κατηγορία.

Ακόμα είπε ότι αμφισβητείται η μητρική της φροντίδα στα παιδιά της και αυτό της έχει στοιχίσει. «Θεωρεί ότι η απόδοση της κατηγορίας ότι θα μπορούσε ποτέ να στραφεί κατά των ίδιων της παιδιών, την αδικεί». 

Η θέση της είναι ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό στα παιδιά της, ξεκαθαρίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

Για το πόρισμα των ιατροδικαστών ανέφερε ότι είναι «Η πρώτη φορά στα χρονικά που με αφορμή την τριπλή απώλεια μέσα στην ίδια οικογένεια σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιχειρείται η ανατροπή μίας ιατροδικαστικής έκθεσης και μάλιστα των ιατροδικαστών που έχουν τελέσει οι ίδιοι την διαδικασία νεκροψίας-νεκροτομής».

Τι ακολουθεί

Όσον αφορά στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ο κ. Παπαδόπουλος περιέγραψε ότι σε σχέση με την 9χρονη η δικογραφία χρεώνεται σε εισαγγελέα. Ακολουθεί η έκδοση του σχετικού παραπεμπτικού βουλεύματος.

Στη συνέχεια ανοίγει ο δρόμος για την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Για το αν θα ασκηθούν οι διώξεις για τα άλλα δύο παιδιά, είπε ότι είναι ένα ζήτημα που είναι σε αναμονή.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/o8qQkNK
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση Πάτρας – Ο. Παπαδόπουλος: Η 33χρονη επιμένει ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό στα παιδιά της – Νιώθει αδικημένη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">