ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα Κρέστενα Ηλείας


Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι επίγειες δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο, τα πύρινα μέτωπα, σε όλη τη χώρα. Η πιο δύσκολη μάχη δίνεται στην Ηλεία, όπου νωρίτερα δόθηκε εντολή εκκένωσης στην περιοχή Γρύλλος και σε κατασκήνωση στη Φρίξα.

Το πύρινο μέτωπο έχει “ανοίξει” αρκετά και βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές, Σκιλλουντία, Φρύξα, Βρίνα και Γρύλος, χωρίς να απειλείται όμως κάποια κατοικημένη περιοχή. Στην περιοχή επιχειρούν, 125 πυροσβέστες, επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 43 οχήματα.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Διονύσης Μπαλιούκος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι αναμένονται με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια μέσα, ενώ αισιοδοξία επικρατεί λόγο της άπνοιας. “Μέσα στη νύχτα κάναμε δουλειά. Την περιορίσαμε σημαντικά τη φωτιά” πρόσθεσε.

Για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Μακρίσια Ηλείας έχουν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα τα Κέντρα Υγείας Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, καθώς επίσης και το Γενικό Νοσοκομείου Πύργου, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέχρι τώρα μόνο ένας πολίτης που υπέστη ζημιές το σπίτι του από την πυρκαγιά έχει προσέλθει με αναπνευστικά προβλήματα στο Κ.Υ. Κρεστένων και έχει η κατάστασή του έχει αντιμετωπιστεί πλήρως.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/u0saTHy
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα Κρέστενα Ηλείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">