ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Stay cool»: Η ανάρτηση του Tσιτσιπά μέσα από την μπανιέρα μετά την ήττα από τον Τσόριτς


«Παγάκι» έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ατυχή κατάληξη που είχε ο τελικός στο τουρνουά τένις ΑΤP του Σινσινάτι. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έχασε από τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ στο Cinsinnati Masters μπήκε στη μπανιέρα με τα παγάκια για να ηρεμήσει και να αποθεραπευτεί μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος ανέβηκε στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από τη συμμετοχή του στον τελικό, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, συνοδεύοντας την άναρτηση με τη φράση-λογοπαίγνιο «stay cool». Με ύφος ήρεμο και κόκκινος από το κρύο, έγραψε ότι παραμένει «ψύχραιμος».

Έχασε 2 – 0 σετ από τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι ο Έλληνας τενίστας υπέστη «σκληρή» ήττα από τον αντίπαλό του, όπως μετέδωσε το ertsports.gr 

Με την ήττα στον τελικό του Σινσινάτι Όπεν ολοκληρώθηκε μια πολύ καλή εβδομάδα για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 24χρονος μπορεί να βρέθηκε με 4-1 μπροστά στο πρώτο σετ, αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του. Ο Κροάτης το οδήγησε στο τάι μπρέικ και το κατέκτησε με… 7-0, με τον Έλληνα να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στη συνέχεια ο Τσόριτς είχε το μομέντουμ και με δύο “μπρέικ” ουσιαστικά καθάρισε το δεύτερο σετ και το ματς. Ο Τσιτσιπάς αρκέστηκε στο τρόπαιο της δεύτερης θέσης, όμως, είχε και αρκετά… κέρδη. Στο οικονομικό κομμάτι, θα αποκομίσει κάτι περισσότερο από 500 χιλιάδες δολάρια. Ταυτόχρονα, κέρδισε και δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, αφήνοντας το Νο.7 και επιστρέφοντας στο Νο. 5.

Πηγή: ertsports.gr, twitter

 

 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/qneMywk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Stay cool»: Η ανάρτηση του Tσιτσιπά μέσα από την μπανιέρα μετά την ήττα από τον Τσόριτς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">