ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε εξέλιξη ο 2ος κύκλος Επιτόπιων Ερευνών 📋

 


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 2ος κύκλος Επιτόπιων Ερευνών 📋του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου, σε συνέχεια της διεξαγωγής των Επιτόπιων Ερευνών από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο του 2021.
 
📌 Οι επιτόπιες έρευνες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου “Υποστήριξη λειτουργίας Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου” της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που υλοποιεί η Crowdpolicy ως ανάδοχος και το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
 
Μάθε Περισσότερα: https://bit.ly/3TZMmNo
 
Ψηφιακές Λύσεις 💻
 
💡 City On Pass: Η ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακού Μετασχηματισμού και αξιοποίησης δυνατοτήτων μιας Έξυπνης Πόλης!

Με την άυλη ψηφιακή κάρτα - City On Pass, ο δημότης αποκτά και εξαργυρώνει δικαιώματα και προνόμια 🎁 στην περιοχή που ζει ή/και εργάζεται, εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία και τις περιττές καθυστερήσεις!
 
 
Sustainability Innovation Lab ♻️
 
 
 
 
 
 
Videos By Danezis Stories
 
Ώρα για Innovation Talks 🎧 
 
 
 
 
 
 
 


Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς, εδώ στα Νότια προάστια Αττικής, ως δήμος γίναμε τόσο ''έξυπνη πόλη'' που η παράταξη της ΝΔ, η οποία διοικεί τον Δήμο, ''βόλεψε'' τα κουμπάρια και τους κολλητούς που μας κουβάλησε από την άλλη άκρη της Ελλάδας, καθώς επίσης, πλειάδα στελεχών και υποστηριχτών της Νέας Δημοκρατίας, και έπειτα από τόση ''ευφυία'' ξέχασαν ποιος ανακίνησε πρώτος τα ζητήματα αυτά στην περιοχή μας. 

Αναφορικά με τα δικαιώματα και τα προνόμια ,όπως προαναφέρεται, μοιράστηκαν μεταξύ χιλιάδων ξενόφερτων, όπως είναι συνολικά και οι διοικούντες του δήμου. 

Άλλωστε τι καλύτερο μπορούσε να περιμένει κάποιος από χουντικούς και κρυφοχουντικούς οι οποίοι ανήκουν σε ένα κόμμα το οποίο παραβιάζει μέχρις εσχάτων την λειτουργία του πολιτεύματος και έχουν ως πρότυπό τους τις πρακτικές των πραξικοπηματιών ;

Τέλος, ποιοι είναι αρμόδιοι ώστε να προκύψει ένας πραγματικός κύκλος ερευνών όσων ισχύουν στους δήμους της Αττικής και ειδικότερα της Γλυφάδας ;Εννοούμε με έμφαση στο πελατειακό σύστημα και τα ρουσφέτια σε παραταξιακούς, υποστηρικτές, και δημόσιους κλακαδόρους - τσιράκια. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΠΡΟΝΟΜΙΑ ! 

Είχαμε ραδιοφωνικό σταθμό επί δεκαετίες και με δαύτους σήμερα δεν έχουμε. ( Πλειάδα διώξεων - κατασχέσεων.) 

Είχαμε κανάλι στο youtube και με δαύτους σήμερα δεν έχουμε. (Το έκλεισαν.) 

- Mοιράζουν το δημοτικό χρήμα σε πανηγύρια και εκδηλώσεις του κ@λου για αλίευση ψήφων, ζουν πλουσιοπάροχα από τα χρήματά μας ενώ δεν προκύπτει ουσιαστικό έργο για τον δήμο, ενώ εμείς ως αυτόχθονες δεν τύχαμε από τα αστικά πολιτικά κόμματα και τις παρατάξεις τους που κατατρώγουν τους Ο.Τ.Α επί δεκαετίες ούτε ένα ''ξερό φύλλο'' !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε εξέλιξη ο 2ος κύκλος Επιτόπιων Ερευνών 📋 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">