ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κρήτη: Δεύτερη εξαφάνιση σε λίγα 24ωρα – Οι αρχές αναζητούν τα ίχνη ενός 25χρονου από το Γάζι Ηρακλείου


Νέος “συναγερμός”, ο δεύτερος σε τρία 24ωρα, για τον εντοπισμό ατόμου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί τις τελευταίες ώρες, σήμανε στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Νεαρός, 25 ετών, εξαφανίστηκε χθες το πρωί από το σπίτι του, στο Γάζι Ηρακλείου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την εξαφάνισή του δήλωσε στην Αστυνομία χθες το βράδυ η μητέρα του, η οποία ανησυχεί καθώς ο 25χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο γιος της έφυγε με τη μοτοσικλέτα του από το σπίτι τους το πρωί της Κυριακής (11/9), χωρίς να πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα από τους οικείους του.

Στο μεταξύ, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου, που εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Λοφούπολης. Ο άνδρας, ο οποίος πάσχει από Αλτσχάιμερ, έφυγε με τα πόδια από το σπίτι του για να επισκεφθεί τον αδερφό του, χωρίς να φτάσει ποτέ στον προορισμό του. Τα 24ωρα που έχουν μεσολαβήσει χωρίς να εντοπιστούν ίχνη του 63χρονου έχουν μεγαλώσει την αγωνία της οικογένειάς του, ενώ ήδη η Γραμμή Ζωής έχει ενεργοποιήσει τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/VvwHcnN
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κρήτη: Δεύτερη εξαφάνιση σε λίγα 24ωρα – Οι αρχές αναζητούν τα ίχνη ενός 25χρονου από το Γάζι Ηρακλείου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">