ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάση εργασίας της ΔΟΕ τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωση στα δικαστήρια


Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων τη Δευτέρα 26/9/2022 στις 12:30 θα πραγματοποιήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, μετά από δικαστική προσφυγή του Υπουργείου Παιδείας.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Διευκρινίζουμε πως η απεργία – αποχή ισχύει κανονικά μέχρι την κοινοποίηση της όποιας τυχόν αρνητικής απόφασης και ως εκ τούτου, δεν προχωράμε σε κανένα ορισμό μεντόρων και ενδοσχολικών συντονιστών.

Προχωράμε σε διευκολυντική στάση εργασίας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 11:30 μέχρι 13:15 για το πρωινό και από 13:15 έως τις 17:30 για το ολοήμερο».

Με ανακοίνωσή της η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αναφέρει πως: «αφού έλαβε υπόψη της την από 22/9/2022 απόφαση της ΔΟΕ, στηρίζει την κινητοποίηση που θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:30μμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενάντια στον αυταρχισμό της Υπουργού Παιδείας που για μία ακόμα φορά προσέφυγε στη δικαιοσύνη και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου στο Λεκανοπέδιο Αττικής να δώσουν το “παρών” σε αυτή».

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/3ijLOXD
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάση εργασίας της ΔΟΕ τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωση στα δικαστήρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">