ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ημιμαραθωνίου – Κλειστοί και τρεις σταθμοί του μετρό


Για δεύτερη ημέρα θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Αγία Βαρβάρα, λόγω δοκιμών για την επέκταση της γραμμής προς τον Πειραιά. Παράλληλα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω της διεξαγωγής του 7ου Ημιμαραθωνίου.

Συγκεκριμένα για το διάστημα 7.30πμ έως τις 12 το μεσημέρι

-Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 07.30΄ έως τις 12.00΄ στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμων Αθηναίων, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας, ως εξής:

-Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (ΛΕΑ) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

-Σε τμήμα πλάτους 1,5μ στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

-Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
ADVERTISING

-Ιερά Οδός, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Η Τροχαία Αττικής απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/C21SBvi
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ημιμαραθωνίου – Κλειστοί και τρεις σταθμοί του μετρό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">