ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο


Το θέμα δεν είναι τι θα πούν οι δικοί σου για εσένα , το θέμα είναι τι θα πουν οι ''άλλοι''. 

Είναι αυτονόητο ότι οι δικοί σου, κάνεις δεν κάνεις οτιδήποτε, δεν πρόκειται να σε χαρακτηρίσουν αρνητικά. Αρνητικά πάντα θα σε χαρακτηρίσουν οι ''άλλοι''. 

Επιπροσθέτως, όσα και να κάνεις για τους ''δικούς σου ανθρώπους'' είναι το ίδιο , αν όμως, στον αντίποδα, δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα για χιλιάδες ''άλλους'' αυτοί θα σε κρίνουν στο τέλος.

Είναι σαφές ότι κάποια στιγμή στην ζωή κάθε ενός έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να κάνει την  μετάβαση στο επόμενο επίπεδο , ( next level ), διότι αν δεν κάνεις στον κατάλληλο χρόνο , ( timing ) , την ορθή κίνηση μπορεί να μην υπάρξει επόμενη κατάλληλη ευκαιρία.

Είναι και καθαρά ζήτημα χρόνου, ( ηλικίας ), αν σε παίρνει να διεκδικήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου την επόμενη φορά , άρα το 2028. 

Όσοι/ες διαθέτουν επάρκεια νοημοσύνης λύνουν τον ''γρίφο'' και αντιλαμβάνονται πλήρως ποιον φωτογραφίζουμε στο κείμενο.

Πάντως αποτελεί φλιβερό φαινόμενο σε έναν μεγάλο και απο τους πλουσιότερους δήμους της Αττικής, ακόμα και σήμερα, το 2022 , να δεσπόζουν οι γνωστές λινάτσες στις πλατείες με τις εκδηλώσεις του δήμου , ( επί της ουσίας μοιράσματος του δημοτικού χρήματος κυρίως στους ''δικούς'' μας), καθώς επίσης, να περνούν οι τελάληδες με τις ντουντούκες λες και ζούμε σε κανένα χωριό του 1922 , χωρίς να υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, κ.α., το οποίο χαρακτηρίζει ουσιαστικά αν παράγεται έργο.

Μα καλά σε ποια εποχή ζείτε εσείς ; Σήμερα τις οθόνες LED στην Κίνα τις πωλούν με το κιλό !

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Με βασικό δεδομένο ότι είχα προτείνει επανειλημμένα πριν από τριάντα χρόνια να υπάρξουν γιγαντοοθόνες σε ορισμένα σημεία της πόλης από τις οποίες θα προβάλλονται τα μηνύματα είναι ξεκάθαρο ότι από τους εκάστοτε δημάρχους - διοικήσεις παράγεται ''σημαντικό έργο''.

- Στην Αμερική, στην Κίνα, στην Ιαπωνία, κ.α. οι διαφημιστικές οθόνες LED δεν αποσπούν την προσοχή των οδηγών όπως στην δική μας χώρα ? Μόνο στην Ελλάδα αποσπούν την προσοχή των οδηγών ;

- Να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος σε τοπικό επίπεδο να αναφέρει ότι οι δικές μου προτάσεις ,πριν από τριάντα χρόνια, αποτελούν σήμερα τις δικές του προτάσεις.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">