ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο: Μικρή «επιστροφή» στο καλοκαίρι – Αναλυτική πρόγνωση


Μικρή επιστροφή στο καλοκαίρι επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Η θερμοκρασία σήμερα και αύριο θα φτάσει στα νότια ηπειρωτικά και τους 35 βαθμούς.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Φυσικός, Μετεωρολόγος ΜSc. FRMetS

Ωστόσο, θα υποχωρήσει από τη Δευτέρα και την Τρίτη και Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές θα είναι κάτω από τους 30οC. Όμως από την Πέμπτη ο υδράργυρος θα ανέβει ξανά και Παρασκευή και Σάββατο ξανά στους 33 με 35οC!!.

Σήμερα αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, όπου ενδέχεται να σχηματισθούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα κεντρικά και νότια 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 31 με 33 και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς Κελσίου.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/zolZmUx
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο: Μικρή «επιστροφή» στο καλοκαίρι – Αναλυτική πρόγνωση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">